Previzualizare foto – fotografie originală aici

Art Residence Brancoveanu
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Poștalionului, 24-26, zona Metalurgiei, Sector 4, București

Mai detaliat despre blocuri

Bloc 1
str. Poștalionului, 24-26, București (Bloc 1)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
bocurile 2-4
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
str. Poștalionului, 24-26, București (Bloc 2)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Art Residence Brancoveanu pe hartă București

str. Poștalionului, 24-26, zona Metalurgiei, Sector 4, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiadaposturi ALA
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente110
🟧 Număr clădiri5
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțimeS+P+3E
🟧 Securitateacces securizat, monitorizare video
🟧 Tip imobilbocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe50–80 m²

Despre ansamblu rezidențial

Descrierea zonei de amplasare

Ansamblul de locuințe „Art Residence 4” se găsește localizat în zona Metalurgiei, pe strada Drumul Poștalionului, la numerele 24-26, în sectorul 4 din orașul București.

Imediat lângă blocurile locative sunt supermarket-urile: Total Fructo Land, Smart, Rapid Market și Yolo Market. Iar pe o rază de până la 2,5 km se află supermarket-urile Mega Image (1,7 km), LIDL (1,1 km), sunt hipermarket-urile Auchan, Jumbo, magazinele Metro, Selgros, Hornbach și Decathlon, iar până la centrul comercial „Grand Arena Mall” este de parcurs o distanță de 2,1 km, unde se află și hipermarket-ul Carrefour, este un salon de înfrumusețare, sunt bănci, food corturi și este sala de sport pentru Tenis de Masă. În proximitatea complexului de locuințe sunt terenuri și săli sportive, este centrul cu piscină Bery Fitness & SPA Berceni și se află stadionul Asociației Sportive Olimpic București. De asemenea în această zonă funcționează Grădinița de copii „Waldorf” și Grădinița „Șapte Ani”.

Stația de Metrou Dimitrie Leonida se află la o distanță de 3,5 km față de complex, până în centrul capitalei sunt de parcurs aproximativ 8 - 8,5 km și la Piața Unirii se ajunge cu mașina în 20 de minute, Gara de Nord se află amplasată la 12,1 km de la complexul locativ și Aeroportul Internațional din Băneasa este la 17,1 km, ia până la Aeroportul Internațional din Otopeni se ajunge parcurgând 25,7 km.

Caracteristici de amenajare și detalii constructive

Ansamblul imobiliar „Art Residence 4” este un proiect imobiliar realizat la cele mai înalte standarde, în conformitate cu toate normele și tendințele arhitecturale moderne. Complexul de locuințe este compus din patru blocuri rezidențiale cu regimuri de înălțime egale, fiecare clădire este construită cu un nivel la Subsol plus un Parter și plus 3 Etaje locative. Blocurile locative au o structură de rezistență din beton armat și imobilele sunt foarte durabile și au aspecte elegante. Casele sunt perfect izolate din punct de vedere termic și sunt echipate cu ferestre termopane.

Ansamblul rezidențial „Art Residence 4” dispune și de un adăpost de apărare locală pentru protecție civilă (ALA). Pentru liniștea rezidenților și copiilor, întreg teritoriul ansamblului rezidențial este complet monitorizat video, iar accesul este securizat în incinta complexului și este strict permis doar pentru locatari și vizitatorii acestora.

Toate locurile de parcare se află organizate doar în subteran, iar teritoriul adiacent clădirilor este înverzit, beneficiază de spații plantate cu arbuști și copaci decorativi.

Apartamente, scheme și suprafețe

În blocurile locative ale complexului „Art Residence 4” sunt realizate în total un număr de 110 unități locative spațioase cu scheme funcționale și cu balcoane. Apartamentele sunt proiectate cu spații locative foarte eficiente structurate în mai multe modele și sunt prezentate cu două și teri camere. Suprafața locuințelor cu 2 camere începe de la 50,9 mp și ajunge până la 67,25 mp. Iar apartamentele cu 3 camere au spațiul, care începe de la 63,45 mp și este de până la 80,8 mp.

Toți cumpărătorii au posibilitatea de a alege dintre cele mai bune materiale și finisaje și facilită de consultația designerilor pentru a -și personaliza apartamentul și pentru a alege cele mai potrivite culori și nuanțe ale parchetului, gresiei, faianței, culorii pereților și a ușilor.

În apartamente sunt echipate toate instalațiile electrice, sanitare și termice. Locatarii primesc cheile de la proprietăți locative racordate la toate utilitățile necesare și dispun de curent electric, au apă și gaze naturale. Precum și sunt branșate la rețeaua de canalizare, au contoare și apometre dotate.

Pentru a vă programa cu o vizionare la complexul de locuințe „Art Residence 4” și pentru a vă alege apartamentul potrivit familie Dumneavoastră, vă rugăm să treceți pe website-ul Dezvoltatorului, unde găsiți și alte informații despre finisajele locuințelor, găsiți pozele schemelor și puteți afla mai mult despre metodele de plată acceptate și de unde puteți primi o consultație financiară profesionistă.

Acest proiect mai este numit și Art Residence.

Unde se află Art Residence Brancoveanu?

str. Poștalionului, 24-26, zona Metalurgiei, Sector 4, București.

Termen de finalizare Art Residence Brancoveanu?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Art Residence Brancoveanu în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Art Residence Brancoveanu din București?

Dezvoltătorul Art Residence Brancoveanu este – Studio Plus Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC