Previzualizare foto – fotografie originală aici

Cartierul Austriac
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Drumul Gura Făgetului, 28, zona Titan, Sector 3, București

Cartierul Austriac pe hartă București

str. Drumul Gura Făgetului, 28, zona Titan, Sector 3, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzireindividuală
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportin comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente36
🟧 Număr clădiri4
🟧 Parcareproprie
🟧 Securitateda
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 ZiduriCărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe65–72 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Cartierul Austriac” se află amplasat în partea de Est a Bucureștiului, în zona Titan, pe strada Drumul Gura Făgetului, nr. 28, la sectorul 3, municipiul București.

Despre locul amplasării

Nu departe de Complexul locativ se află câteva marketuri, funcționează școlile nr. 116 și 82, este oficiu poștal. În apropiere de cartierul locativ circulă transport în comun cu tramvaie și autobuze. Iar stațiile de Metrou 1 Decembrie 1918 și Nicolae Teclu se află aproximativ la 800 – 1000 de metri. Distanța până la Piața Unirii este de 8,3 km, iar Piața Victoriei este la 11,8 km. Până la Gara de Nord sunt de parcurs 11,7 km de la ansamblul locativ. Aeroportul Internațional Otopeni se află situat la 23,8 km, până la Aeroportul Internațional Băneasa sunt de parcurs 15,5 km.

Descrierea complexului rezidențial și caracteristica constructivă

Complex locativ „Cartierul Austriac” cuprinde case înșiruite cu parter și un etaj, cu terase și fiecare are câte o curte verde. Trei blocuri de imobile sunt construite din cărămidă eficientă energetic (de 24 cm) și din exterior pereții dispun de un strat de izolare termică cu polistiren expandat cu grosimea de 10 cm, apoi sunt tencuiți cu tencuială decorativă în culori contraste (alb și maro închis). Compartimentările din locuințe sunt efectuate din plăci de gips-carton și dispun de o fono –izolare cu vată minerală. Acoperișul caselor este de tip șarpantă pe structuri din lemn. În pod sunt instalate câte două ferestre de tip Velux. Tâmplăria exterioară este de culoare maro cu profil PVC și geamuri termopane cu 5 camere. Sunt amenajate locuri de parcare în fața fiecărei case. Casele sunt îngrădite cu gard înalt. Accesul se face prin străzi private asfaltate.

Descrierea locuințelor

Proiectul Rezidențial cuprinde 36 de unități locative. Suprafața utilă a locuințelor variază între 65 mp și 72 mp, iar terenul grădinilor este de la 37 mp și poate fi până la 73 mp. Casele sunt construite cu astfel de planificare: la parterul casei se află camera de zi, camera de baie, bucătăria și este construit un spațiu de depozitare, ieșirea la terasă la fel este de la etajul de parter, la etajul locativ sunt poziționate două sau trei dormitoare și este o cameră de baie. În locuințe sunt astfel de finisaje și dotări: pereții și tavanele sunt gletuiți, zugrăviți și vopsiți cu vopsea lavabilă, în baie și bucătărie este placaj cu faianță. Pardoselile din camerele de baie și bucătării sunt placate cu gresie. Holurile dormitoarele și camerele de zi au podeli placate cu parchet laminat. Toate ușile sunt montate. Camerele de baie sunt utilate și dotate cu obiecte sanitare necesare. Instalațiile electrice sunt montate, este CATV și este branșament la apă, gaze, curent electric și canalizare. Centralele termice pe gaze prin condensații sunt instalate individual pentru fiecare locuință și aprovizionează apartamentele cu apă caldă menajeră și pun în funcție sistemul de încălzire.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Cartierul Austriac” este Compania „Pressburg Partners”.

Pentru mai multe informații utile, amănunte, prețuri, scheme, poze și despre toate posibilitățile de achiziționare a caselor direct de la Dezvoltator, vă așteptăm pe web site-ul ansamblului rezidențial „Cartierul Austriac”.

Acest proiect mai este numit și Cartierul Austriac Titan.

Unde se află Cartierul Austriac?

str. Drumul Gura Făgetului, 28, zona Titan, Sector 3, București.

Termen de finalizare Cartierul Austriac?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Cartierul Austriac în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Cartierul Austriac din București?

Dezvoltătorul Cartierul Austriac este – Pressburg Partners.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC