Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Concept Residence Pipera
în Voluntari

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Dezvoltător
Adresă
bd. Pipera, 1S, Voluntari, Ilfov

Mai detaliat despre blocul

bd. Pipera, 1S, Voluntari, Ilfov (Concept Pipera)
5 etaje
Indisponibil
tr. 2 2020
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Concept Residence Pipera pe hartă Voluntari

bd. Pipera, 1S, Voluntari, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Facilităţicladiri de birouri, scoli, magazine si hypermarket
🟧 Încălzirein pardoseala
🟧 LiftKone 6 persoane
🟧 Număr apartamente24
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterana, locurile de parcare se pot achizitiona separat
🟧 Regim inalțimeP+4E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Ziduriconstructie pe cadre de beton, partitii exterioare realizate din caramida Porotherm 30

Despre apartamente

🟧 Finisajetotal finisate, la cheie
🟧 Înălțime plafoane2,7
🟧 Număr camere1‑camere, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe37 – 100 m²

Despre ansamblu rezidențial

Zona de amplasare

În partea de Nord a capitalei, într-o zonă în continuă dezvoltare – zona OMV Pipera, pe Șoseaua Pipera, la numărul 1S, în orașul Voluntari din județul Ilfov se află dezvoltat complexul de locuințe „Concept Residence Pipera”. În proximitatea locuințelor funcționează supermarket-uri, sunt bănci, școală, grădiniță, sală de fitness, funcționează cafenele, pizzerii, restaurante și este McDonald’s.

Locatarii acestui complex rezidențial facilită de acces facil și rapid către zona de birouri din nordul capitalei prin Șoseaua Pipera și au de parcurs o distanță de doar 2,3 km până la stația de Metrou Pipera. De la complexul de locuințe „Concept Residence Pipera” până la Piața Unirii este o distanță de 10 km, până la Gara de Nord sunt 7,7 km, Aeroportul Internațional „Henri Coandă” se află la 13,8 km, iar până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” sunt 4,8 km.

Amenajarea complexului locativ și detalii tehnice

Proiectul imobiliar „Concept Residence Pipera” este prezentat cu un bloc locativ modern cu un regim de înălțime: Parter plus 4 Etaje. Imobilul este construit din materiale calitative cu folosirea tehnologiilor inovaționale și a ideilor de design performante. Imobilul este realizata cu o structură de rezistență bazată pe cadre din beton armat cu toate partițiile exterioare formate din zidărie din cărămidă eficientă termic și fonic cu grosimea de 30 cm. Pe partea exterioară pereții blocului de locuințe sunt placați cu un sistem termic de 10 cm grosime format din polistiren expandat de densitatea EPS 80. Tâmplăria instalată la clădirea rezidențială este din profil PVC de culoarea gri antracit și dispune de geam termopan tripan. Blocul de apartamente are instalat un ascensor de marca Kone, care funcționează silențios, este foarte sigur și are capacitatea de transportare a 6 persoane.

Curtea ansamblului rezidențial „Concept Residence Pipera” este închisă și are accesul in incintă controlat și teritoriul este securizat. În incinta complexului de locuințe, locurile de parcare sunt oferite în vânzare separat de apartamentul achiziționat și se află prevăzute subterane și există prezentate și locuri de parcare subterane cu sistem Klaus.

Finisarea apartamentelor și detalii de echipare

În complexul locativ „Concept Residence Pipera” există proiectat un total de 24 unități locative primitoare cu scheme funcționale. În vânzare sunt oferite apartamente cu 1, 2, 3 și 4 camere spațioase și luminoase, cu înălțimea liberă de 270 cm. Apartamentele poziționate la parterul clădirii beneficiază de grădini proprii, iar restul apartamentelor de la etaje dispun de terase și balcoane deschise cu suprafețele cuprinse între 3 și 71 mp, ce sunt complet finisate și la care sunt instalate balustrade din sticlă securizată. Complet finisate se predau rezidenților și toate apartamentele în versiune de finisare – „La Cheie”. Toate finisajele aplicate în apartamente sunt alese de calitate înaltă și au modele moderne. Instalațiile electrice, sanitare și termice sunt conduse. Și sistemul de încălzire este autonom cu centrală termică proprie pentru fiecare apartament individual și instalațiile termice sunt montate prin pardoseală. Finisajele pardoselilor sunt compatibile cu sistemul de încălzire instalat prin pardoseală și grosimea parchetului placat este de 10 mm și acesta este ales de la firma Delta, iar pentru bucătării, holuri și camerele de baie sunt placări cu gresie și pereții sunt finisați cu faianță și vopsea lavabilă (în dependență de încăpere). Ușile interioare instalate sunt de producere Germană și ușa de acces este din metal. Complexul locativ se predă în folosință cu racordare totală la utilitățile generale și cu contorizare separată pentru fiecare unitate locativă.

Dragi cumpărători și viitori fericiți locatari, nu ratați șansa de a profita de consultanțe și asistență gratuită pentru alegerea și achiziționarea apartamentului potrivit familiei Dvs, pentru toate detaliile și informațiile complete despre apartamente, metodele de plată și contactele directe către managerii de vânzare, vă invităm să treceți de pe site-ul nostru direct pe web pagina complexului de locuințe „Concept Residence Pipera”.

Acest proiect mai este numit și Concept Residence.

Unde se află Concept Residence Pipera?

bd. Pipera, 1S, Voluntari, Ilfov.

Termen de finalizare Concept Residence Pipera?

Concept Pipera – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Concept Residence Pipera în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Concept Residence Pipera din Voluntari?

Dezvoltătorul Concept Residence Pipera este – Imad Construct.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC