Previzualizare foto – fotografie originală aici

Victoria Focșani
în Brașov

Prețul / m2
de la ‍905 €
Dezvoltator
Adresă
str. Mărășești, 22, Focșani

Mai detaliat despre bloc

Victoria
7 etaj
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în trimestrul 4 a anului 2021

Schițe și prețuri în Victoria Focșani

Prețurile și disponibilitatea actualizate 15 martie 2023.
2 camere
70.4–83.05 m2
de la ‍1 038 € / m2de la ‍80 784 €
3 camere
101.5–127.9 m2
de la ‍905 € / m2de la ‍103 800 €

Victoria Focșani pe hartă Brașov

str. Mărășești, 22, Focșani

Ipoteca pentru Victoria Focșani

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici ale complexului rezidențial

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Facilităţi7
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană
🟧 Tip imobilbloc locuințe

Despre apartamente

🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe59–171 mp

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare perfectă pentru o viață confortabilă

Ansamblul rezidențial „Victoria Focșani” se află localizat pe strada Mărășești, la numărul 22, în orașul Focșani din județul Vrancea. (în zona fostei Auto Gări)

În apropiere de complexul locativ se află supermarket-urile: Mega Image Obor, Penny Market Obor, LIDL, este hipermarket-ul Kaufland, magazinul Dedeman, iar numai în 15-20 de minute pe jos se ajunge până la centrul comercial „Mall Focșani” unde găsiți magazinul JYSK, hipermarket-ul Carrefour și multe buticuri, este Cinema și fast food-ul KFC. Și nu departe se află Piața Moldovei.

De asemenea în acest cartier rezidențial locatarii beneficiază de serviciile băncilor, au la îndemână bancomate, cafenele, magazine, frizerii, stomatologie, farmacie, cabinete medicale și pentru sport imediat în proximitate față de casa cu apartamente se află Stadionul „23 August”. Pentru copii nu departe de complexul rezidențial funcționează: Grădinița Piticilor, Liceul Forestier, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Elena Doamna”, Școala Gimnazială „Ion Basgan Focșani”, iar pe o rază de până la un km se află Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza”, Grupul Școlar Agricol și Colegiul Tehnic „Valeriu D. Cotea”.

De la complexul de locuințe „Victoria Focșani” până la Piața Unirii din Focșani sunt de parcurs circa 1700 de metri, sunt doar 800 de metri până la Autogara din Focșani și sunt 2,2 km pietonal până la Gara Feroviară. Și este sens giratoriu la intersecția din preajma ansamblului de locuințe.

Avantaje, facilități și momente tehnice despre complex

Proiectul locativ „Victoria Focșani” este prezentat cu o clădire rezidențială modernă, regimul de înălțime a căreia este realizat cu un Subsol plus Demisol și plus 6 etaje rezidențiale.

Structura construcției clădirii constă din cadre din beton armat turnat monolit și cu aplicarea plăcilor de tip dală groasă cu grosimea de 180 mm. Componența pereților exteriori este formată integral din cărămidă și aceștia au grosimea de 400 mm. Compartimentările interioare și toți pereții despărțitori dintre apartamente la fel sunt zidiți din cărămidă. Tâmplăria exterioară ce este instalată la blocul rezidențial are geam termopan și este formată din profil PVC cu termoizolare prin barieră cu rupere termică. Fațada casei de apartamente este finisată într-un stil modern cu o arhitectură contemporană în conformitate cu toate standardele europene. Și pentru aspectul exterior al imobilului sunt alese cele mai calde și liniștite nuanțe ale culorilor alb, gri și maro deschis în combinații și linii geometrice drepte și asimetrice.

Ascensorul instalat la scara blocului funcționează foarte liniștit, este confortabil și are capacitatea de transportare a 4 persoane.

În subteran, la subsolul blocului locativ sunt organizate locurile de parcare și acestea sunt păzite de precipitații, soare și vânt, precum și pe teritoriul adiacent blocului de apartamente sunt organizate și locuri de parcare supraterane.

Descrierea locuințelor, spații, scheme și utilaje

Dragi cumpărători, aveți puse la dispoziție un număr total de 53 de unități locative prezentate în complexul imobiliar „Victoria Focșani” într-o gamă largă de apartamente modern finisate și funcțional proiectate cu planimetrii generoase și compartimentări logice cu scheme cu 1, 2, 3 și 4 camere. Apartamentele beneficiază de terase spațioase balcoane drăguțe bine dimensionate de tip – deschis. Iar bucătăriile sunt proiectate de tip deschis și închis.

  • Apartamentele cu o cameră sunt disponibile cu suprafața construită de 54,82 mp și cu suprafața utilă de 46,10 mp;
  • Locuințele cu două camere au suprafețele construite de la 70,04 mp și până la 83,05 mp;
  • Unitățile rezidențiale cu schițe de trei camere au suprafața cuprinsă între 105,75 mp și 127,9 mp.

Toate unitățile rezidențiale sunt oferite în vânzare complet finisate cu finisaje de Premium clasă (gresia, faianța și parchetul), toate oferite la alegerea cumpărătorului în limita bugetului prestabilit. Ușile interioare instalate sunt celulare și culorile sunt la fel dispuse la alegerea viitorilor rezidenți. Apartamentele au instalate toate ușile exterioare, acestea sunt confecționate din metal și au un sistem de închidere – multipunct.

Pentru încălzire sunt instalate centralele termice proprii de apartament, ce funcționează pe gaze și toate instalațiile termice sunt conduse prin pardoseală.

Imobilul „Victoria Focșani” se predă în folosință complet racordat la toate utilitățile generale și în fiecare din apartamente este condusă țeava de gaze, locuințele sunt asigurate cu curent electric și sunt amenajate cu apă și au branșament la sistemul de canalizare. Fiecare apartament se contorizează separat și individual pentru fiecare utilitate.

Apartamentele complexului rezidențial „Victoria Focșani” sunt posibil de achiziționat prin orice tip de creditare bancară (credit ipotecar, imobiliar), plata cash și prin programul Prima Casă.

Despre Dezvoltatorul proiectului imobiliar „Victoria Focșani”: compania SC „Concas” SA este un constructor de o mare încredere, care construiește obiecte de calitate înaltă cu o mare responsabilitate timp de peste 50 de ani și are experiențe vaste în domeniul proiectării și realizării construcțiilor civile rezidențiale și nerezidențiale, în domeniul construcțiilor industriale și agricole la cele mai înalte standarde de calitate cu multă competență și operativitate.

Mai multe detalii despre amenajarea complexului și despre finisajele apartamentelor din apropierea centrului orașului Focșani le găsiți afișate pe pagina web a dezvoltatorului și/sau pe pagina oficială a ansamblului rezidențial ”Victoria Focșani”, unde aveți posibilitatea să treceți direct din site-ul nostru.

Alte site-uri web despre proiect

Abonați-vă la actualizările acestui complex
Vă vom trimite un e-mail imediat ce actualizăm prețurile, starea și progresul construcției, adăugăm planurile de apartamente sau aflăm ceva util.
V-a plăcut Victoria Focșani?
Добавьте в избранное, чтоб не потерять или отправьте ссылку тому, кто помогает вам с выбором жилья

Ce apartamente sunt disponibile pentru vânzare în Victoria Focșani din Brașov?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Victoria Focșani?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍905 €.

Cum să cumpăr un apartament în Victoria Focșani în Brașov?

Modalități de plata în Victoria Focșani: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Victoria Focșani?

Victoria – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC