Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Arena Residence - Gemenii
în Bacău

Prețul / m2
de la ‍1 150 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Ștefan cel Mare, 32, zona Ștefan cel Mare, Bacău

Schițe și prețuri în Arena Residence - Gemenii

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 16 martie
2 camere66–75 m2de la ‍1 150 € +TVA / m2de la ‍75 900 € +TVA
3 camere88–143 m2de la ‍1 150 € +TVA / m2de la ‍101 200 € +TVA

Arena Residence - Gemenii pe hartă Bacău

str. Ștefan cel Mare, 32, zona Ștefan cel Mare, Bacău

Etape dezvoltare

Arena Residence Gemenii
bloc C1, bloc C2
construit
sunt locuințe la vânzare
finalizat4 trimestrul 2020

Modalități de achiziție a unui apartament în Arena Residence - Gemenii

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţivideointerfon, spații comerciale
Încălzirecentrală termică proprie
Liftascensor marca Klemann de 8 persoane
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente98
Număr clădiri2
Parcaresubterană și supraterană
Regim inalțimeP+8E
Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilblocuri apartamente
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie cu bai complet utilate
Număr camere2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente66–143

Informații despre Ansamblul rezidențial

Despre zona excepțională de localizare

Complexul de locuințe „Arena Residence – Gemenii” este perfect localizat în apropierea centrului municipiului Bacău și se află pe strada Ștefan cel Mare, la numărul 32C1/C2 și se învecinează cu Rezervația Naturală a Lacului Bacău II, care se află la o distanță de doar 600 de metri. Iar la 250 de metri este centrul comercial „Arena Mall” cu o mulțime de magazine, localuri distractive, fast food-uri, restaurante și cafenele. De asemenea în apropierea locuințelor noi funcționează supermarketurile LIDL și Carrefour, sunt bănci și este Oficiu Poștal, se află grădinițe și școli și sunt stații de autobuze. De la complexul de locuințe „Arena Residence – Gemenii” sunt de parcurs nu mai mult de 2,5 km până în centrul Bacăului, o distanță de 3 km este până la Gară și sunt circa 7 km până la Aeroportul „George Enescu”.

Detalii tehnice și informații de amenajare a complexului locativ

Proiectul rezidențial „Arena Residence – Gemenii” prezintă un bloc de apartamente structurat în două tronsoane de un regim de înălțime cu câte un Parter plus 8 Etaje, unde etajul 8 este construit Retras. Tronsoanele rezidențiale sunt construite calitativ cu o mare atenție la toate detaliile și imobilele dispun de o structură de rezistență bazată pe cadre din beton armat și toate închiderile exterioare au grosimea de 30 cm și sunt construite din cărămidă Porotherm, iar pereți interiori perimetrali și compartimentările la fel sunt realizați din astfel de cărămidă și au grosimea de 25 cm și 11 cm, respectiv. Toți pereții exteriori perimetrali sunt izolați termic cu un strat de 10 cm grosime format din vată minerală bazaltică și fațadele imobilelor sunt finisate cu tencuială decorativă de exterior Baumit. Locuințele au instalată tâmplărie cu profil din PVC și geam termopan. Ambele tronsoane sunt echipate cu ascensoare de ultimă generație, acestea sunt alese de marca Kleemann, sunt sigure, funcționează silențios și fiecare dispune de capacitatea de transportare a 8 persoane. În incinta complexului sunt prevăzute spații comerciale și spații de birouri. Accesul în incintă se face prin sistem cu interfon video. Locurile de parcare sunt subterane și supraterane organizate.

Finisajele și dotările apartamentelor

Complexul de locuințe „Arena Residence – Gemenii” prezintă un total de 98 unități locative cu suprafețe de la 66 mp până la 143 mp, ce sunt perfect proiectate și au scheme ergonomice cu 2 și 3 camere, precum și sunt prevăzute și locuințe generoase de tip - Penthouse. La alegerea cumpărătorilor sunt oferite apartamente la parter cu spații verzi personale și apartamente de la etajul superiori cu terase generoase. Toate apartamentele sunt „la cheie” finisate, au pardoseli placate cu gresie și parchet, pereții sunt vopsiți cu vopsea lavabilă și în camerele de baie și bucătării (parțial) placați cu faianță, toate ușile interioare sunt instalate și locuințele au uși din metal la intrare. Camerele de baie sunt complet echipate și utilate, au obiectele sanitare moderne dotate și pregătiri pentru instalarea mașinilor de spălat. Instalațiile electrice, termice și sanitare sunt complet realizate. Centralele termice sunt instalate și este montat sistemul de aer condiționat. Imobilele beneficiază de apă curentă, au gaz, electricitate și canal și este contorizare și contractare individuală la fiecare utilitate separat.

Dezvoltatorul complexului rezidențial „Arena Residence – Gemenii” este SC „Arena Residence” SRL, ce activează pe piața imobiliară din Bacău din anul 2010 și construiește obiecte rezidențiale la cele mai înalte standarde de confort, acestea un aun grad înalt de siguranță, dispun de aspecte moderne și atractive. Dezvoltatorul acceptă flexibile modalități de plată (creditare bancară, plata cash), oferă consultanțe depline și vă așteptă în ospeție cu vizionări.

Pentru a vă programa la vizionări și pentru a afla contactele directe ale reprezentanților Dezvoltatorului, vă rugăm să accesați site-ul web al complexului rezidențial „Arena Residence – Gemenii”, pe care puteți trece imediat din site-ul nostru.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Arena Residence - Gemenii?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Arena Residence - Gemenii în Bacău?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Arena Residence - Gemenii?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1150 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Arena Residence - Gemenii în Bacău?

Modalități de plata în Arena Residence - Gemenii: Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Arena Residence - Gemenii?

Arena Residence Gemenii – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC