Previzualizare foto – fotografie originală aici

Vision Residence
în Iași

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Pensiunii, zona Holboca, iași

Vision Residence pe hartă Iași

str. Pensiunii, zona Holboca, iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispațiu de joacă
🟧 Încălzirecentrală termică, incalzire in pardoseală
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri60 case
🟧 Parcare2 locuri de parcare supraterană proprie
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilcase
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere3‑camere
🟧 Suprafața locuințe130 m²

Despre ansamblu rezidențial

Perfect localizat de verdeață înconjurat

Complexul rezidențial „Vision Residence Holboca” se află dezvoltat într-o zonă liniștită și mult înverzită și se găsește pe strada Pensiunii, în zona comunei Holboca din județul Iași. În apropiere de locuințele noi este grădiniță, școală, sunt farmacii, funcționează un minimarket și la 450 de metri este un magazin alimentar, sunt 300 de metri până la Școala Generală din Holboca și 650 de metri până la Primăria comunei Holboca și la 1,8 km se află Liceul Tehnologic Holboca.

De la complexul de locuințe „Vision Residence Holboca” este acces rapid către orașul Iași și nu departe de case se află stația de autobuz. Distanța de la case până la Piața Unirii din Iași este de 9,6 km, până la centrul comercial Palas Mall se ajunge în 10 minute și se parcurg 7,7 km, sunt 9,9 km până la Gara Mare și 9,1 km până la Aeroportul Internațional din Iași.

Detalii generale despre construcția și amenajarea complexului locativ

Proiectul locativ „Vision Residence Holboca” este compus din case de tip „Townhouse”, construite cu un regim de înălțime cu un Subsol plus Parter plus Un Etaj. Imobilele sunt realizate într-un stil arhitectural modern și dispun de aspecte elegante și atractive. Casele sunt realizate cu o structură constructivă pe cadre din beton armat cu închiderile exterioare realizată din zidărie din cărămidă eficientă termic și fonic și toate compartimentările interioare sunt formate din aceiași cărămidă. Izolație termică exterioară a caselor este formată din vată cu grosimea de 100 mm. Fațadele imobilelor sunt finisate cu bun gust și sunt placate cu elemente decorative similare lemnului masiv. La imobile este instalată tâmplărie de un grad înalt de eficiență termică cu geamuri termopane.

Casele locative sunt îngrădite și în incinta complexului locativ „Vision Residence Holboca” este un spațiu amenajat cu echipamente moderne pentru joaca copiilor în siguranță și există un spațiu de relaxare amenajat cu plante decorative. Teritoriul ansamblului rezidențial este supravegheat video și toate locurile de parcare sunt organizate supraterane.

Informații utile despre case, scheme și suprafețe

Ansamblul imobiliar „Vision Residence Holboca” include 63 de case perfect proiectate, ce dispun de scheme logic și sunt decomandat compartimentate, acestea au suprafețele construite de 130 mp și suprafețele utile de 88,21 mp, unde subsolul este prevăzut cu suprafața de 45 mp cu beci și cramă. Locuințele sunt primitoare, au înălțimea liberă de 245 cm și dispun de 3 camere generoase: la parter se află holul, livingul legat de bucătărie de tip Open Space, este o cameră tehnică și camera de baie; la Etaj sunt poziționate două dormitoare, se află o cameră de baie și este balconul de 6,86 mp, ce are instalate balustrade din sticlă securizată. Curtea imobilelor este închisă, are mărimea de 60 mp și dispune de spațiu dedicat pentru câte 2 locuri de parcare private.

În vânzare casele sunt oferite complet finisate și se predau cumpărătorilor – la cheie, unde sunt folosite materiale de calitate Premium, ce sunt fiabil aplicate. Toate finisajele interioare sunt oferite cumpărătorilor la alegere, pentru ca fiecare beneficiar să-și poată personaliza locuința. În fiecare casă este instalată câte o centrală termică proprie și sistemul termic este realizat prin pardoseală. Sistemul electric modular este complet realizat, sunt montate instalațiile sanitare și instalațiile de gaze. Întreg complexul de locuințe „Vision Residence Holboca” dispune de racordare la conducta de gaze naturale, este asigurat cu curent electric, este alimentat cu apă curentă și branșat le canalizare.

Dezvoltatorul imobilelor din complexul „Vision Residence Holboca” oferă consultanță financiară gratuită și suport pentru procedurile legate de creditarea bancară cu prezentarea documentelor necesare. Toți cumpărătorii sunt așteptați în ospeție la locuințele noi și sunt invitați să viziteze pagina web a complexului de locuințe „Vision Residence Holboca”, de pe care se poate programa la o vizionare și unde sunt afișate toate contactele managerilor de vânzare și alte informații utile despre casele noi.

Acest proiect mai este numit și Vision Residence Holboca.

Unde se află Vision Residence?

str. Pensiunii, zona Holboca, iași.

Termen de finalizare Vision Residence?

Vision Residence - Holboca – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Vision Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Vision Residence din Iași?

Dezvoltătorul Vision Residence este – Vision Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC