Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Vineyards Residence
în Iași

Prețul / m2
de la ‍950 €
pe ‍125 €
Adresa
str. Castelul Grecilor, zona Vișan, Iași

Schițe și prețuri în Vineyards Residence

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 8 februarie
Case
de la 100 m2de la ‍950 € / m2de la ‍95 000 €

Vineyards Residence pe hartă Iași

str. Castelul Grecilor, zona Vișan, Iași

Etape dezvoltare

Faza 1
casa 1
necunoscut
sunt locuințe la vânzare
finalizare1 trimestrul 2021
Faza 2
casa 13, casa 14, casa 15, casa 16, casa 17, casa 18, casa 19, casa 20, casa 21, casa 22, casa 23, casa 24
în proiect
Faza 1
casa 2, casa 3, casa 4, casa 5, casa 6, casa 7, casa 8, casa 9, casa 10, casa 11, casa 12
necunoscut
finalizare1 trimestrul 2021

Modalități de achiziție a unui apartament în Vineyards Residence

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Încălzirecentrala termică proprie marca Motan
Liftnu
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente24 case duplex
Număr clădiri24
Parcaresupraterană
Regim inalțimeP+1E+P
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilcase duplex
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr camere4‑camere
Suprafața apartamente100 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Despre locație

Complexul de locuințe „Vineyards Residence” este localizat într-o zonă liniștită, pe strada Castelul Grecilor, în satul Vișan din comuna Bârnova, județul Iași. Și garantat asigură rezidenții cu mult aer curat și intimitate la maxim.

Dar locuințele sunt amplasate destul de aproape de punctele de interes și oferă acces rapid către toate facilitățile urbane. La 550 de metri față de case se află un minimarket și este o farmacie, Clubul sportiv „ReStart” se află la 850 de metri față de complex și la o distanță de doar 150 de metri față de cartierul locativ se află o stație pentru mijloace de transport în comun, unde circulă rute de autobuz. Și distanța până în centrul orașului Iași este de 7,8 km, centrul comercial Palas Mall se află la 6,8 km, Gara din Iași se află la 8,3 km și până la Aeroportul din Iași sunt 12,1 km.

Până la complexul de locuința „Vineyards Residence” se ajunge foarte ușor din Iași prin Șoseaua Bucium și strada Vișan apoi mergem pe strada Sfântul Ilie și Valea Viilor astfel destul de repede și ușor suntem la сele mai frumoase, armonioase și ademenitoare case.

Informații constructive cu detalii tehnice

Ansamblul de imobile „Vineyards Residence” reprezintă un cartier locativ deosebit, format din case de tip duplex cu un regim de înălțime cu Parter plus Un Etaj și plus Pod

Casele locative dispun de clasă energetică de tip C1, ce înseamnă că imobilele dispun de un grad superior de rezistență la foc, în caz de incendiu se aprind la temperatura de peste 450 de grade, nu întrețin arderea și au capacități de autostingere. Imobilele sunt construite cu o calitate îanltă garantată a materialelor și manoperei și au o structură constrictivă realizată pe cadre din beton armat cu închideri exterioare realizate din cărămidă Wienerberger Porotherm și compartimentări interioare formate la fel din cărămidă eficientă fonic. Pe tot perimetrul exterior casele sunt optim izolate termic cu plăci de polistiren expandat de dimensiuni 100x500x1000 mm cu densitatea EPS 80 și dispun de un grad sporit fonic. Și la case sunt instalate sisteme pluviale de la Caretta. Ferestrele montate sunt termopane cu profil PVC și cu 5 camere termice de tip Softline cu adâncimea de bază de 70 mm și geamuri reflexive de tip „4 season” Planitherm. Aspectul imobilelor este modern realizat cu aplicarea soluțiilor de finisare de ultimă generație și fațadele caselor sunt tencuite cu tencuială decorativă siliconată de calitate înaltă în culori luminoase, ideal combinate în alb ca bază și galben cu gri ca accente de design, care bine se potrivesc cu culoarea gri – antracit a profilului tâmplăriei exterioare.

Pe spațiul comun din incinta ansamblului rezidențial este organizat un teren generos cu zonă de parc și cu loc de joacă pentru copiii locatarilor. Locurile de parcare sunt organizate supraterane pentru fiecare locuință separat poziționate în curtea personală a fiecărei case.

Străzile de acces către cartierul locativ „Vineyards Residence” sunt asfaltate și iluminate public ca și drumurile private ale complexului.

Detalii de prezentare a caselor

Complexul imobiliar „Vineyards Residence” dispune de un număr de 24 de case ideale. Fiecare locuință este proiectată cu trei camere și cu suprafața utilă de 100 mp și plus fiecare casă dispune de geamuri mari, astfel încăperile sunt bine asigurate cu multă lumină naturală și beneficiază de terasă și balcon. Casele sunt îngrădite cu gard, suprafața terenului este de 205 mp și este amenajată cu gazon sau pot fi organizate cel puțin trei locuri de parcare.

În vânzare, casele sunt oferite complet finisate cu design modern, unde pereții interiori sunt ideal nivelați, tencuiți și vopsiși albi, pardoselile sunt placate cu gresie și parchet laminat, iar pereții băilor și blatul de la bucătării sunt placați cu faianță. Sistemul de încălzire este autonom cu centrală termică proprie de marca Motan instalată la bucătărie. Și toate instalațiile electrice montate în locuințe sunt de firma Schneider. Absolut toate duplex-urile din complex dispun de racordare la sistemul de amenajare cu apă, curent electric și gaz metan, casele sunt branșate la sistemul de canalizare și sunt contorizate separat.

Trebuie neapărat să veniți cu o vizită la casele noi, pentru a vă alege o locuință ideală de pe terasa căreia se deschid priveliști irepetabile către castelul Grecilor în toată splendoarea lui. Casele impecabile sunt posibile pentru achiziționare prin creditare ipotecară, programul Prima Casă și există oferită posibiliattea de plată prin rate de la Dezvoltator.

Pentru a vă programa cu o vizită la casa din visul Dumneavoastră, vă rugăm să accesați site-ul web al complexului locativ „Vineyards Residence”, unde sunt prezentate mai multe informații utile și alte detalii despre metodele de plată acceptate și sunt oferite toate contactele directe ale Dezvoltatorului.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Vineyards Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței
De asemenea Complexul Locativ numesc Case Bârnova Vișan.

Unde se afla Vineyards Residence?

str. Castelul Grecilor, zona Vișan, Iași.

Cât costă metru pătrat în Vineyards Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 950 €.

Cum as putea achizitiona un apartament în Vineyards Residence în Iași?

Modalități de plata în Vineyards Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Vineyards Residence?

Faza 2 – în proiect.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC