Previzualizare foto – fotografie originală aici

Ozone Residence
în Brașov

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Nicolae Labiș, 50, zona Tractorul, Brașov

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
str. Nicolae Labiș, 50, Brașov (Bloc 1)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
Faza construcție
str. Nicolae Labiș, 50, Brașov (Bloc 3)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Ozone Residence pe hartă Brașov

str. Nicolae Labiș, 50, zona Tractorul, Brașov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispațiu de joacă pentru copii, boxe depozitare
🟧 Încălzirecentrală termică de apartament
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente117
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+4 E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie cu băi utilate complet și finisaje la alegerea clientului ( buget inclus in pret )
🟧 Număr camere 1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe42–127 m²

Despre ansamblu rezidențial

Poziționare liniștită cu priveliște deosebită

Ansamblul de locuințe "Ozone Residence" se afla perfect amplasat la doar câțiva pași față de complexul comercial "Coresi Shopping Resort" și facilită de toate avantajele zonei Tractorul. Fiind localizat pe strada Nicolae Labiș, la numărul 50 în orașul Brașov, complexul rezidențial oferă locatarilor săi acces facil către o mulțime de puncte de interes: grădinițe, școli, magazine, către Piața Tractorul, către Spitalul Tractor, către parc, localuri pentru sport și relaxare, cafenele și restaurante. Pe o rază de până la 2,1 km față de locuințele noi funcționează Grădinița Nr. 13 și centrul educațional "Koala Kiss", sunt Școlile Gimnaziale Nr. 30 și Nr. 13, iar până la Colegiul Național "Nicolae Titulescu" sunt de parcurs 1,6 km.

De la complexul locativ este ușor și repede de ajuns către punctele cheie din oraș și în proximitatea locuințelor se află stații de transport în comun, chiar la intersecția străzilor Nicolae Labiș cu strada Liviu Rebreanu și pe strada Ioan Popasu. Distanta de la blocurile complexului locativ "Ozone Residence" până în Centrul Civic al Brașovului este de 4,3 km, până la Gară sunt de parcurs circa 3,6 km, iar Aeroportul Internațional din Brașov se află la 14,6 km.

Prezentarea proiectului locativ cu detalii constructive

Ansamblul de locuințe "Ozone Residence" este proiectat cu trei blocuri locative, toate de un regim egal de înălțime cu câte un parter și 4 Etaje de apartamente. Blocurile locative sunt foarte luminoase și moderne, sunt elegante și au aspecte atractive. Imobilele sunt construite din materiale calitative și durabile in timp. Structura constructivă a caselor de apartamente este realizată pe cadre din beton armat cu toți pereții exteriori, interiori perimetrali și cu toate compartimentările realizate cu zidărie din cărămidă Porotherm. Sistemul de izolare termică exterioară aplicat peste pereți este format din polistiren și are grosimea de 10 cm. Ferestrele clădirilor sunt larg vitrate și dispun de profil PVC de la Salamander și se deosebesc cu un grad superior de confort termic și fonic datorită numărului de 7 camere termice și geamurilor termopane instalate cu 3 foi de sticlă.

În curtea complexului rezidențial copiii au amenajate locuri de joacă în siguranță, deoarece accesul în incinta complexului este privat și se face prin bară de acces. Locurile de parcare sunt suficiente și există organizate 38 de locuri de parcare supraterane și sunt amenajate 87 de locuri de parcare subterane. Toate căile de acces către complexul de locuințe "Ozone Residence" sunt asfaltate, inclusiv și drumurile interioare ale ansamblului de locuințe sunt turnate.

Detalii de finisare și avantajele apartamentelor

In complexul imobiliar "Ozone Residence" sunt proiectate în total 117 apartamente. La dispoziția cumpărătorilor sunt oferite locuințe cu o cameră de tip "Studio" și apartamente mai spațioase cu 2 și cu 3 camere, ce sunt adaptate pentru familii cu copii. Apartamentele cu două camere sunt proiectate cu scheme funcționale și dispun de suprafețele de peste 60 mp, iar apartamentele cu 3 camere sunt proiectate cu spații generoase și au suprafețele de peste 80 mp. Locuințele beneficiază de balcoane, iar apartamentele ce se poziționează la parter facilită de grădini private. Fiecare proprietar dispune de posibilitatea de a-și personaliza locuința și la orice etapă de construcție a imobilului poate face o replanificare a apartamentului și poate modifica planimetria proprietății locative în conformitate cu nevoile personale. Locuințele se predau în folosință finisate complet și toate finisajele sunt de calitate superioară și sunt prezentate la alegerea beneficiarului. Plăcile de gresie și faianță, parchetul, ușile și obiectele sanitare pot fi alese dintr-un catalog vast de modele.

Dezvoltatorul ansamblului locativ "Ozone Residence" este o companie de încredere, care construiește calitativ obiecte rezidențiale cu respectarea tuturor termenelor de predare și garantat oferă locuințele în exploatare cu racordare totală la toate utilitățile necesare. Dezvoltatorul acceptă plata în tranșee eșalonate, sunt acceptate creditele bancare și plată cash din surse proprii.

Pentru informații despre disponibilitate și achiziționare, contacte și alte detalii, vă rugăm să accesați direct din site-ul nostru pagina web a complexului locativ "Ozone Residence".

Acest proiect mai este numit și 50 ozone.

Unde se află Ozone Residence?

str. Nicolae Labiș, 50, zona Tractorul, Brașov.

Termen de finalizare Ozone Residence?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Ozone Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Ozone Residence din Brașov?

Dezvoltătorul Ozone Residence este – Sinuhe Imob.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC