Previzualizare foto – fotografie originală aici

The Light Home
în București

Preț
la cerere
Dezvoltător
Adresă
bd. Iuliu Maniu, 6R, zona Politehnica, Sector 6, București

Mai detaliat despre blocul

bd. Iuliu Maniu, 6R, București (The Light Home)
18 etaje
Necunoscut
Necunoscut

The Light Home pe hartă București

bd. Iuliu Maniu, 6R, zona Politehnica, Sector 6, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţibazin de înot, centru Spa & Fitness, loc de joacă pentru copii
🟧 Încălzireîncălzire în pardoseală, răcire prin plafon și aport de aer proaspăt filtrat și tratat
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente136
🟧 Parcare432 locuri de parcare subterane și terestre
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generaleGaz, CATV, Telefon, Curent, Apa
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe100 – 190 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre locație

Ansamblul rezidențial „The Light Home” este localizat în partea central-vestică a capitalei și se află dezvoltat pe Bulevardul Iuliu Maniu, la numărul 6 R, în zona Politehnica din sectorul 6 al orașului București. În imediata apropiere a complexului rezidențial se află supermarketul LIDL, funcționează cafenele și restaurante, sunt multe organizații educaționale și de învățământ și se află Universitatea Politehnica.

În apropiere de blocurile locative sunt stații de autobuz și tramvai, iar până la metroul Politehnica se ajunge în 15 minute și sunt 1,3 km. Sunt de parcurs circa 6–7 km până în centrul Bucureștiului, până la Gara de Nord din capitală este o distanță de 4 km, Aeroportul Internațional „Henri Coandă” se află la 18,4 km față de complexul imobiliar „The Light Home” și sunt 13,8 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu”.

Detalii de amenajare a complexului de locuințe

Pe un teren cu suprafața totală de 39.815 mp se află dezvoltat proiectul rezidențial „The Light Home” și acestea reprezintă o comunitate de locuințe de Premium clasă și proiectul imobiliar este compus din două clădiri de apartamente, ce sunt ultra modern proiectate și au aspecte atractive cu un design inovator și cu fațade retro luminoase. În incinta complexului rezidențial sunt dezvoltate și trei clădiri de oficii. Imobilele sunt echipate cu ascensoare confortabile, de ultimă generație, ce sunt sigure și funcționează rapid și silențios.

Complexul locativ dispune de un bazin de înot acoperit și facilită de o terasă verde amenajată. La dispoziția rezidenților este oferit și un centru cu zonă SPA & Fitness, Wellness și servicii medicale, de asemenea în incinta complexului funcționează un restaurant sunt multe zone verzi organizate, iar spațiile de la nivelul parterului sunt peisagistic amenajate și sunt complet pietonal organizate. Și în incinta complexului de locuințe se află amenajate locuri de joacă pentru copii în siguranță.

În total în complexul locativ „The Light Home” sunt organizate 432 locuri de parcare (astfel ca pentru fiecare apartament să fie disponibile câte două parcări), acestea sunt amenajate atât subterane cât și terestre, iar circulația cu automobilele prin complex este complet direcționată prin subsol.

Schemele și planimetriile apartamentelor

Ansamblul imobiliar „The Light Home” este proiectat cu un total de 196 unități locative excepționale. Locuințele dispun de scheme ideale și au 2, 3 și 4 camere de dimensiuni generoase. Suprafața apartamentelor începe de la 100 mp și suprafața celui mai spațios apartament este de 190 mp. Toate unitățile locative dispun de planimetrii confortabile, unde bucătăriile sunt legate de camera de zi și se află poziționate la intrare în locuințe, iar toate dormitoarele beneficiază camere de baie proprii, dispun de spații pentru dressing și au zone de lounge. De asemenea locuințele sunt proiectate cu balcoane spațioase și cu terase generoase, unele sunt plantate parțial și au gazon și arbuști. Doar de lux sunt folosite toate finisajele interioare și apartamentele se predau „la cheie” finisate. Sistemul de încălzire este autonom pentru fiecare unitate locativă și toate instalațiile termice sunt instalate prin pardoseală și sunt dotate centrale termice proprii. Locuințele dispun de sisteme de răcire prin plafoane și aport de aer proaspăt filtrat și tratat.

Toate apartamentele „The Light Home” beneficiază de orientare dublă și oferă vederi către Bulevardul Iuliu Maniu și către Parcul Politehnica.

Ansamblul rezidențial „The Light Home” este dezvoltat de către compania autohtonă „River Development”, care are o experiență vastă în domeniul proiectărilor și dezvoltărilor proiectelor imobiliare și care dispune de o echipă de profesioniști în domeniul construcțiilor rezidențiale.

Pentru informații despre disponibilitatea apartamentelor, rezervări și achiziționări, vă rugăm să treceți direct pe pagina web a complexului rezidențial „The Light Home”, unde sunt oferite contactele directe către Dezvoltator și unde sunt prezentate mai multe informații utile despre proiectul locativ.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut The Light Home?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și The Light Home River, The Light Home Politehnica.

Unde se află The Light Home?

bd. Iuliu Maniu, 6R, zona Politehnica, Sector 6, București.

Cât costă m² în The Light Home?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul The Light Home din București?

Dezvoltătorul The Light Home este – River Development.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC