Previzualizare foto – fotografie originală aici

Transilvania Residence
în Brașov

Garsoniere
de la ‍87 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 391 €
Adresă
str. Nucului, 48, zona Cartier Noua, Brașov

Mai detaliat despre blocuri

Transilvania Residence
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Nucului, 48, Brașov (Tronson 3)
11 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2023 tr. 2
În desfășurare

Schițe și prețuri în Transilvania Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 15 ianuarie 2024
Garsoniere
62.53 m2
de la ‍1 391 € / m2de la ‍87 000 €
2 camere
59.73–66.28 m2
de la ‍1 433 € / m2de la ‍95 000 €
3 camere
145.19 m2
de la ‍1 873 € / m2de la ‍272 000 €
4 camere
201.27 m2
de la ‍1 515 € / m2de la ‍305 000 €

Transilvania Residence pe hartă Brașov

str. Nucului, 48, zona Cartier Noua, Brașov

Plata în rate la Transilvania Residence

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Ipoteca în Transilvania Residence

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţisupermarket
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente146
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+4E / P+10E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajepremium
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe42–90m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre locație și vecinătățile complexului

În apropiere de Lacul de Agrement „Noua”, pe strada Nucului, în cartierul Noua al orașului Brașov se găsește localizat ansamblul rezidențial „Transilvania Residence 2 - Noua”. Aici este o zonă rezidențială destul de liniștită și este unul din cele mai verzi cartiere ale Brașovului, unde un vecin este pădurea verde și atrăgătoare, iar din altă parte este o zonă urbanistică cu toate facilitățile orășenești, imediat lângă casă funcționează market-ul „Penny Market”, sunt bănci, farmacii și biserică.

Iar copiii au în apropiere de casă posibilitatea de a frecventa Grădinița „Cetatea Prichindeilor” și Școala Generală Nr. 9. Nu departe de ansamblul rezidențial se află Grădina Zoologică, la care se ajunge în 15 minute pe jos parcurgând o distanță de 1 200 de metri, este și Aventure Park Brașov la doar 1100 de metri, precum și sunt diverse puncte de relaxare și agrement cu corturi de tenis, cafenele, pizzerii și restaurante. Distanța până la centrul comercial „Macro Mall”, magazinele METRO, Decathlon și market-ul Selgros este de 1,5 -1,7 km, iar hipermarket-urile Kaufland și Carrefour se află la 2,3 – 2,9 km, respectiv. De la complexul rezidențial este acces facil către centrul orașului Brașov unde se ajunge în 10 minute, parcurgând 5,6 km cu mașina. Gara din Brașov se află la o distanță de 6,1 km de la ansamblul locativ, iar Aeroportul Internațional „Brașov-Ghimbav” este poziționat la 16,1 km. Ansamblul rezidențial „Transilvania Residence 2 - Noua” este localizat în apropiere de căile de acces cu ieșire din oraș către Predeal, Sinaia și la fel înspre orașul București.

Informații generale despre complex

Proiectul locativ „Transilvania Residence 2 - Noua” este amplasat pe un lot cu suprafață de teren de 5200 mp. Complexul locativ este compus din trei tronsoane și se prezintă cu imobile cu regimuri de înălțime diferite, de la Parter plus 4 Etaje și până la Parter plus 10 Etaje rezidențiale. Toate închiderile exterioare, toți pereții interiori și compartimentarea camerelor sunt realizate din cărămidă, acest fapt oferă locuințelor un nivel înalt de eficiență termică și fonică. Clădirile rezidențiale dispun de tâmplărie exterioară instalată cu profil din PVC de marca Gealan de culoare gri – antracit și cu geam termopan, care este prelucrat cu sistem low-e. Tronsoanele locative dispun de lifturi contemporane și silențioase. În complexul locativ „Transilvania Residence 2 - Noua” sunt proiectate locuri de parcare deschise și locuri de parcare supraterane, toate sunt securizate și acestea sunt oferite în vânzare contra cost. Complexul rezidențial este prevăzut cu sistem de interfonie și va avea acces securizat în incintă.

Suprafețele, finisajele și dotările apartamentelor

Ansamblul locativ „Transilvania Residence 2 - Noua” este prezentat cu un număr de 146 de proprietăți locative.

Apartamentele sunt proiectate cu una, două, trei și patru camere cu terase superbe și balcoane simpatice de tip - deschise.

  • Garsonierele din complex sunt oferite în vânzare cu suprafețele cuprinse între 42,16 mp și 48,42 mp;
  • Apartamentele cu 2 camere dispun de suprafața de la 56,07 mp până la 58,81 mp;
  • Unitățile rezidențiale de 2,5 camere se prezintă cu suprafața de la 79,73 mp până la 90,83 mp;
  • Cu suprafața de 75,56 mp sunt construite proprietățile locative de 3 camere.

Locuințele se predau beneficiarilor finisate și cu ușile de acces din metal instalate. Camera de zi dormitoarele au pereții gletuiți și vopsiți (în alb), iar pardoselile sunt placate cu parchet laminat. Pentru finisarea camerelor de baie și a bucătăriilor este folosită gresia porțelanată și faianța plus camerele de baie sunt echipate cu necesarele obiecte sanitare și beneficiază de instalații sanitare de clasă Premium.

Toate ușile interioare sunt instalate și sunt prezentate de la firma Pinum & La Porta. Priveliști deosebite ale împrejmuirilor se deschid din ferestrele ample vitrate ale locuințelor, care sunt montate din tavane până în pardoseli și acest moment de design amenajează apartamentele cu multă lumină naturală și oferă confort la maxim și senzația de libertate. De la biroul de vânzări puteți afla mai multe detalii despre modalitățile de plată acceptate: plata standard în tranșe și plata integrală.

Vă invităm să vizitați web site-ul ansamblul locativ „Transilvania Residence 2 - Noua” și să vă alegeți cel mai potrivit Dumneavoastră apartament, să vedeți mai multe poze, scheme, detaliile construcțiilor și contactele directe către biroul de vânzări.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Transilvania Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Transilvania Residence Brașov.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Transilvania Residence din Brașov?

Se oferă spre vânzare garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4 camere.

Cât costă m² în Transilvania Residence?

M² în acest complex costă de la ‍1 391 €.

Cum să cumpăr un apartament în Transilvania Residence în Brașov?

Modalități de plata în Transilvania Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare Transilvania Residence?

Tronson 1, Tronson 2, Tronson 3 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC