Previzualizare foto – fotografie originală aici

Confort Urban Park Residence
în București

Prețul / m2
de la ‍1 199 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
șos. Salaj, 383A, zona Sălaj, Sector 5, București

Mai detaliat despre blocuri

Etapă construcție
Încă 4 blocuri în această etapă
Încă 4 blocuri
Sos. Salaj nr. 363, Sector 5, Bucuresti (Confort Urban Sălaj)
10 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Necunoscut

Schițe și prețuri în Confort Urban Park Residence

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 10 noiembrie 2022
1 camere40.06–42.12 m2de la ‍1 146 € +TVA / m2de la ‍45 900 € +TVA
2 camere48.89–59.91 m2de la ‍1 234 € +TVA / m2de la ‍60 900 € +TVA
3 camere78.37–79.13 m2de la ‍1 199 € +TVA / m2de la ‍94 900 € +TVA

Confort Urban Park Residence pe hartă București

șos. Salaj, 383A, zona Sălaj, Sector 5, București

Modalități de achiziție a unui apartament în Confort Urban Park Residence

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţiloc de joacă, teren sport, spații comerciale
🟧 Încălzirecentrala termică proprie marca Immergas
🟧 Liftlifturi marca Alberto Sassi
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamentepeste 1500
🟧 Număr clădiri34
🟧 Parcarepeste 2000 de locuri de parcare subterane şi terestre
🟧 Regim inalțimeP+9E
🟧 Securitatevideointerfon
🟧 Tip imobilblocuri apartamente

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața apartamente28.05 mp – 81.55 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Locația complexului

Ansamblul rezidențial „Confort Urban Residence Rahova” este situat pe strada Munții Carpați, la numărul 86a, în zona Rahova, la sectorul 5 din București. Mijloacele de transport în comun circulă la o mică distanță de la complex și la doar câțiva metri de complex se află amplasate stațiile de RATB. De asemenea este de parcurs o distanță mică până la școli, grădinițe, magazine, centre comerciale și alte puncte de interes pentru locatari așa ca: farmacie, clinică medicală, oficiul poștal, piață și parc. Accesul către complex poate fi realizat atât din strada Pucheni cât și din strada Munții Carpați.

Date generale despre complex

Unul dintre cele mai mari complexe rezidențiale ale sectorului 5 „Confort Urban Residence Rahova” cuprinde mai mult de 30 de blocuri de apartamente plus încă cele patru imobile noi stilizate modern cu o arhitectură atractivă, care dispun de un regim de înălțime de parter plus 9 etaje. Imobilele complexului sunt înălțate pe cadre din beton armat cu închideri exterioare și cu compartimentări din cărămidă de tip Porotherm. Blocurile locative sunt echipate fiecare cu câte două lifturi de producere italiană de la firma Alberto Sassi. Spațiile comune sunt complet finisate cu tencuială decorativă iar casa scării este placată cu ceramică și cu mână curentă inox. Fațada clădirii este cu izolație termică din placi din polistiren cu grosimea de 10 cm și de densitate EPS 70, clădirea din exterior este finisată cu tencuială decorativă de la Baumit. Blocurile rezidențiale au montată tâmplărie cu profil PVC german cu 5 camere de marcă Veka (de 7 mm). Acest complex este desfășurat pe un teren cu suprafața de 8 500 mp și în afară de apartamente dispune și de spații comerciale care sunt amplasate cu ieșire atât către incinta complexului cât și către strada Munții Carpați. Pentru distracția copiilor în complex este amenajat un loc de joacă cu acoperire cauciucată, precum și sunt otganizate terenuri multifuncționale pentru sport, pentru fotbal, baschet și tenis. De asemenea în complex sunt amenajate diverse zone de relaxare dotate cu bănci și locuri de odihnă. Un număr de 390 de locuri de parcare sunt organizate terestre, sunt delimitate și sunt pavate cu pavele ecologice. Aleile și trotuarele la fel sunt pavate cu pavele ecologice și sunt complet iluminate. Accesul în incinta ansamblului rezidențial este securizat și este controlat prin bariere pentru acces. Locuințele sunt dotate cu videointerfoane „Electra”.

Date generale despre apartamente

Complexul locativ se prezintă cu un număr de 324 de unități locative cu scheme și compartimentări bine gândite cu 32 de garsoniere simple și cu 204 de apartamente cu 2 și cu 88 de locuințe cu 3 camere. Suprafața utilă a apartamentelor este cuprinsă între 30 mp și 80 mp utili. Toate locuințele ansamblului rezidențial „Confort Urban Residence Rahova” se predau cumpărătorilor absolut finisate, în versiune „la cheie”. Pereții interiori sunt prelucrați și sunt finisați cu tencuială decorativă de la Baumit peste tencuială sunt vopsiți cu vopsea lavabilă Savana Teflon. Gresia și faianța folosită la finisarea apartamentelor este de la KEROS de producere Spania și Bulgaria. Grosimea parchetului placat pe pardoseli este de 8 mm și acesta este prezentat de la compania austriacă KAINDL. Toate ușile interioare sunt montate și sunt oferite de la Bella Casa Polonia. Iar ușa montată la intrare este de tip cu antiefracție de la BEYMAI România. În camerele de baie sunt instalate obiecte sanitare ceramice de tip Cersanit Româna. Instalațiile sanitare din apartamente sunt efectuate din teflon, iar instalațiile electrice sunt din cupru. Prizele, comutatoarele și întrerupătoarele dotate sunt de la VIKO - Panasonic. Centrala în condensații de 24Kw (de marcă Immergass) este instalată în fiecare apartament. De asemenea sunt dotate și montate toate caloriferele. Clădirea locativă are branșament la toate utilitățile, gazele, curentul electric, apa și canalizarea sunt de la principalii furnizori din capitală, de la Distrigaz, Ele și Apa Nova, iar locuințele sunt contorizate separat și sunt dotate cu apometre. Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Confort Urban” oferă metode flexibile de achitare pentru achiziționarea apartamentelor: credit imobiliar, credit ipotecar, programul de creditate Prima Casă, leasing imobiliar. Și Departamentul dezvoltatorului oferă consultanță la încheierea contractelor și la parteneriat pentru majoritatea instituțiilor financiare.

Complexul locativ „Confort Urban Residence Rahova” este proiectat de către compania de arhitectură SC „Maslaev Consulting” SRL și este dezvoltat de compania SC „Simedo Construct” SA.

Pentru a programa o vizionare la complex și pentru a vedea personal toate facilitățile apartamentelor din ansamblul rezidențial din sectorul 5, accesați pagina web a complexului locativ „Confort Urban Residence Rahova”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Confort Urban Park Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței
De asemenea Complexul Locativ numesc Confort Urban Residence Rahova.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Confort Urban Park Residence în București?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Confort Urban Park Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 199 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Confort Urban Park Residence în București?

Modalități de plata în Confort Urban Park Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Credit imobiliar.

Termen de finalizare Confort Urban Park Residence?

Confort Urban Sălaj, Bloc 1-Confort Urban Muntii Carpati, Bloc 2-Confort Urban Muntii Carpati, Bloc 3-Confort Urban Muntii Carpati, Bloc 4-Confort Urban Muntii Carpati – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC