Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Stone Park
în Brașov

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Nicolae Labis, 74, zona Tractorul, Brașov

Stone Park pe hartă Brașov

str. Nicolae Labis, 74, zona Tractorul, Brașov

Etape dezvoltare

Stone Park
Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4
construit
totul e vândut
finalizat1 trimestrul 2021

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon, loc joacă
Încălzirecentrala proprie
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente216‬
Număr clădiri4
Parcaresubterană și supraterană
Regim inalțimeS+P+6E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilblocuri locuințe
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente40–80 mp utili

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizat într-o zonă în plină expansiune

Ansamblul rezidențial „Stone Park” se află localizat într-o zonă bine dezvoltată – zona Tractorul, în apropierea căreia se află multe puncte comerciale, spații înverzite și organizații de învățământ. Complexul locativ este așezat pe adresa: strada Nicolae Labiș, numărul 74, orașul Brașov.

De la apartamentele noi până la centrul comercial „Coresi Shopping Resort” se ajunge parcurgând o distanță de doar 2,2 km și unde se află hipermarket-ul Auchan, este magazinul JYSK, sunt o mulțime de buticuri și zone de relaxare, divertisment și sunt food corturi, cafenele și restaurante. La o distanță de 2,1 km pietonal și 2,6 km se află magazinele Leroy Merlin și Dedeman, respectiv. Și până la Parcul Acvatic „Aquatic Paradise” este o distanță de 2,3 km. Iar pe o rază de până la 2,5 km este Grădinița cu program normal Nr. 35, Școala Gimnazială Nr. 13, Colegiul Tehnic „Mircea Cristea” și săli de sport și fitness.

De la complexul de locuințe „Stone Park” este acces facil până la stația de autobuz și distanța până în centru vechi al Brașovului este de 6,3 km, distanța până la Gară este de 4,1 km și Aeroportul Internațional se află localizat la 14,1 km față de complexul locativ „Stone Park”.

Informații constructive și detalii de amenajare a complexului

Ansamblul imobiliar „Stone Park” este o comunitate de un confort sporit și siguranță la un nivel înalt! Blocurile „Stone Park” - o dulceață de case care te ademenește cu aspecte gustoase de culoarea ciocolatei și cafea cu lapte.

Proiectul de imobile „Stone Park” este format din patru blocuri rezidențiale, toate cu un regim egal de înălțime cu Subsol plus Parter și plus 6 Etaje locative. Clădirile de apartamente sunt proiectate cu un stil de design ultra modern, cu folosirea la construcție a materialelor calitative și tehnologiilor inovative. Blocurile rezidențiale sunt realizate cu o structura de rezistență formată din cadre, stâlpi și plăci din beton armat, cu folosirea fierului și a betonului de calitate înaltă. Toate închiderile exterioare și compartimentările interioare sunt efectuate din zidărie din cărămidă eficientă energetic și fonic. Clădirile rezidențiale au instalată tâmplărie exterioară cu profil PVC și geamuri termopane.

Pentru cei mai mici locatari din complex există dedicat un teren special amenajat cu echipamente moderne de joacă. Iar pentru părinții și oaspeții deținători de autovehicule în complexul de locuințe „Stone Park” sunt prevăzute locuri de parcare organizate supraterane și subterane.

Accesul în incinta ansamblului imobiliar este securizat, iar intrarea în apartamente este controlată prin interfoanele instalate.

Prezentarea apartamentelor, suprafețe și modele

Complexul de locuințe „Stone Park” prezintă în total un număr de 216 unități locative, care sunt structurate câte 54 de locuințe în fiecare bloc rezidențial din cele 4 proiectate. În vânzare sunt oferite apartamente optim compartimentate cu o cameră de tip – Studio și locuințe cu 2 și 3 camere. Studio-urile dispun de suprafața utilă de 43,64 mp și beneficiază de câte o terasă unde este ieșire atât din dormitor cât și din zone de zi. În trei tipuri de compartimentare și cu suprafața de 53,26 mp utili și până la 60,81 mp utili sunt proiectate apartamentele cu 2 camere decomandate. Și suprafața utilă a apartamentelor decomandate cu 3 camere este 74,04 mp, acestea sunt proiectate foarte practic cu spațiile de zi și de noapte bine delimitate și aceste locuințe beneficiază de câte două băi și două terase. Toate terasele au suprafața de la 2,09 mp și până la 8,98 mp, sunt deschise, complet finisate și echipate cu balustrade din sticlă securizată.

Apartamentele se predau în folosire cumpărătorilor absolut finisate cu pereții interiori tencuiți mecanizat cu amestec în bază de ciment și cu toate spațiile finisate complet. Dezvoltatorul oferă beneficiarilor posibilitatea de a-și personaliza locuințele și posibilitatea de a-și alege culorile și modelele finisajelor aplicate în apartamente (gresie, faianță, parchet și uși).

În locuințe sunt montate toate instalațiile electrice, sanitare și termice plus centralele termice sunt montate. Și beneficiarii primesc cheile de la apartamente racordate la toate utilitățile necesare.

Pentru a rezerva un apartament și pentru a afla mai multe informații despre locuința Dumneavoastră de vis, vă invităm să treceți pe pagina oficială a Dezvoltatorului, unde sunt afișate toate avantajele complexului, schemele apartamentelor și contactele directe ale managerilor de vânzare a complexului locativ „Stone Park”.

Unde se afla Stone Park?

str. Nicolae Labis, 74, zona Tractorul, Brașov.

Termen de finalizare Stone Park?

Stone Park – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Stone Park.

Cine este dezvoltatorul Stone Park în Brașov?

Dezvoltator Stone Park – Stone Park.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC