Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Iaz View
în Ploiești

Prețul / m2
de la ‍1 000 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Frasinet, 4, Buzau

Schițe și prețuri în Iaz View

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 1 februarie
3 camere116–135 m2prețul se clarifică

Iaz View pe hartă Ploiești

str. Frasinet, 4, Buzau

Etape dezvoltare

Iaz View
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat2 trimestrul 2021

Modalități de achiziție a unui apartament în Iaz View

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Încălzire30
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamentecentrală termică Immergas, aer conditionat Mitsubishi 1200 BTU, incalzire in pardoseala Rehau
Număr clădiri1
Parcaresupraterana
Regim inalțimeP+5 E
Structură rezistențăbeton armat cu închideri din BCA
Tip imobilbloc apartamente
Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camere3‑camere
Suprafața apartamente116–135 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Perfect localizat

Complexul rezidențial „IAZ View” are o poziționare excelentă și se găsește pe strada Frăsinet, la numărul 4 în orașul Buzău. În apropiere de locuințele noi se află Lacul Parcul Tineretului și sunt doar 500 de metri de parcurs până la Sala Sporturilor „Romeo Lamandi”. La o distanță de numai 600 de metri funcționează Creșa Nr. 1, sunt de parcurs doar 350 de metri până la Școala Nr. 11 și la 700 de metri față de blocul nou se află Liceul Tehnologic „Grigore C. Moisil” și Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Chesarie Episcopul”. Pentru interese comerciale și cumpărături la 600 de metri este supermarketul Lidl, iar la 950 de metri se află centrul comercial „Shopping City”, unde este supermarketul Kaufland și sunt diverse magazine și localuri de retail.

De la locuințele noi este acces facil către stațiile cu mijloace de transport în comun și până în centrul orașului Buzău sunt de parcurs doar 1300 de metri, iar până la Gară sunt 2,1 km.

Prezentarea proiectului rezidențial

Ansamblul imobiliar „Iaz View” prezintă o clădire de apartamente cu Parter și 5 Etaje locative. Imobilul este proiectat într-un stil arhitectural modern și este construit din materiale calitative cu aplicarea tehnologiilor performante și cu respectarea tuturor normelor în vigoare. Structura de rezistență a blocului rezidențial este formată din cadre din beton armat cu închiderile exterioare, pereții interiori și compartimentările realizate din blocuri BCA Ytong (beton celular autoclavizat). Pe partea exterioară clădirea este fiabil izolată termic și blocul are instalată tâmplărie exterioară cu profil din PVC de culoarea gri-antracit de la Salamander cu 7 termo camere și cu geam termopan cu 3 foi și feroneria este de marca Roto.

Complexul de locuințe „Iaz View” dispune de câte 30 de locuri de parcare, toate fiind organizate supraterane.

Prezentarea apartamentelor de lux

În incinta blocului rezidențial „Iaz View” sunt proiectate 30 de proprietăți locative confortabile și două Penthouse-uri luxoase cu spații generoase. Apartamentele sunt logic proiectate și au scheme funcționale cu o bucătărie, un hol spațios, un living primitor, 2 dormitoare decomandate și 2 camere de baie, de asemenea locuințele beneficiază de spații de depozitare și facilită de balcoane generoase. Suprafața locuințelor variază între 116 mp și 135 mp și toate apartamentele sunt foarte luminoase, pentru că sunt perfect poziționate și lumina naturală pătrunde la maxim în încăperi pe parcursul zilei întregi. Imobilele se vând finisate „la cheie” cu plăci de gresie porțelanată placate pe pardoselile băilor și bucătăriilor și cu faianță pe pereții apartamentelor, de producere italiană de la firma Marazzi. Pentru finisarea pardoselilor din dormitoare și livinguri este folosit parchetul calitativ și durabil în timp. Camerele de baie sunt echipate cu obiecte sanitare de Premium clasă și bateriile alese sunt de la Grohe. Locuințele au instalate toate ușile interioare din lemn masiv și din metal sunt instalate toate ușile de intrare în apartamente. Sistemul de încălzire al locuințelor este individual și fiecare proprietate locativă are instalată proprie centrală termică de marca Immergas, iar instalațiile termice sunt alese de la firma Rehau și pentru un confort termic sporit toate sunt instalate prin pardoseală. Complet realizat este sistemul sanitar cu instalații pentru alimentare cu apă din țevi de la Pexar IVAR. În fiecare apartament sunt montate instalațiile electrice și este realizat sistemul de aer condiționat de 1200 BTU Mitsibishi. Instalația de gaze la fel este absolut realizată cu contorul de gaze dotat. Apartamentele au cablaj TV, fir de telefonie și dispun de conexiune la internet. Blocul de apartamente se predă în exploatare cu racordare la toate utilitățile generale și fiecare apartament se predă în folosință beneficiarilor branșat la sistemul de alimentare cu apă, la sistemul de canalizare (fonoabsorbant), la electricitate și gaz.

Pentru achiziționări și consultații, vă invităm să accesați pagina web a complexului rezidențial „Iaz View”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Iaz View?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Iaz View în Ploiești?

Se oferă spre vânzare 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Iaz View?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1000 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Iaz View în Ploiești?

Modalități de plata în Iaz View: Noua Casă (Prima casă), Plata integrală, Credit ipotecar.

Termen de finalizare Iaz View?

Iaz View – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC