Previzualizare foto – fotografie originală aici

Veneția Residence
în Iași

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Fântânilor, zona de agrement Ciric, Iași

Mai detaliat despre blocul

str. Fântânilor, zona de agrement Ciric, Iași (bloc 1)
10 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 3
Indisponibil

Veneția Residence pe hartă Iași

str. Fântânilor, zona de agrement Ciric, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică de apartament
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente140
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+ P+9E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie cu baia mobilată și dotată și finisaje la alegere
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere
🟧 Suprafața locuințe38–52 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Imediat în vecinătatea Lacului Veneția se află amplasat ansamblul locativ „Veneția Residence” și se găsește poziționat pe strada Fântânilor, la numărul 61 din zona de agrement Ciric din orașul Iași.

În apropierea complexului rezidențial funcționează supermarketul Carrefour, este Oficiu Poștal, sunt bănci, se află sala de sport „Oxigen”, sunt școli și grădinițe. De la locuințele noi este acces facil către stațiile de autobuz și tramvai și o distanță de doar 3,8 km este de parcurs de la complexul de locuințe „Veneția Residence” până în centrul orașului Iași. Gara Mare din Iași se află la 5,3 km și sunt aproximativ 4-5 km de parcurs până la Aeroportul Internațional din Iași.

Detalii de construcție și amenajare a complexului locativ

Proiectul rezidențial „Veneția Residence” este prezentat cu un bloc de locuințe construit cu un regim de înălțime cu un Subsol plus Parter și plus 9 Etaje de apartamente. Imobilul este realizat calitativ în conformitate cu cele mai înalte și contemporane standarde de confort și cu utilizarea a celor mai performante idei de design. Structura de rezistență a clădiri locative este formată din diafragme din beton armat cu piloți forați la 13 m și are realizate toate închiderile exterioare perimetrale și toți pereții interiori inclusiv și compartimentările din cărămidă eficientă termic și fonic de tip Porotherm. Sistemul termic placat pe exteriorul blocului de apartamente este compus din polistiren de 10 cm de la Austrotherm. Tâmplăria exterioară a blocului este cu profil PVC de 80 mm de la Rehau și cu geam termopan. Fațadele blocului de apartamente sunt proiectate într-un stil arhitectural ultra modern cu linii drepte și culori calde. La casa scării sunt instalate ascensoare sigure și moderne, de ultimă generație cu funcționare rapidă și silențioasă. Și accesul în incinta blocului este controlat și se face prin sistem cu interfon.

În complexul rezidențial „Veneția Residence” este prevăzut un număr suficient de locuri de parcare, astfel ca fiecare apartament beneficiază de câte un loc de parcare (locurile de parcare sunt disponibile contra cost). Parcările sunt organizate supraterane și cu sistem de control a accesului sunt organizate și locuri de parcare subterane.

Utilarea apartamentelor și detalii de finisare

Ansamblul de imobile „Veneția Residence” dispune de un număr total de 140 de unități locative moderne cu scheme excepțional și logic compartimentate. Apartamentele dispun de planimetrii cu una și două camere decomandate și semidecomandate și sunt proiectate cu suprafețele de la 38 mp și până la 52 mp. Toate locuințele sunt luminoase și sunt proiectate cu balcoane primitoare de la care se deschid priveliști panoramice și fascinante asupra împrejurimilor. În vânzare proprietățile imobiliare se oferă finisate în versiune - la cheie cu aplicarea materialelor de finisare de Premium clasă. Dotările și finisajele folosite în apartamente sunt prezentate la alegerea locatarilor. Plăcile de gresie și faianță sunt alese de import din Italia și dispun de modele moderne. Toate ușile interioare instalate la fel sunt de import și ușa de acces din apartamente este din metal. Toate camerele de baie din locuințe sunt absolut finisate și complet mobilate cu accesorii, dotări și utilaje. Obiectele sanitare sunt de clasă „Premium” și au aspecte moderne cu cadă sau cu cabină de duș, opțional există posibilitatea de instalare și a jacuzzi. Pentru asigurarea sistemului termic autonom pentru fiecare apartament, acestea au instalate centrale termice proprii și dispun de toate instalațiile termice conduse. Complet racordat la toate utilitățile generale se predă în folosință blocul locativ și fiecare apartament are apă, curent electric, gaze naturale și este branșat la sistemul de canalizare. Plus locuințele se contorizează separat.

Pentru a vizualiza toate schemele apartamentelor disponibile și pentru mai multe facilități și detalii despre apartamente, vă rugăm să accesați pagina web a complexului de locuințe „Veneția Residence”, unde sunt afișate și toate contactele directe către managerii de vânzări ai Dezvoltatorului.

Acest proiect mai este numit și Venetia Residence Iasi, Venetia Residence Fântânilor.

Unde se află Veneția Residence?

str. Fântânilor, zona de agrement Ciric, Iași.

Termen de finalizare Veneția Residence?

bloc 1 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Veneția Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Veneția Residence din Iași?

Dezvoltătorul Veneția Residence este – Venetia Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC