Previzualizare foto – fotografie originală aici

Goldiș Residence
în Brașov

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Nicolae labis, 29, Brașov

Goldiș Residence pe hartă Brașov

str. Nicolae labis, 29, Brașov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăcompartimentări interioare din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, loc de joacă pentru copii
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Izolații termiceizolare termica cu vata bazaltica
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente15
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterane și subterane
🟧 Regim inalțime4
🟧 Securitateacces privat cu barieră
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje de lux
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe46–95 m²

Despre ansamblu rezidențial

Avantajele locației

Ansamblul locativ „Goldiș Residence” se găsește amplasat pe strada Vasile Goldiș, la numărul 6, în cartierul Tractorul din zona Platforma Industrială a orașului Brașov. Locuințele noi se învecinează cu RAR (Registrul Auto Român) și au în apropiere o mulțime de puncte de interes. De la blocurile locative la o distanță de 1,8 km se află centrul comercial „Coresi Shopping Center”, unde este hipermarketul Auchan, sunt multe magazine, diverse buticuri, farmacii, cafenele, restaurante și fast food-uri. La o distanță de 400 de metri față de complex este Școala Profesională Germană „Kronstadt-SPGK”, la 1000 de metri este Școala Privată „Prems” și sunt la 1,8 km până la Colegiul „Nicolae Titulescu”.

În apropiere de locuințele complexului „Goldiș Residence” sunt stații de transport public și circulă autobuze. Distanța de la blocurile noi până în centrul Brașovului este de 5-6 km, sunt de parcurs circa 3-4 km până la Gara din Brașov și aproximativ 13-14 km până la Aeroportul Internațional din Brașov.

Caracteristica proiectului și detalii de amenajare a complexului

Complexul locativ „Goldiș Residence” prezintă două blocuri de locuințe comune, ce sunt construite cu regimuri de înălțime diferite. Primul corp de imobil are un Parter plus 4 Etaje și al doilea bloc rezidențial este construit cu un Parter plus 6 Etaje. La realizarea imobilelor au fost folosite cele mai bune materiale și construcțiile au fost înălțate cu respectarea tuturor normelor și standardelor în vigoare. Ambele blocuri sunt construite din cadre din beton armat cu închiderile exterioare și compartimentările interioare din cărămidă termo și fono eficientă Porotherm. Sistemul termic exterior al blocurilor constă din plăci de polistiren cu densitatea EPS 80 și grosimea de 10 cm. Ferestrele instalate la blocurile locative dispun de profil PVC cu 5 camere termice și au instalate trei rânduri de sticle termopane. Aspectul blocurilor este modern și fațadele caselor sunt finisate cu tencuială decorativă de culoare albă cu gri peste care sunt aplicate elemente decorativă de culoarea roșie. La casa scării din blocuri sunt instalate ascensoare moderne și sigure, cu funcționare silențioasă și rapidă. Accesul în interior este controlat și se face prin sistem cu interfon.

În curtea ansamblului locativ este special amenajat un loc de joacă pentru copii și sunt circa 2000 mp cu verdeață plantați, există trotuare și alei pietonale pavate și sunt locuri de parcare suprateran organizate. La intrare în incinta complexului de locuințe „Goldiș Residence” este instalată barieră de acces.

Facilitățile apartamentelor

În incinta ansamblului locativ „Goldiș Residence” sunt prezentate 57 de apartamente confortabile dintre care sunt concepute 16 apartamente în primul bloc locativ și 41 de apartamente în al doilea bloc rezidențial. Disponibile în vânzare sunt garsoniere și apartamente cu 2 și cu 3 camere, ce au suprafețele de la 49,11 mp până la 95,12 mp. Apartamentele sunt luminoase, au spații generos vitrate și dispun de balcoane deschise, unele cu balustrade din sticlă securizată fumurie, altele cu tije din metal. Toate locuințele sunt finisate complet și au spațiile interioare modern amenajate și placate cu gresie, faianță și parchet, au uși celulare instalate interioare, precum și ușă din metal este instalată la intrare în fiecare apartament. Toate obiectele sanitare instalate sunt calitative, alese cu modele moderne, toate instalațiile sanitare sunt montate și sistemul termic este complet realizat și are dotată câte o centrală termică proprie pentru fiecare unitate locativă. Complexul de apartamente este branșat la utilități și locuințele sunt separat contorizate.

Pentru achiziționarea apartamentelor sunt acceptate creditele bancare, sunt oferite rate de la Dezvoltator, plata cash, locuințele pot fi achitate prin mai multe tranșe și cumpărătorii pot facilita și de discount-uri plăcute, în dependență de modelul de plată ales.

Vă așteptăm în ospeție la locuințele noi și vă invităm pe pagina web a complexului rezidențial „Goldiș Residence” pentru contactele directe ale Dezvoltatorului.

Acest proiect mai este numit și Goldiș Residence bloc 3.

Unde se află Goldiș Residence?

str. Nicolae labis, 29, Brașov.

Termen de finalizare Goldiș Residence?

imobil – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Goldiș Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Goldiș Residence din Brașov?

Dezvoltătorul Goldiș Residence este – Sinuhe Imob.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC