Previzualizare foto – fotografie originală aici

Urban Plaza
în Brașov

Prețul / m2
de la ‍1 315 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Carpatilor, 93, zona Astra, Brașov

Mai detaliat despre blocuri

Faza 1
Încă 10 blocuri în această etapă
Încă 10 blocuri
Bloc 4
10 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2020
Faza 2
Încă 9 blocuri în această etapă
Încă 9 blocuri
Bloc 12
10 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizare in 2 tr. 2023

Schițe și prețuri în Urban Plaza

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 6 octombrie 2022
2 camerede la 81.15 m2de la ‍1 315 € +TVA / m2de la ‍106 720 € +TVA
3 camerede la 107.04 m2de la ‍1 499 € +TVA / m2de la ‍160 493 € +TVA

Urban Plaza pe hartă Brașov

str. Carpatilor, 93, zona Astra, Brașov

Modalități de achiziție a unui apartament în Urban Plaza

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Facilităţiparc, supermarket, restaurante, bănci, farmacie, club al copiilor, grădiniţă, centru wellness cu piscină, centru spa şi sală fitness
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente2000
🟧 Număr clădiri21
🟧 Parcaresubterană, supraterană
🟧 Regim inalțimeD + P+ 8/10E ; P + Mzn + 20E
🟧 Securitateacces securizat, supraveghere video
🟧 Tip imobilblocuri locuințe

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere, 5‑camere
🟧 Suprafața apartamente38.84–136.5 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

De ce aceasta este cea mai bună localizare pentru cea mai bună viață?

În una din cele mai superbe zone din România se găsește perfect localizat ansamblul rezidențial „Urban Plaza”. Proiectul imobiliar se construiește la poalele Tâmpei, pe strada Carpaților, la numărul 93, în zona Astra al orașului Brașov. În apropiere de complexul locativ se află hipermarket-ul Kaufland, este Stadionul Metrom, Grădinița 19 A, Grădinița Boboceii și Școala Gimnazială Nr. 1. Zona de amplasare este liniștită și oferă acces facil către orice punct de interes din oraș. Distanța de la imobile până în Centrul Vechi al Brașovului este de 2,7 km. Gara din Brașov se află la 3,8 km de la ansamblul locativ „Urban Plaza”. Și până la Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav sunt de parcurs 13,6 km.

Care sunt detaliile de amenajare a complexului?

Ansamblul locativ „Urban Plaza” se află amplasat pe un teren cu suprafața de 10 hectare. Un număr total de 23 de clădiri vor face parte din complexul rezidențial „Urban Plaza”, unde două turnuri (cele mai înalte din Brașov) fiecare cu înălțimea de 70 metri și cu mai mult de 20 de nivele (Parter + Mezanin+20 Etaje) și plus 21 de blocuri rezidențiale cu regim de înălțime de la Demisol + Parter + 8 Etaje până la Demisol + Parter + 10 Etaje. Blocurile rezidențiale se deosebesc cu aspecte ultra moderne și au o arhitectură impecabilă, iar turnurile ce cresc oferă senzația de două aripi ale orașului. Nu numai aspectele exterioare ale clădirilor sunt proiectate modern, dar și fiecare detaliu interior a fost gândit și bine stilizat. Casa scării din blocuri este finisată cu un gust bun și cu finisaje de calitate superioară. Iar lifturile și dotările tehnice instalate sunt de clasă Premium și dispun de un nivel superior de securitate. Ansamblul imobiliar „Urban Plaza” nu este doar o locuință, este mai mult decât o rezidență, este un complex de servicii cu multe facilități și bunătăți. În incinta ansamblului imobiliar este prevăzut un Centru Wellness, o sală de fitness, un centru SPA, un salon de înfrumusețare și o piscină semi olimpică. Aici sunt proiectate și multe spații de birouri, este o zona comercială în complex, care cuprinde un supermarket, sunt diferite restaurante cu terase, cafenele, farmacie și funcționează câteva bănci. În ansamblul rezidențial „Urban Plaza” există organizat un club special pentru copii – o grădiniță (nu privată, ci de Stat) unde este tot de ce au nevoie cei mai mici locatari din complex. Complexul rezidențial este prevăzut cu diverse locuri de joacă perfect amenajate, unde copii împreună cu părinții se pot juca fericiți, de asemenea sunt multe spații verzi amenajate cu piste pentru alergare – toate acestea sunt ideal incluse în incinta parcului personal, care a fost proiectat de bine - cunoscutul grup italian „Gianfranco Paghera”, parcul ocupă o suprafața de mai mult de un hectar. Parcările sunt prevăzute subterane, dar există și locuri de parcare supraterane, locurile sunt individuale și personalizate pentru fiecare bloc locativ. Accesul în complex este securizat și păzit.

Cum sunt aceste apartamente unice cu design-uri rafinate?

Ansamblul rezidențial „Urban Plaza” prezintă pe piața imobiliarelor noi din orașul Brașov un număr total de 2000 de unități rezidențiale, perfect proiectate și ideal finisate.

În complexul locativ sunt oferite în vânzare apartamente generoase cu 2, 3 și 4 camere, garsoniere atent proiectate și Penthouse-uri luxoase de 5 camere. Inginerii au proiectat locuințele cu spații de depozitare și cu fiecare metru pătrat din apartamente la maxim de util și au făcut apartamente foarte funcționale.

  • Garsonierele simpatice sunt proiectate cu o cameră și au suprafața de 38,84 mp;
  • Apartamentele cu două camere au mărimea de la 51,94 mp – 89,61 mp;
  • Proprietățile locative cu trei camere sunt proiectate cu spațiile totale cuprinse între 66,79 mp – 116,59 mp;
  • Suprafețele unităților rezidențiale cu patru camere încep sunt de 120,96 mp;
  • Penthouse-urile cu cinci camere beneficiază de suprafețe generoase de 136,5 mp.

Living-urile din apartamente sunt proiectate cu bucătării de tip deschise și cu bucătării închise, toate living-urile beneficiază de ferestre mari pentru a fi destul de luminoase și locuințele dispun de terase spațioase, de unde se deschid cele mai fermecătoare vederi asupra Munților Carpați și Parcului interior. Finisajele interioare sunt selectate în conformitate cu cele mai moderne tendințe și la dispoziția cumpărătorilor sunt oferite la alegere două tipuri de finisaje cu pachete: „Standard” și „Premium”. Pentru amenajarea bucătăriilor dezvoltatorul a ales gresia și faianță dintr-o gamă largă de modele și s-a stabilit asupra celor mai calitative și rezistente la uzură și ușor de întreținut. Și pe lângă toate avantajele gresiei și faianței, acestea sunt alese de către designeri în astfel de culori, ce ușor pot fi combinate cu orice tip de mobilier și perfect pot crea armonie completă. Fiecare din dormitoarele apartamentelor este finisat cu materiale de culori neutre și are pardoseli placate cu parchet natural plus dispun de spații de depozitare sau spații pentru amenajarea spațiului de dressing.

Pentru camerele de baie sunt folosite placajele ceramice în combinații a texturilor de lemn, piatră și mozaic verde. În complexul locativ „Urban Plaza” se vor simți minunat persoanele de toate vârstele, deoarece acesta este gândit și proiectat la maxim de atent cu multă dragoste față de oameni. Și prin programul de „Fideliate” fiecare cumpărător beneficiază de discount-uri la cumpărarea mobilierului de la parteneri, servicii de decorare, sport, îngrijire corporală, sănătate, educație, restaurante și multe, multe altele. Acest complex imobiliar fiind amplasat în oraș turistic și într-o zonă ecologic curată, lângă pădure și munți, complexul „Urban Plaza” poate interesa și investitorii în turism, servicii hoteliere sau pentru scop de închiriere, apartamentele din complex, cu siguranță vor fi foarte întrebate pentru închiriere, deoarece corespund celor mai înalte norme și standarde și oferă mult confort și siguranță. Cunoscutul prin cele mai frumoase proiecte imobiliare din Brașov, arhitectul Dumitru Dima s-a ocupat de documentația de urbanism al ansamblului rezidențial „Urban Plaza”. Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Urban Plaza” are o experiență de mai mult de 12 ani pe piața construcțiilor imobiliarelor și este unul din principalii dezvoltatori rezidențiali din orașul Brașov – compania „Urban Invest”.

În dependență de posibilitățile cumpărătorilor, sunt acceptate mai multe posibilități de plată și avansul minim este de 30% din costul locuinței. Vă invităm să vizitați site-ul web al ansamblului rezidențial „Urban Plaza”, unde este descrierea amănunțită a proiectului imobiliar, unde sunt multe poze, scheme, informații utile despre dezvoltator, de unde puteți apela la o asistență pentru obținerea creditelor și unde găsiți toate contactele managerilor companiei „Urban Invest”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Urban Plaza?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Urban Plaza în Brașov?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Urban Plaza?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 315 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Urban Plaza în Brașov?

Modalități de plata în Urban Plaza: Noua Casă (Prima casă), Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare Urban Plaza?

  • Bloc 12, Bloc 13, Bloc 14, Bloc 15, Bloc 16, Bloc 17, Bloc 18, Bloc 19, Bloc 20, Bloc 21 – Finalizare in 2 tr. 2023
  • Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5, Bloc 6, Bloc 7, Bloc 8, Bloc 9, Bloc 10, Bloc 11 – construit
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC