Previzualizare foto – fotografie originală aici

Stone Building
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
Drumul Ghindari, 58-62, zona Prelungirea Ghencea, Sector 5, București

Mai detaliat despre blocul

Drumul Ghindari, 58-62, zona Prelungirea Ghencea, Sector 5, București (Stone Building)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Stone Building pe hartă București

Drumul Ghindari, 58-62, zona Prelungirea Ghencea, Sector 5, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, boxe
🟧 Încălzirecentrala termica proprie marca Ariston
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente23
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțime3
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe55–72 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul imobiliar „Stone Building” se află poziționat pa strada Drumul Ghindarilor, la numerele 58 – 62, în zona Prelungirea Ghencea, sectorul 5 din orașul București.

În vecinătatea complexului locativ funcționează grădinițe și școli, sunt supermarketuri, frizerii, centre medicale și farmacii. La o mică distanță față de imobilele noi se află stații ale mijloacelor de transport în comun și de la case este acces facil către toate punctele de interes din București. Până în centrul capitalei sunt de parcurs circa 10 km, până la Gara de Nord sunt 9 km, Aeroportul Internațional „Henri Coandă” este la 22 km și până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” sunt de parcurs aproximativ 19 km.

Detaliile proiectului rezidențial

Ansamblul locativ „Stone Building” dispune de 2 clădiri de apartamente cu un regim de înălțime cu Parter + 2 Etaje și o mansardă. Imobilele sunt calitativ construite din materiale durabile de ultimă generație și cu folosirea tehnologiilor inovative. Blocurile rezidențiale au aspecte elegante, sunt moderne și atractive. Și au o structură din beton armat cu închiderile exterioare formate din cărămidă eficientă termic și fonic Porotherm cu grosimea de 30 cm, la fel și toți pereții interiori despărțitori dintre apartamente și toate compartimentările interioare sunt realizat din astfel de cărămidă. Pe partea exterioară a clădirilor este aplicat un sistem termic cu grosimea de 10 cm format din polistiren cu densitatea EPS 80. Și toate tavanele sunt fiabil izolate fonic cu un sistem de grosime de 30 cm format din polistiren extrudat. Iar fațadele imobilelor sunt finisate cu tencuială decorativă de exterior de culoarea albă ca bază și maro, ce se combină perfect cu culoarea acoperișului (acoperișul este de la Bilka). Locuințele au instalată tâmplărie exterioară de clasa „A”, cu profil PVC de la firma Veka și cu sticle cu acoperire de control solar, cu feronerie de la Roto și cu glafuri din marmură pentru exterior și glafuri Veka pentru interior. Spațiile comune interioare sunt finisate cu materiale de lux, cu marmură, cu travertin și granit.

Proiectul rezidențial este prevăzut cu boxe de depozitare, are accesul controlat prin sistem cu interfon. Și toate locurile de parcare sunt organizate supraterane. Parcările sunt prezentate în vânzare cumpărătorilor separat de apartamente.

Descrierea locuințelor

Complexul rezidențial „Stone Building” prezintă pe piața imobiliarelor noi un număr de 23 de apartamente cu scheme confortabile și ergonomice cu 1, 2 și 3 camere semidecomandate. Apartamentele au spații logic proiectate și dispun de suprafețele ce variază între 55 mp și 72 mp. Unitățile locative sunt foarte primitoare și luminoase și dispun de balcoane generoase de tip – deschis cu balustrade din zidărie și toate balcoanele sunt hidroizolate calitativ cu ISOMAT.

În versiune „La cheie” sunt finisate toate apartamentele cu finisaje de calitate de lux cu modele moderne. Tavanele și pereții interiori sunt prelucrați cu tencuială clasică și sunt finisați cu vopsea lavabilă de culoarea albă. Pardoselile sunt placate cu parchet produs în Germania. Toate camerele de baie sunt hidroizolate cu materiale ISOMAT și sunt mobilate și dispun de obiecte sanitare instalate de la firma Kolo (inclusiv cu cabine de duș și căzi). Toate ușile interioare și ușile de acces sunt instalate și sunt produse în România. Sistemul termic este prevăzut cu câte o centrală termică proprie pentru fiecare apartament de marca Ariston. Apartamente au conduse toate instalațiile electrice și dispun de aparataj Gewiss. Blocurile locative se predau în folosință cu racordare la utilitățile generale.

Managerii departamentului de vânzări ai Dezvoltatorului vă stau la dispoziție cu multiple oferte de modalități flexibile de plată. Pentru a contacta direct Dezvoltatorul proiectului imobiliar, vă invităm să treceți din site-ul nostru direct pe pagina web a complexului de locuințe „Stone Building”, unde găsiți mai multe informații utile despre apartamentele noi și de unde vă puteți programa cu o vizită la blocurile de apartamente.

Acest proiect mai este numit și Stone Building Ghindari.

Unde se află Stone Building?

Drumul Ghindari, 58-62, zona Prelungirea Ghencea, Sector 5, București.

Termen de finalizare Stone Building?

Stone Building – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Stone Building în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Stone Building din București?

Dezvoltătorul Stone Building este – Stone Building.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC