Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Vision Residence - Holboca
în Iași

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Pensiunii, zona Holboca, iași

Schițe și prețuri în Vision Residence - Holboca

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
Case
de la 130 m2totul e vândut

Vision Residence - Holboca pe hartă Iași

str. Pensiunii, zona Holboca, iași

Etape dezvoltare

Vision Residence - Holboca
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat4 trimestrul 2021

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţispațiu de joacă
Încălzirecentrală termică, incalzire in pardoseală
Liftnu
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri60 case
Parcare2 locuri de parcare supraterană proprie
Regim inalțimeP+1E
Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilcase
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăda

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr camere3‑camere
Suprafața apartamente130 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Perfect localizat de verdeață înconjurat

Complexul rezidențial „Vision Residence Holboca” se află dezvoltat într-o zonă liniștită și mult înverzită și se găsește pe strada Pensiunii, în zona comunei Holboca din județul Iași. În apropiere de locuințele noi este grădiniță, școală, sunt farmacii, funcționează un minimarket și la 450 de metri este un magazin alimentar, sunt 300 de metri până la Școala Generală din Holboca și 650 de metri până la Primăria comunei Holboca și la 1,8 km se află Liceul Tehnologic Holboca.

De la complexul de locuințe „Vision Residence Holboca” este acces rapid către orașul Iași și nu departe de case se află stația de autobuz. Distanța de la case până la Piața Unirii din Iași este de 9,6 km, până la centrul comercial Palas Mall se ajunge în 10 minute și se parcurg 7,7 km, sunt 9,9 km până la Gara Mare și 9,1 km până la Aeroportul Internațional din Iași.

Detalii generale despre construcția și amenajarea complexului locativ

Proiectul locativ „Vision Residence Holboca” este compus din case de tip „Townhouse”, construite cu un regim de înălțime cu un Subsol plus Parter plus Un Etaj. Imobilele sunt realizate într-un stil arhitectural modern și dispun de aspecte elegante și atractive. Casele sunt realizate cu o structură constructivă pe cadre din beton armat cu închiderile exterioare realizată din zidărie din cărămidă eficientă termic și fonic și toate compartimentările interioare sunt formate din aceiași cărămidă. Izolație termică exterioară a caselor este formată din vată cu grosimea de 100 mm. Fațadele imobilelor sunt finisate cu bun gust și sunt placate cu elemente decorative similare lemnului masiv. La imobile este instalată tâmplărie de un grad înalt de eficiență termică cu geamuri termopane.

Casele locative sunt îngrădite și în incinta complexului locativ „Vision Residence Holboca” este un spațiu amenajat cu echipamente moderne pentru joaca copiilor în siguranță și există un spațiu de relaxare amenajat cu plante decorative. Teritoriul ansamblului rezidențial este supravegheat video și toate locurile de parcare sunt organizate supraterane.

Informații utile despre case, scheme și suprafețe

Ansamblul imobiliar „Vision Residence Holboca” include 63 de case perfect proiectate, ce dispun de scheme logic și sunt decomandat compartimentate, acestea au suprafețele construite de 130 mp și suprafețele utile de 88,21 mp, unde subsolul este prevăzut cu suprafața de 45 mp cu beci și cramă. Locuințele sunt primitoare, au înălțimea liberă de 245 cm și dispun de 3 camere generoase: la parter se află holul, livingul legat de bucătărie de tip Open Space, este o cameră tehnică și camera de baie; la Etaj sunt poziționate două dormitoare, se află o cameră de baie și este balconul de 6,86 mp, ce are instalate balustrade din sticlă securizată. Curtea imobilelor este închisă, are mărimea de 60 mp și dispune de spațiu dedicat pentru câte 2 locuri de parcare private.

În vânzare casele sunt oferite complet finisate și se predau cumpărătorilor – la cheie, unde sunt folosite materiale de calitate Premium, ce sunt fiabil aplicate. Toate finisajele interioare sunt oferite cumpărătorilor la alegere, pentru ca fiecare beneficiar să-și poată personaliza locuința. În fiecare casă este instalată câte o centrală termică proprie și sistemul termic este realizat prin pardoseală. Sistemul electric modular este complet realizat, sunt montate instalațiile sanitare și instalațiile de gaze. Întreg complexul de locuințe „Vision Residence Holboca” dispune de racordare la conducta de gaze naturale, este asigurat cu curent electric, este alimentat cu apă curentă și branșat le canalizare.

Dezvoltatorul imobilelor din complexul „Vision Residence Holboca” oferă consultanță financiară gratuită și suport pentru procedurile legate de creditarea bancară cu prezentarea documentelor necesare. Toți cumpărătorii sunt așteptați în ospeție la locuințele noi și sunt invitați să viziteze pagina web a complexului de locuințe „Vision Residence Holboca”, de pe care se poate programa la o vizionare și unde sunt afișate toate contactele managerilor de vânzare și alte informații utile despre casele noi.

Unde se afla Vision Residence - Holboca?

str. Pensiunii, zona Holboca, iași.

Termen de finalizare Vision Residence - Holboca?

Vision Residence - Holboca – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Vision Residence - Holboca.

Cine este dezvoltatorul Vision Residence - Holboca în Iași?

Dezvoltator Vision Residence - Holboca – Vision Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC