Previzualizare foto – fotografie originală aici

Iaz View
în Ploiești

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Frasinet, 4, Buzau

Mai detaliat despre blocul

str. Frasinet, 4, Buzau (Iaz View)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 2
Indisponibil

Iaz View pe hartă Ploiești

str. Frasinet, 4, Buzau

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din BCA
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzire30
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamentecentrală termică Immergas, aer conditionat Mitsubishi 1200 BTU, incalzire in pardoseala Rehau
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterana
🟧 Regim inalțimeP+5 E
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generaleGaz, CATV, Telefon, Curent, Apa
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere3‑camere
🟧 Suprafața locuințe116–135 m²

Despre ansamblu rezidențial

Perfect localizat

Complexul rezidențial „IAZ View” are o poziționare excelentă și se găsește pe strada Frăsinet, la numărul 4 în orașul Buzău. În apropiere de locuințele noi se află Lacul Parcul Tineretului și sunt doar 500 de metri de parcurs până la Sala Sporturilor „Romeo Lamandi”. La o distanță de numai 600 de metri funcționează Creșa Nr. 1, sunt de parcurs doar 350 de metri până la Școala Nr. 11 și la 700 de metri față de blocul nou se află Liceul Tehnologic „Grigore C. Moisil” și Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Chesarie Episcopul”. Pentru interese comerciale și cumpărături la 600 de metri este supermarketul Lidl, iar la 950 de metri se află centrul comercial „Shopping City”, unde este supermarketul Kaufland și sunt diverse magazine și localuri de retail.

De la locuințele noi este acces facil către stațiile cu mijloace de transport în comun și până în centrul orașului Buzău sunt de parcurs doar 1300 de metri, iar până la Gară sunt 2,1 km.

Prezentarea proiectului rezidențial

Ansamblul imobiliar „Iaz View” prezintă o clădire de apartamente cu Parter și 5 Etaje locative. Imobilul este proiectat într-un stil arhitectural modern și este construit din materiale calitative cu aplicarea tehnologiilor performante și cu respectarea tuturor normelor în vigoare. Structura de rezistență a blocului rezidențial este formată din cadre din beton armat cu închiderile exterioare, pereții interiori și compartimentările realizate din blocuri BCA Ytong (beton celular autoclavizat). Pe partea exterioară clădirea este fiabil izolată termic și blocul are instalată tâmplărie exterioară cu profil din PVC de culoarea gri-antracit de la Salamander cu 7 termo camere și cu geam termopan cu 3 foi și feroneria este de marca Roto.

Complexul de locuințe „Iaz View” dispune de câte 30 de locuri de parcare, toate fiind organizate supraterane.

Prezentarea apartamentelor de lux

În incinta blocului rezidențial „Iaz View” sunt proiectate 30 de proprietăți locative confortabile și două Penthouse-uri luxoase cu spații generoase. Apartamentele sunt logic proiectate și au scheme funcționale cu o bucătărie, un hol spațios, un living primitor, 2 dormitoare decomandate și 2 camere de baie, de asemenea locuințele beneficiază de spații de depozitare și facilită de balcoane generoase. Suprafața locuințelor variază între 116 mp și 135 mp și toate apartamentele sunt foarte luminoase, pentru că sunt perfect poziționate și lumina naturală pătrunde la maxim în încăperi pe parcursul zilei întregi. Imobilele se vând finisate „la cheie” cu plăci de gresie porțelanată placate pe pardoselile băilor și bucătăriilor și cu faianță pe pereții apartamentelor, de producere italiană de la firma Marazzi. Pentru finisarea pardoselilor din dormitoare și livinguri este folosit parchetul calitativ și durabil în timp. Camerele de baie sunt echipate cu obiecte sanitare de Premium clasă și bateriile alese sunt de la Grohe. Locuințele au instalate toate ușile interioare din lemn masiv și din metal sunt instalate toate ușile de intrare în apartamente. Sistemul de încălzire al locuințelor este individual și fiecare proprietate locativă are instalată proprie centrală termică de marca Immergas, iar instalațiile termice sunt alese de la firma Rehau și pentru un confort termic sporit toate sunt instalate prin pardoseală. Complet realizat este sistemul sanitar cu instalații pentru alimentare cu apă din țevi de la Pexar IVAR. În fiecare apartament sunt montate instalațiile electrice și este realizat sistemul de aer condiționat de 1200 BTU Mitsibishi. Instalația de gaze la fel este absolut realizată cu contorul de gaze dotat. Apartamentele au cablaj TV, fir de telefonie și dispun de conexiune la internet. Blocul de apartamente se predă în exploatare cu racordare la toate utilitățile generale și fiecare apartament se predă în folosință beneficiarilor branșat la sistemul de alimentare cu apă, la sistemul de canalizare (fonoabsorbant), la electricitate și gaz.

Pentru achiziționări și consultații, vă invităm să accesați pagina web a complexului rezidențial „Iaz View”.

Acest proiect mai este numit și Iaz View Residence.

Unde se află Iaz View?

str. Frasinet, 4, Buzau.

Termen de finalizare Iaz View?

Iaz View – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Iaz View în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Iaz View din Ploiești?

Dezvoltătorul Iaz View este – Mecan Construct.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC