Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Vivando Residence
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. 11 Iunie, 51, zona Unirii, Sector 3, București

Schițe și prețuri în Vivando Residence

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
2 camere
de la 62 m2totul e vândut
3 camere
de la 85 m2totul e vândut

Vivando Residence pe hartă București

str. 11 Iunie, 51, zona Unirii, Sector 3, București

Etape dezvoltare

dat în exploatare

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Încălzirecentrală termică proprie
Număr apartamente110
Parcareexterioară
Ziduricărămidă și beton armat

Despre apartamente

Număr cameregarsonieră, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
Suprafața apartamente48 mp – 150 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare

Ansamblul Rezidențial „Vivando Residence” este construit în sectorul 4 al orașului București, pe strada 11 Iunie, nr. 51.

Zona amplasării

Ansamblul Rezidențial are o amplasare ideală și mega-confortabilă în apropiere de Centrul Vechi al Bucureștiului. Parcul Carol se află așezat în imediata apropiere de locuințele din Vivando Residence. De asemenea în lista vecinilor importanți este inclusă Piața Unirii, Colegiul național de Arte Dinu Lipatti și Palatul Parlamentului. Precum și se află Unire Shopping Center, Carrefour Unirii, Vitan Mall, sunt centre de afaceri, teatre, cafenele și restaurante, saloane de înfrumusețare, școli și grădinițe.

Circulă multe mijloace de transport în comun și nu departe se află stațiile de metrou: Timpuri noi, Tineretului și Mihai Bravo.

Distanța de la locuințe până la Piața Unirii este de doar un kilometru. Până la Gara de Nord sunt de parcurs 4,1 km. Aeroportul Henri Coandă se află la 19 km iar Aeroportul Băneasa este la o distanță de doar 10,3 km.

Descriere Ansamblului Rezidențial

Pe un teren cu suprafață de 5825 mp se află simpatic construite șase blocuri locative unite într-o clădire cu șase intrări. Imobilul are un regim de înălțime de subsol cu parter și cu 4 nivele locative și mansarde, ce asigură un nivel înalt de rezistență seismică. Scările locative sunt dotate cu lifturi moderne.

În incinta Complexului locativ sunt organizate spații de joacă pentru copii. Sunt zone de relax, locuri de odihnă cu biliard și tenis de masă și funcționează un club de fitness.

La subsol sunt construite spații tehnice este garaj cu 113 de locuri de parcare subterane, precum și sunt organizate și parcări supraterane.

Căile de acces sunt asfaltate și este iluminat stradal. Este acces securizat în incinta Complexului și este cabină de pază, precum și funcționează sistemul de interfon.

Ansamblul Rezidențial „Vivando Residence” conține 110 apartamente cu 1, 2, 3 și 4 camere, care sunt împărțite în 17 tipuri de compartimentări excelent de confortabile. Locuințele sunt dotate cu apometre și contoare individuale de gaz, este aer condiționat, ușă metalică la intrare și ferestre termopane.

Mai multe informații despre apartamente, finisaje, dotări și utilaje și despre metodele de achitare și posibilitatea de cumpărare direct de la Dezvoltator, găsiți pe site-ul web Ansamblului Rezidențial „Vivando Residence”.

Unde se afla Vivando Residence?

str. 11 Iunie, 51, zona Unirii, Sector 3, București.

Termen de finalizare Vivando Residence?

Vivando Residence – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Vivando Residence.

Cine este dezvoltatorul Vivando Residence în București?

Dezvoltator Vivando Residence – Vivando Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC