Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex The Class Apartments 2
în București

Prețul / m2
de la ‍1 250 € +TVA
pe ‍236 €
Dezvoltator
Adresa
bd. Pipera, 1C, zona Pipera, Voluntari

Schițe și prețuri în The Class Apartments 2

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 3 februarie
2 camerede la 66.4 m2de la ‍1 250 € +TVA / m2de la ‍83 000 € +TVA

The Class Apartments 2 pe hartă București

bd. Pipera, 1C, zona Pipera, Voluntari

Etape dezvoltare

Class Residence Pipera 2
în stadiu de construcţie
sunt locuințe la vânzare
finalizare2 trimestrul 2022

Modalități de achiziție a unui apartament în The Class Apartments 2

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon, parc, supermarket, farmacie
Încălzirecentrală termică proprie
Mijloace de transportautobuz, metrou
Număr apartamente31
Număr clădiri1
Parcaresubterană și supraterană
Regim inalțimeS+P+3E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc locuințe
Сurte închisăacces securizat

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente49,32–129,84 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Informații generale despre amplasare

Ansamblul rezidențial „Class Residence Pipera 2” se află localizat în zona Pipera, pe Bulevardul Pipera 1H, rond OMV, orașul Voluntari din județul Ilfov. Aici este o zonă rezidențială foarte curată și destul de liniștită, pentru a oferi locatarilor o viață confortabilă și împlinită în apropiere de supermarket-urile. Mega Image, Penny Market, nu departe de centrele comerciale: Pipera Plaza, Promenada și Băneasa Shopping City, de asemenea în vecinătate se găsesc magazinele METRO; IKEA; Dedeman, Decathlon și megamarket-ul - Carrefour. Pentru relaxare și plimbări la doar 10 minute de la complex se află Pădurea Băneasa și Parcul Herăstrău, precum și nu departe este și Grădina Zoologică. Până la stația unde circulă mijloace de transport în comun sunt de parcurs doar 750 de metri. Stația de metrou Aurel Vlaicu și stația de metrou Pipera se află la 2,5-3,5 km.

Materiale generale despre complex

Clădirea locativă „Class Residence Pipera 2” este realizată într-un stil modern și este finisată într-o nuanță deschisă și dispune de un astfel de regim de înălțime: SUBSOL plus PARTER plus 3 ETAJE locative. Structura de rezistență a clădirii este realizată pe cadre din beton cu pereții exteriori din cărămidă. La izolarea termică exterioară este utilizată vata minerală și polistirenul. Compartimentarea interioară este efectuată din plăci din rigips - carton. Toate ferestrele au sticlă de tip - termopan și sunt efectuate din profil PVC. Complexul rezidențial „Class Residence Pipera 2” beneficiază de următoarele facilități: serviciul de administrare imobil, acces securizat în incintă, toate străzile sunt asfaltate și este iluminat stradal. Locuri de parcare asigurate pentru transportul personal al rezidenților. Parcările sunt oferite atât subterane cât și supraterane.

Detaliile apartamentelor

Unitățile locative din complexul rezidențial „Class Residence Pipera 2” sunt oferite spre vânzare cu scheme ideal compartimentate cu 1, 2 și 3 camere cu suprafețele de la 49,32 mp și până la 64,68 mp pentru garsoniere. Apartamentele cu 2 camere au suprafața de la 52,56 mp și până la 86,16 mp. Iar suprafața apartamentelor cu 3 camere este cuprinsă între 83,04 mp și 129,84 mp. Toate au folosite la finisare cele mai bune materiale de construcție și finisaje. La intrare în fiecare locuință este instalată ușă din metal. Pardoselile din apartamente sunt placate cu gresie în băi și bucătării și cu parchet în camere, pereții din dormitoare și holuri sunt finisați cu vopsea lavabilă. Ușile instalate la interior sunt celulare. Toate apartamentele sunt racordate la utilități și beneficiază de gaz, curent electric, apă și canalizare, precum și contoarele și apometrele sunt montate până la momentul predării cheilor. Pentru climatizarea locuințelor, acestea dispun de aparate pentru aer condiționat. Băile sunt echipate cu obiecte sanitare și locuințele dispun de câte o centrală termică proprie și au caloriferele montate. Viitorii locatari au la dispoziție astfel de metode de plată acceptată de către dezvoltator: plata prin credit Prima Casă, credit ipotecar sau credit imobiliar. Cumpărătorii interesați de o locuință nouă în complexul rezidențial „Class Residence Pipera 2”, sunt invitați să viziteze site-ul web pentru mai multe detalii și informații utile ale apartamentelor.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial The Class Apartments 2?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței
De asemenea Complexul Locativ numesc Class Residence Pipera 2.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în The Class Apartments 2 în București?

Se oferă spre vânzare 2 camere.

Cât costă metru pătrat în The Class Apartments 2?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1250 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în The Class Apartments 2 în București?

Modalități de plata în The Class Apartments 2: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare The Class Apartments 2?

Class Residence Pipera 2 – finalizare în trimestrul 2, 2022.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC