Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Vasile Lascar 202
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Vasile Lascar, 202, zona Tei, Sector 2, București

Vasile Lascar 202 pe hartă București

str. Vasile Lascar, 202, zona Tei, Sector 2, București

Etape dezvoltare

Corp A, Corp B, Corp C
construit
totul e vândut

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 LiftSchindler de 8 persoane
🟧 Parcaresubterană şi terestră
🟧 Ziduricărămidă și beton armat

Despre apartamente

🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața apartamente32,56–91,28 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Așezarea imobilelor

Ansamblul rezidențial modern „Vasile Lascar 202” se află localizat în București, la sectorul 2, pe strada cu aceeași denumire Vasile Lascar, nr. 202, nu departe de Bulevardul Dacia și de stația de metrou Ștefan cel Mare și la doar zece minute de la Piața Unirii și centrul capitalei. În apropiere de complex se află grădiniță, școală, liceu și multe puncte de interes pentru toată familia.

Structura Complexului

Ansamblul rezidențial din strada Vasile Lascar, nr. 202 este compus din trei imobile, care sunt construite câte un demisol + parter și plus trei etaje locative fiecare. Structura constructivă este pe cadru din beton și închideri din cărămidă porotherm. Toate spațiile comune din blocuri sunt finisate cu bun gust și sunt placate cu marmură. Este instalată la imobile tâmplărie din aluminiu de la Cortizo și cu glafuri Lindab Suedia. Lifturile instalate în blocuri sunt de producere de la Schindler cu capacitatea pentru 8 persoane. Autoturismele locatarilor pot fi parcate la locurile de parcare care sunt organizate atât suprateran cât și subteran cu telecomandă de la poarta de la garaj. Siguranța locatarilor este asigurată de sistemul de supraveghere video, datorită sistemului de interfon și în plus este acces securizat în incintă.

Descrierea locuințelor

Complexul locativ „Vasile Lascar 202” oferă apartamente cu una, două sau trei camere, care se predau cumpărătorilor complet finisate cu finisaje de lux. Grupurile sanitare sunt placate cu marmură și sunt dotate cu obiecte sanitare de la Valleroy&Boch de producere germană. Ușile instalate la fel sunt din Germania și sunt de firmă Lebo. Pardoselile sunt acoperite cu parchet dublu stratificat iar pereții interiori sunt finisați cu vopsea lavabilă. Suprafața locuințelor cu o cameră este de 32,56 mp, apartamentele cu 2 camere dispun de suprafața de la 56 mp iar locuințele cu 3 camere au suprafața cuprinsă între 73,99 mp și 91,28 mp. Sunt branșate toate utilitățile și este dotat contor de gaz, contor pentru consumul de electricitate și apometre. Sunt senzori de gaz, sistem de alarmă și instalații electrice. Prizele și întrerupătoarele sunt montate. Locuințele se încălzesc individual prin centrală termică proprie pe apartament, de marcă Riello. Este internet prin fibră optică.

Proiectul rezidențial „Vasile Lascar 202” este dezvoltat de Compania „Park Properties”.

Pentru a afla mai multe materiale, date utile, informații despre metodele de achitare și contactele Dezvoltatorului, accesați site-ul web al ansamblul rezidențial „Vasile Lascar 202”.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Vasile Lascar 202?

str. Vasile Lascar, 202, zona Tei, Sector 2, București.

Termen de finalizare Vasile Lascar 202?

Corp A, Corp B, Corp C – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Vasile Lascar 202.

Cine este dezvoltatorul Vasile Lascar 202 în București?

Dezvoltator Vasile Lascar 202 – Park Properties.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC