Previzualizare foto – fotografie originală aici

TopZone Rebreanu
în Brașov

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Liviu Rebreanu, 19-21, cartier Tractorul, Brasov

Mai detaliat despre blocul

str. Liviu Rebreanu, 19-21, Brasov (Topzone Residence)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil

TopZone Rebreanu pe hartă Brașov

str. Liviu Rebreanu, 19-21, cartier Tractorul, Brasov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrala termica de apartament
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente25
🟧 Număr clădiri1
🟧 Regim inalțimeP+2E+M
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camerestudio, garsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe59 – 84 m²

Despre ansamblu rezidențial

Facilitățile zonei de amplasare

Complexul de locuințe „Topzone” se află amplasat pe strada Liviu Rebreanu, la numerele 19 – 21, în zona Tractorul din orașul Brașov.

Locatarii complexului rezidențial facilită nu numai de liniște și verdeață lângă casă, dar totodată profită și de distanțe mici și ușor accesibile până la punctele de interes din oraș. Astfel de la apartamentele noi de ajunge pietonal în 18 minute până la centrul comercial „Coresi Shopping Center” parcurgând doar 1500 de metri, unde se găsește hipermarketul Auchan, este magazinul JYSK, sunt multe buticuri, cafenele, cofetării și restaurante. Pentru copiii rezidenților din acest complex locativ în apropiere de casă funcționează următoarele organizații educaționale și de învățământ: Colegiul Nicolae Titulescu la 1,4 km, Colegiul Tehnic Mircea Cristea la 1,9 km, sunt 2 km până la centrul educațional Koala Kids, sunt 1,7 km până la Grădinița cu Program Normal, Nr. 35 și 2 km până la Școala Gimnazială Nr. 30. Și pe o rază de până la 2,5 km de la locuințe funcționează bănci, este Oficiul Poștal, sunt saloane de înfrumusețare, cabinete medicale, stomatologii, este Spitalul Tractorul, Forex Sports Club și Parcul „Aquatic Paradice”.

Până în Centrul Vechi al Brașovului sunt de parcurs 7,3 km, iar Centrul Nou se află la numai 3,5 km. Cea mai scurtă cale până la Gară este prin strada 13 Decembrie și se parcurg doar 3,3 km, iar distanța până la Aeroportul Internațional din Brașov este de 13,5 km.

Prezentarea complexului imobiliar

Proiectul rezidențial „Topzone” este prezentat cu un bloc de apartamente atractiv cu o arhitectură modernă și cu un regim mic de înălțime cu Parter plus 2 Etaje și plus o Mansardă, care garantează un grad superior de rezistență seismică.

Casa de apartamente este construită cu o mare responsabilitate în conformitate cu toate cerințele și normele tehnice în vigoare și cu folosirea materialelor calitative și durabile. Imobilul are o structură de rezistență realizată pe cadre din beton armat cu zidăria închiderilor exterioare și a pereților interiori din cărămidă termică și fonică. Pentru un ambient termic constant și efectiv la bloc sunt instalate ferestre și uși pentru balcoane din profil PVC de marca Salamander, cu 7 camere termice și geam termopan. Toate spațiile comune interioare din blocul locativ, toate coridoarele și holul sunt complet finisate.

Tipuri de finisaje și model de apartamente

Ansamblul imobiliar „Topzone” oferă în vânzare 25 de unități locative cu o cameră și apartamente cu 2-3-4 camere spațioase. În bloc sunt prevăzute doar 6 garsoniere și 3 apartamente cu 1 cameră de tip – Studio, este proiectat un toal de 12 unități locative cu 2 camere și 5 apartamente cu 3 camere. Toate locuințele sunt perfect proiectate, au scheme funcționale cu spații logic gândite și cu suprafețele de la 59 mp până la 84 mp.

Fiecare cumpărător primește cheile de la apartamentul său complet finisat - la cheie, cu toate tavanele prelucrate și cu pereții tencuiți și cu vopsea lavabilă vopsiți. Toți locatarii își pot personaliza locuința și au posibilitatea de alegere a finisajelor interioare, a modelelor și culorilor gresiei, faianței (de la Conrep) și tipul parchetului. Toate camerele de baie se predau utilate, finisate și dotate cu obiecte sanitare Geberit și cu baterii de la Grohe. Ușile de interior instalate sunt de producere germană de marca Jeld Wen și ușa instalată la intrare în fiecare proprietate locativă are structură metalică. Locuințele dispun de toate instalațiile sanitare, electrice și termice puse la poziții și pentru încălzirea fiecărui apartament este instalată câte o centrală termică proprie, cu funcționare pe gaze. Toate apartamentele se predau în folosință complet racordate la utilitățile generale, la apă, la curent electric, la țeava de gaze și la sistemul de canalizare inclusiv toate cu contorizare separată și în locuințe este acces la internet, este dotat cablu pentru TV și fir de telefonie.

Dragi cumpărători, sunteți invitați să vizitați site-ul web al complexului locativ „Topzone” pentru contacte și pentru mai multe informații.

Acest proiect mai este numit și TopZone Liviu Rebreanu 18, Top Zone Rebreanu.

Unde se află TopZone Rebreanu?

str. Liviu Rebreanu, 19-21, cartier Tractorul, Brasov.

Termen de finalizare TopZone Rebreanu?

Topzone Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în TopZone Rebreanu în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul TopZone Rebreanu din Brașov?

Dezvoltătorul TopZone Rebreanu este – Altstadt Invest, Blue Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC