Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Ozone Residence
în Brașov

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Nicolae Labiș, 50, zona Tractorul, Brașov

Schițe și prețuri în Ozone Residence

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
3 camere
de la 97.62 m2totul e vândut

Ozone Residence pe hartă Brașov

str. Nicolae Labiș, 50, zona Tractorul, Brașov

Etape dezvoltare

Blocurile 1, 2
bloc 1, bloc 2
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat 2020
bloc 3
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat4 trimestrul 2021

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţispațiu de joacă pentru copii, boxe depozitare
Încălzirecentrală termică de apartament
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente117
Număr clădiri3
Parcaresubterană și supraterană
Regim inalțimeS+P+4 E
Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilblocuri locuințe
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăda

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie cu băi utilate complet și finisaje la alegerea clientului ( buget inclus in pret )
Număr camere 1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente42–127 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Poziționare liniștită cu priveliște deosebită

Ansamblul de locuințe "Ozone Residence" se afla perfect amplasat la doar câțiva pași față de complexul comercial "Coresi Shopping Resort" și facilită de toate avantajele zonei Tractorul. Fiind localizat pe strada Nicolae Labiș, la numărul 50 în orașul Brașov, complexul rezidențial oferă locatarilor săi acces facil către o mulțime de puncte de interes: grădinițe, școli, magazine, către Piața Tractorul, către Spitalul Tractor, către parc, localuri pentru sport și relaxare, cafenele și restaurante. Pe o rază de până la 2,1 km față de locuințele noi funcționează Grădinița Nr. 13 și centrul educațional "Koala Kiss", sunt Școlile Gimnaziale Nr. 30 și Nr. 13, iar până la Colegiul Național "Nicolae Titulescu" sunt de parcurs 1,6 km.

De la complexul locativ este ușor și repede de ajuns către punctele cheie din oraș și în proximitatea locuințelor se află stații de transport în comun, chiar la intersecția străzilor Nicolae Labiș cu strada Liviu Rebreanu și pe strada Ioan Popasu. Distanta de la blocurile complexului locativ "Ozone Residence" până în Centrul Civic al Brașovului este de 4,3 km, până la Gară sunt de parcurs circa 3,6 km, iar Aeroportul Internațional din Brașov se află la 14,6 km.

Prezentarea proiectului locativ cu detalii constructive

Ansamblul de locuințe "Ozone Residence" este proiectat cu trei blocuri locative, toate de un regim egal de înălțime cu câte un parter și 4 Etaje de apartamente. Blocurile locative sunt foarte luminoase și moderne, sunt elegante și au aspecte atractive. Imobilele sunt construite din materiale calitative și durabile in timp. Structura constructivă a caselor de apartamente este realizată pe cadre din beton armat cu toți pereții exteriori, interiori perimetrali și cu toate compartimentările realizate cu zidărie din cărămidă Porotherm. Sistemul de izolare termică exterioară aplicat peste pereți este format din polistiren și are grosimea de 10 cm. Ferestrele clădirilor sunt larg vitrate și dispun de profil PVC de la Salamander și se deosebesc cu un grad superior de confort termic și fonic datorită numărului de 7 camere termice și geamurilor termopane instalate cu 3 foi de sticlă.

În curtea complexului rezidențial copiii au amenajate locuri de joacă în siguranță, deoarece accesul în incinta complexului este privat și se face prin bară de acces. Locurile de parcare sunt suficiente și există organizate 38 de locuri de parcare supraterane și sunt amenajate 87 de locuri de parcare subterane. Toate căile de acces către complexul de locuințe "Ozone Residence" sunt asfaltate, inclusiv și drumurile interioare ale ansamblului de locuințe sunt turnate.

Detalii de finisare și avantajele apartamentelor

In complexul imobiliar "Ozone Residence" sunt proiectate în total 117 apartamente. La dispoziția cumpărătorilor sunt oferite locuințe cu o cameră de tip "Studio" și apartamente mai spațioase cu 2 și cu 3 camere, ce sunt adaptate pentru familii cu copii. Apartamentele cu două camere sunt proiectate cu scheme funcționale și dispun de suprafețele de peste 60 mp, iar apartamentele cu 3 camere sunt proiectate cu spații generoase și au suprafețele de peste 80 mp. Locuințele beneficiază de balcoane, iar apartamentele ce se poziționează la parter facilită de grădini private. Fiecare proprietar dispune de posibilitatea de a-și personaliza locuința și la orice etapă de construcție a imobilului poate face o replanificare a apartamentului și poate modifica planimetria proprietății locative în conformitate cu nevoile personale. Locuințele se predau în folosință finisate complet și toate finisajele sunt de calitate superioară și sunt prezentate la alegerea beneficiarului. Plăcile de gresie și faianță, parchetul, ușile și obiectele sanitare pot fi alese dintr-un catalog vast de modele.

Dezvoltatorul ansamblului locativ "Ozone Residence" este o companie de încredere, care construiește calitativ obiecte rezidențiale cu respectarea tuturor termenelor de predare și garantat oferă locuințele în exploatare cu racordare totală la toate utilitățile necesare. Dezvoltatorul acceptă plata în tranșee eșalonate, sunt acceptate creditele bancare și plată cash din surse proprii.

Pentru informații despre disponibilitate și achiziționare, contacte și alte detalii, vă rugăm să accesați direct din site-ul nostru pagina web a complexului locativ "Ozone Residence".

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Ozone Residence?

str. Nicolae Labiș, 50, zona Tractorul, Brașov.

Termen de finalizare Ozone Residence?

Blocurile 1, 2, Bloc 3 – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Ozone Residence.

Cine este dezvoltatorul Ozone Residence în Brașov?

Dezvoltator Ozone Residence – Sinuhe Imob.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC