Previzualizare foto – fotografie originală aici

One Residence Antiaeriana
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
șos. Alexandriei 122B, zona Rahova, Sector 5, București

Mai detaliat despre blocul

sos. Alexandria, 122b, zona Rahova, Sector 5, București (One Residence - Antiaeriana)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 2
Indisponibil

One Residence Antiaeriana pe hartă București

șos. Alexandriei 122B, zona Rahova, Sector 5, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, benzinărie
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transporttramvai, autobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente16
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană şi terestră
🟧 Regim inalțimeS+P+4E
🟧 Securitatenu
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe51–67 m²

Despre ansamblu rezidențial

Locație, vecinătăți și distanțe

În sud-vestul capitalei, pe Șoseaua Alexandria, nr. 122b, în zona Antiaeriană, sectorul 5 din București se găsește localizat complexul rezidențial „One Residence”. În apropiere de ansamblul locativ funcționează instituții financiar – bancare, sunt restaurante și centre comerciale. În vecinătatea apropiată se găsește hipermarket-ul Cora, este Kaufland și Lidl. Pentru educație și studii în acest cartier se află Școala Gimnazială Nr. 131, Școala Gimnazială Nr. 126 și Creșa nr. 11. Locatarii acestui complex rezidențial facilită de acces rapid către stațiile cu mijloace de transport în comun și doar în 10 minute ajung până la centrul orașului București și parcurg doar 5,8 km până la Piața Unirii. Gara de Nord se află la 7,1 km de la blocul locativ, până la Aeroportul din Otopeni este o distanță de 22,8 mp iar până la Aeroportul din Băneasa sunt 13,7 km.

Despre eleganța și calitatea complexului

Regimul de înălțime al blocului rezidențial „One Residence” este realizat cu un Subsol plus un Parter și plus Patru Etaje locative. Structura de rezistență a clădirii rezidențiale este de tip dual pe bază de cadre și diafragme din beton armat, cu utilizarea a fier – beton de tip BST și betonul este turnat monolit. Închiderile exterioare, toți pereții interior și compartimentările sunt zidite din cărămidă de tip Porotherm. Anveloparea cu un sistem de 10 cm din polistiren (EPS) a casei din exterior îi oferă un nivel ridicat de izolație termică și un grad sporit de eficiență termică. Pentru finisarea exterioară a blocului imobiliar este folosită tencuiala decorativă de culoare albă în contrast cu culoarea cenușie, care are capacități de rezistentă la timp. Tâmplărie PVC cu 6 camere și geam tripan prelucrat Low-E, care dispune de capacitatea de reducere a zgomotului de până la 36 de decibeli și apără locuințele de pătrunderea a prafului din exterior. Blocul locativ are un stil arhitectural modern și dispune de spații vitrate generoase și balcoane (de tip - deschise). Blocul rezidențial „One Residence” are instalat un ascensor de ultimă generație cu capacitatea de transportare a maxim patru pasageri.

Predarea și finisarea apartamentelor

Proiectul imobiliar „One Residence” este prezentat cu 16 apartamente avantajos compartimentate și complet finisate. Locuințele sunt spațioase și sunt proiectate cu scheme funcționale cu 2 și 3 camere. Cu suprafața între 50,48 mp și 54,25 mp sunt proiectate locuințele cu două camere, iar apartamentele cu trei camere au suprafața de 66,84 mp. Pereții interiori din locuințe sunt tencuiți cu tencuială în bază de ciment. Unde unghiurile au 90 de grade în încăperi au fost folosite colțarele din aluminiu, peste care este aplicat în două straturi gletul și la finisare pereții sunt vopsiți cu vopsea lavabilă. Pentru tavane au fost folosite plăcile din gips – carton, iar pardoseala este din placă structurală peste care este turnat un strat de 10 cm de șapă de egalizare și stratul de finiș constă din șapă autonivelantă. Pentru echiparea camerelor de baie sunt folosite obiectele sanitare de import sau de la Romstal, iar toate instalațiile sanitare sunt realizate din PPR și toate blocurile sanitare dispun de hidroizolație pensulabilă.

Pentru instalațiile electrice este folosit cablajul din cupru. Fiecare locuință dispune de uși interioare celulare, ce sunt laminate pe toc cu căptușeli, iar feroneria este de calitate superioară de la PINUM. La fel de la PINUM este prezentată și ușa exterioară efectuată din metal, ce este termoizolantă cu yală și sistem de siguranță și închidere multipunct. Apartamentele se predau locatarilor cu balcoane finisate, aplicate cu hidroizolație pensulabil și unde gresia porțelanată este montată pe mortar adeziv special pentru exterior, balcoanele au instalate profile de colț cu picurător. Blocul rezidențial este branșat la toate utilitățile (apă, gaze, canal, curent) și fiecare utilitate racordată dispune de contoare individuale. Cablul pentru internet și firul de telefonie sunt dotate în apartamente.

Pentru achiziționarea apartamentelor este primită: plata cash, plata prin credit bancar, credit imobiliar și prin credit Prima Casă. Dezvoltatorul complexului rezidențial „One Residence” este compania „Imobil One”, care are 100% capital românesc. Pentru mai multe materiale și alte informații despre finisajele, structura și schemele apartamentelor noi din complexul locativ „One Residence”, vă rugăm să accesați site-ul web al Dezvoltatorului - compania „Imobil One”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și One Residence.

Unde se află One Residence Antiaeriana?

șos. Alexandriei 122B, zona Rahova, Sector 5, București.

Termen de finalizare One Residence Antiaeriana?

One Residence - Antiaeriana – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în One Residence Antiaeriana în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul One Residence Antiaeriana din București?

Dezvoltătorul One Residence Antiaeriana este – IMOBIL ONE.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC