Previzualizare foto – fotografie originală aici

Rezidential Hlincea
în Iași

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Manastirii, 90A, Iasi

Mai detaliat despre blocuri

str. Manastirii, 90A, Iasi (Bloc 1)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
str. Manastirii, 90A, Iasi (Bloc 2)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Rezidential Hlincea pe hartă Iași

str. Manastirii, 90A, Iasi

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Facilităţiparc, supermarket, spațiu de joacă pentru copii, interfon, zonă de relaxare
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Mijloace de transportîn comun
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcareexterioară
🟧 Regim inalțimeP+4E
🟧 Securitatenu
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Ziduricărămidă și beton armat

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate

Despre ansamblu rezidențial

Localizare, vecini și distanțe

Complexul rezidențial „Hlincea” este localizat pe strada Mănăstirii din orașul Iași (zona Hlincea). În imediata vecinătate a complexului de apartamente se află locurile sfinte așa ca: Mănăstirea Galata și Biserica Sfinții Împărați Galata. Aici este mult confort și liniște, deoarece este o zonă mai puțin aglomerată și îndepărtată de zgomotul și aglomerația străzilor orășenești. Nu departe de locuințe se găsește un magazin de mobilă, magazin cu mărfuri pentru casă, este Centrul Maternal, farmacie și sunt câteva cafenele.

De asemenea la nemijlocita apropiere de casă este o stație de autobuze. Până în centrul orașului Iași se ajunge în cu mașina în сel mult 16 minute și sunt de parcurs aproximativ 5,2 km, chiar de la blocuri prin străzi asfaltate.

Structura ansamblului locativ

Ansamblul rezidențial „Hlincea” este compus din 2 blocuri imobiliare. Structura de înălțime a acestora este egală, cu parter și plus fiecare are câte 4 etaje cu apartamente. Ambele blocuri rezidențiale sunt înălțate din materiale de construcții durabile, cu pereți din cărămidă eficientă și beton calitativ, iar tâmplăria exterioară instalată este din profil PVC și geam termopan. Casele au acoperișul de tip terasă necirculabilă. Imobilele sunt proiectate cu un stil arhitectural modern și pentru finisajele exterioare este aleasa tencuiala decorativă în culori deschise și luminoase, așa ca culoarea albă, galbenă și gri, care perfect se asociază cu verdeața din împrejmuiri.

Terenul adiacent blocurilor rezidențiale este amenajat, plantat cu mici spații verzi unde sunt organizate zone de odihnă pentru locatari și locuri de joacă organizate pentru copiii acestora. Parcarea complexului este gândită supraterană în curtea interioară cu locuri de parcare delimitate împrejurul blocurilor, unde transportul rezidenților va fi parcat în siguranță. Locul de parcare din incinta complexului se oferă gratuit pentru fiecare cumpărător a unui apartament.

Momente despre apartamente

Apartamentele au planimetrii bine gândite care ideal se potrivesc familiilor cu copii și acestea dispun de spații generoase, ce sunt cuprinse între 60 mp și 65 mp și toate locuințele sunt compartimentate modern și sunt bine gândite până la ultimul detaliu. Locuințele se diferențiază prin finisajele aplicate de calitate bună și prin utilizarea a celor mai eficiente și contemporane materiale. Atât parchetul cât și gresia și faianța sunt puse la alegerea viitorilor proprietari.

Locuințele pot fi achiziționate prin semnarea unui credit ipotecar, prin programul Prima Casă și cu plata integrală, plata cash și există posibilitatea de rezervare a apartamentului dorit. Compania „T.V. I. Construct” S. R. L. este dezvoltatorul complexului rezidențial „Hlincea”. Această companie funcționează pe piața construcțiilor imobiliare din Iași și a fost înființată la 30 decembrie în anul 1994. Nu ezitați să contactați direct site-ul Dezvoltatorului pentru a vă programa la o vizionare, pentru a vedea mai multe amănunte și a afla toate detaliile despre apartamentele noi construite din complexul rezidențial „Hlincea”.

Acest proiect mai este numit și Hlincea Residence, Hlincea Residence Iași, Complex Rezidential Hlincea.

Unde se află Rezidential Hlincea?

str. Manastirii, 90A, Iasi.

Termen de finalizare Rezidential Hlincea?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Rezidential Hlincea în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Rezidential Hlincea din Iași?

Dezvoltătorul Rezidential Hlincea este – T.V.I. Construct.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC