Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Studio Plus Ideal Residence
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
bd. Metalurgiei, 78, zona Apărătorii Patriei, Sector 4, București

Studio Plus Ideal Residence pe hartă București

bd. Metalurgiei, 78, zona Apărătorii Patriei, Sector 4, București

Etape dezvoltare

Blocurile 1, 2, 3
Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3
construit
totul e vândut
finalizat1 trimestrul 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Facilităţiparc, supermarket, interfon
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou
🟧 Număr apartamente156
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeP+5E
🟧 Securitatevideointerfon, acces securizat cu barieră
🟧 Tip imobilbloc de apartamente

Despre apartamente

🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața apartamente41,95–91,65 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Studio Plus Ideal Residence” se află situat în partea de Sud a capitalei, pe bulevardul Metalurgiei, nr. 78, la sectorul 4 al municipiului București. Complexul locativ este amplasat în apropiere de Centre Comerciale, Galerii, hipermarketuri, bănci, spitale și de unități de învățământ. Din incinta Rezidenței este acces rapid la Metrou și la stațiile de transport în comun.

Structura și caracteristica generală a complexului rezidențial

Ansamblul rezidențial „Studio Plus Ideal Residence” dispune de trei clădiri de apartamente, ridicate cu un regim de înălțime egal, cu parter și plus 5 etaje locative. Structura de rezistență se bazează pe cadre și stâlpi din beton armat – B350, umplutura închiderilor este din cărămidă Porotherm cu grosimea pereților exteriori de 25 cm și grosimea compartimentărilor de 11,5 cm. Blocurile locative sunt izolate termic cu un sistem inovativ din polistiren de 10 cm și chit special din plase și finisaje exterioare cu tencuială decorativă în două culori. Acoperișul este cu șarpantă și tablă de tip Lindab. În fiecare bloc locativ este montat câte un lift. În incinta ansamblului rezidențial sunt organizate multe spații verzi, există aranjate alei iluminate și sunt organizate locuri de parcare. Intrarea în Complexul locativ dispune de acces securizat și se efectuează prin barieră. Toate blocurile locative sunt branșate la toate utilitățile Bucureștiului.

Despre apartamente

Unitățile locative sunt proiectate cu una, două și trei camere, cu schițe confortabile, suprafața construită a cărora începe de la 41,95 mp și ajunge până la 91,65 mp. În Complex sunt construite în total un număr de 156 de apartamente finisate, echipate și dotate cu contoare individuale. Locuințele de la parter au balcoane complet închise cu tâmplărie PVC și geam termopan, restul ferestrelor instalate la imobile sunt la fel cu profil PVC de la Rehau cu 5 camere de tip 4 anotimpuri și cu geam cu acoperire low-e. În apartamente pereții sunt prelucrați, gresa și faianța placată este de import din Spania și Italia, parchetul laminat din Austria este cu grosimea de 8 cm. Obiectele sanitare ceramice sunt dotate și sunt de marcă Cersanit, iar instalațiile sanitare sunt cu țevi din polipropilenă. Instalațiile electrice sunt din cupru și au montate prize modulare. Ușa instalată la intrare este metalică antiefracție, în apartamente ușile interioare la fel sunt instalate. Pentru securitate, sistemul de video interfon este conectat la fiecare apartament.

Metode acceptate de achitare: toate tipurile de credite bancare.

Pentru mai multe informații și detalii utile despre locuințe, poze, scheme și pentru a programa o vizionare la viitorul apartament, veniți pe site-ul web al ansamblului rezidențial „Studio Plus Ideal Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Studio Plus Ideal Residence?

bd. Metalurgiei, 78, zona Apărătorii Patriei, Sector 4, București.

Termen de finalizare Studio Plus Ideal Residence?

Blocurile 1, 2, 3 – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Studio Plus Ideal Residence.

Cine este dezvoltatorul Studio Plus Ideal Residence în București?

Dezvoltator Studio Plus Ideal Residence – Studio Plus Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC