Previzualizare foto – fotografie originală aici

Uptown Antiaeriană
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
șos. Antiaeriană 109, zona Prelungirea Ghencea, Sector 5, București

Mai detaliat despre bloc

Uptown Antiaeriană
3 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2020

Uptown Antiaeriană pe hartă București

șos. Antiaeriană 109, zona Prelungirea Ghencea, Sector 5, București

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţivideointerfon
🟧 Încălzirecentrală termică de apartament marca Bosch
🟧 Liftascensor marca Schindler
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai
🟧 Număr apartamente18
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană şi supraterană
🟧 Regim inalțimeD+P+2E+M
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe36–66 mp utili

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul de locuințe „Uptown Antiaeriană” se află localizat pe Șoseaua Antiaeriană, la numărul 109 în zona Ghencea din sectorul 5 al orașului București. Blocul rezidențial este amplasat într-o zonă bine dezvoltată și la 650 de metri de la casă este supermarketul Lidl, hipermarketul Cora Alexandriei și supermarketul Kaufland se află la 800 de metri, sunt de parcurs 1200 de metri pietonal până la Piața Rahova și în această zonă funcționează diverse cafenele și sunt pizzerii, funcționează saloane de înfrumusețare și nu departe sunt săli de sport. Copiii rezidenților acestui complex locativ au posibilitatea de a frecventa în apropiere de casă următoarele organizații de învățământ: la 150 de metri față de casa locativă funcționează Creșa Nr. 11, Școala Gimnazială Nr. 126 se află la 230 de metri și sunt 650 de metri până la Școala Gimnazială Nr. 131 și la 800 de metri se află Școala Gimnazială Mircea Sântimbreanu.

În proximitatea locuințelor sunt stații de mijloace de transport în comun cu rute de autobuz și tramvai și de la complexul rezidențial „Uptown Antiaeriană” sunt de parcurs 5,9 km până la Piața Unirii din capitală, Gara de Nord din București se află la 6,2 km, sunt de parcurs 20,8 km până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă”, iar până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” este de parcurs o distanță de 15,9 km.

Prezentarea proiectului imobiliar

Ansamblul rezidențial „Uptown Antiaeriană” dispune de un bloc de locuințe de un aspect elegant și foarte atractiv. Imobilul este realizat cu un regim de înălțime: Demisol plus Parter (înalt) plus 2 Etaje și plus o Mansardă primitoare. Clădirea de apartamente este proiectată cu un bun gust într-un stil de design modern și captivant, ce are o ținută decentă. Structura constructivă a imobilului este formată dintr-o carcasă realizată pe cadre din beton armat cu folosirea betonului și fierului de calitate superioară. Toate închiderile exterioară inclusiv și pereții interiori și compartimentările blocului sunt zidite din cărămidă termic eficientă. Blocul locativ este fiabil izolat termic pe exterior și dispune de ferestre calitative de un grad înalt de eficiență fonică și termică. Toate spațiile comune sunt complet finisate și la casa scării din bloc este instalat un ascensor de ultimă generație de marca Schindler, liftul funcționează foarte liniștit fără ca să afecteze liniștea locatarilor, acesta este sigur și confortabil.

Ansamblul de locuințe dispune de parcări subterane și supraterane, dintre care 10 locuri de parcare sunt organizate subterane. Complexul este monitorizat video și accesul în locuințe se face cu controlul videointerfonului.

Tipologiile și suprafețele apartamentelor

În incinta blocului de locuințe „Uptown Antiaeriană” sunt concepute în total 18 unități locative, toate fiind perfect proiectate cu scheme logic gândite și cu spații funcționale. Proprietățile locative sunt prezentate cu o cameră și sunt locuințe cu 2 sau 3 camere, suprafețele construite ale cărora sunt cuprinse între 39,06 mp – 86,76 mp. Suprafața apartamentelor cu o cameră sunt proiectate cu suprafețele de la 39,06 mp și până la 45,11 mp, locuințele cu 2 camere dispun de suprafețele de la 59,25 mp până la 69,51 mp și mărimea proprietăților cu 3 camere variază între 83,75 mp și 86,76 mp. Datorită spațiilor generos vitrate, toate apartamentele sunt asigurate cu multă lumină naturală, sunt primitoare și calde. În vânzare locuințele sunt prezentate complet finisate, echipate și utilate. Pentru fiecare unitate locativă este prevăzută câte o centrală termică proprie cu funcționare pe gaze, aleasă de la firma Bosch. În apartamente sunt complet realizate instalațiile electrice și sanitare. Blocul se predă în exploatare cu racordare totală la utilități și are instalate contoare separate și apometre.

Dezvoltatorul complexului de locuințe „Uptown Antiaeriană” este compania „Uptown Properties”, care activează cu succes de mai mult de 10 ani pe piața construcțiilor.

Pentru alte informații și mai multe detalii despre apartamentele noi, vă rugăm să treceți pe pagina web a complexului rezidențial „Uptown Antiaeriană”.

Unde se afla Uptown Antiaeriană?

șos. Antiaeriană 109, zona Prelungirea Ghencea, Sector 5, București.

Termen de finalizare Uptown Antiaeriană?

Uptown Antiaeriană – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Uptown Antiaeriană.

Cine este dezvoltatorul Uptown Antiaeriană în București?

Dezvoltator Uptown Antiaeriană – Uptown Properties.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC