Urban Spaces

Urban Spaces

de la ‍1 605 € / m2

Ansambluri rezidențiale curente de la Urban Spaces  2 obiecte de vânzare

Urban Spaces 5
de la ‍1 605 € +TVA / m2
Finalizare: 4 tr. 2021
București, str. Sfinții Voievozi, 20-24, zona Victoriei, Sector 1, București
Urban Spaces 4 Rondă
București, str. Rondă, 37, zona Piața Muncii, sector 2, București

Întrebați dezvoltatorul Urban Spaces

Lăsați un mesaj
Autentificați-vă pe site-ul Korter folosind opțiunile de mai jos.
Întrebarea dvs.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy an Terms of Service apply.
Numele dvs.
Email
Numărul de telefon

Toate complexuri Urban Spaces de pe hartă

Construiește complexuri numai în București
sunt locuințe la vânzare
totul e vândut
vânzările nu sunt începute

Se așteaptă începutul vânzărilor 1 obiect

Urban Spaces 6
București, str. Gheorghe D. Palade, 7-9, zona Dacia, Sector 2, București

Complexuri cu apartamente vândute 3 obiecte

Urban Spaces 3
Finalizat în 2020
București, str. Badea Cârțan, 13, zona Tei, sector 2, București
Urban Space 2
Finalizat în 2019
București, str. Barbu Mumuleanu, 14, zona Tei, sector 2, București
Urban Space 1
București, str. Dogarilor, 26-30, zona Tei, Sector 2, București

Despre Compania de construcții

Urban Spaces este o companie imobiliară renumită pentru ansamblurile rezidențiale construite în București și Timișoara. Primele locuințe au fost ridicate în capitală, pentru ca apoi compania să se extindă și în Timișoara. Aici, devoltatorul imobiliar are un proiect ce constă într-o colecție de case alăturate, suprapuse, cu alei și grădini cochete. Cartierul nu va duce însă nici lipsă de spații verzi, locuri de parcare și locuri de joacă pentru copii. Pe lângă proiectul ansamblului din Timișoara, Urban Spaces are în portofoliu încă șase ansambluri rezidențiale în București. Acestea sunt alcătuite din diferite tipuri de locuințe: studio, apartamente cu 2 camere, cu 3 camere și cu 4 camere, toate având suprafețe cuprinse între 43mp și 237mp.

Prețurile locuințelor construite de Urban Spaces oscilează în funcție de amplasarea ansamblurilor imobiliare, dar și de dotările și suprafața fiecăreia. Astfel, un studio cu o suprafață de 43,20mp în cadrul Urban Spaces 3 are prețul de achiziție începând cu 77.760 euro. Apartamentele cu două camere au o suprafață cuprinsă între 61,20mp și 81,02mp, iar prețul de pornire pentru acestea este de 110.160 euro și poate ajunge până la 145.836 euro.

Profesionalismul companiei Urban Spaces a fost recompensat cu premii la diferite concursuri naționale și internaționale. Ansamblul Urban Spaces 1 Dogarilor, situat în centrul Bucureștiului, în zona Eminescu – Polonă, a câștigat premiul ce mare la Bienala Națională de Arhitectură, premiul „Milan Zlokovic” 2015 pentru cea mai bună arhitectură în regiunea Balcani, câștigător al secțiunii „Clădiri rezidențiale” în cadrul East Centric Triennale 2016, RBA 2016, calificarea pe lista scurtă de 12 proiecte la World Architecture Festival Award Singapore 2014 etc. Spațiul modern al acesteia a atras oportunitatea ca acest ansamblu rezidențial să fie platoul de filmare al unor filme și reclame.

Dezvoltatorul imobiliar pune la dispoziția clienților mai multe metode de achitare a locuințelor: plata cash, credit imobiliar, credit ipotecar, dar și prin programul național de creditare „Prima Casă”.