Previzualizare foto – fotografie originală aici

Belle Residence
în Cluj-Napoca

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Traian, 7, zona Piața Mihai Viteazu, Cluj-Napoca

Mai detaliat despre blocul

str. Traian, 7, Cluj-Napoca (Belle Residence)
7 etaje
Indisponibil
tr. 2 2018
Finalizat în 2019 tr. 3
Indisponibil

Belle Residence pe hartă Cluj-Napoca

str. Traian, 7, zona Piața Mihai Viteazu, Cluj-Napoca

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat și cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispațiu de joacă pentru copii
🟧 Încălzirecentrală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente25
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană și subterană
🟧 Regim inalțime D+P+6E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe31–88 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre locația complexului

Ansamblul rezidențial „Belle Residence” se află construit și complet finalizat pe strada Traian, la numărul 7 în orașul Cluj-Napoca. Complexul locativ fiind situat ultracentral oferă locatarilor săi comoditate la maxim și o mulțime de puncte de interes în apropiere de casă.Pentru cumpărături calitative se găsește în apropiere de casă supermarket-ul „Carrefour”. Nu departe se află astfel de puncte medicale: Clinica Medicală și Chirurgie nr. 3 și Spitalul de Pediatrie nr. 2, de asemenea sunt farmacii, sunt sucursale bancare și în vecinătate se găsește sectorul de Poliție a municipiului Cluj - Napoca. Pentru studii este: Școala Gimnazială „Horea”, Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” și UBB Facultatea de Matematică și Informatică. Printre vecinii semnificativi sunt: Palatul Urania, Palatul Elian și Monumentul lui Mihai Viteazu. Pentru relaxare și petrecerea plăcută a timpului liber lângă casă se află restaurante , cafenele, pizzerii, este fast food-ul McDonald's și Cinematograful Florin Piersic.

Informații despre bloc

Ansamblul rezidențial „Belle Residence” deține un bloc de apartamente, care este construit cu Demisol, cu un etaj la Parter și are 5 etaje locative. Stilul construcției este contemporan și clădirea este finalizată modern, cu balcoane drăguțe deschise și cu balustrade din sticlă securizată. Culoarea profilului PVC pentru tâmplăria exterioară este gri și ferestrele au trei rânduri de sticlă de tip - termopan. Imobilul „Belle Residence” are instalat un lift modern și silențios. În blocul locativ funcționează sistemul de videointerfon. Pentru parcarea transportului personal al locatarilor sunt oferite opțional - contra cost locuri subterane de parcare. În curtea interioară a complexului locativ găsiți parking suprateran și un spațiu de joacă amenajat pentru copiii locatarilor.

Prezentarea și predarea locuințelor

Apartamentele complexului imobiliar „Belle Residence” sunt proiectate cu astfel de mărimi: 1 cameră - 31,72 mp și 56,52 mp. Apartamentele cu 2 camere cu suprafețeșe utile de: 61,70 mp, 62,25 mp și 64,05 mp. Imobilele cu 3 camere - 76,98 mp și 92.05 mp.

Locuințele se predau în variantă - semifinisate, dar cu toți pereții interiori gletuți într-un strat și sapă turnată de tip autonivelantă peste pardoseli. Instalațiile termice, electrice, sanitare și pentru canalizare sunt conduse până la poziții. Centralele termice proprii sunt dotate și radiatoare instalate sunt din aluminiu. Securitatea bunurilor locatarilor este asigurată de ușă din metal cu sistem de antiefracție instalată la intrare în apartament. În locuințe este acces la internet prin cablu Wireless, fir pentru telefon și cablaj TV. Precum și este racordare la gaze, curent electric, este apă și canalizare.

Complexul locativ este prezentat pe piața imobiliară din Cluj Napoca de către dezvoltatul - EBS Real Estate Investment. Compania „EBS REI” a fost înființată în anul 2015 și se deosebește prin calitatea lucrărilor efectuate și confortul pe care-l oferă locuințele predate. Pentru materiale desfășurate despre complex, pentru detaliile apartamentelor, schemele și pentru mai multe poze ale locuințelor complexului rezidențial „Belle Residence”, vă invităm să vizitați pagina web a companiei EBS Real Estate Investment.

Acest proiect mai este numit și Belle Residence Cluj-Napoca.

Unde se află Belle Residence?

str. Traian, 7, zona Piața Mihai Viteazu, Cluj-Napoca.

Termen de finalizare Belle Residence?

Belle Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Belle Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Belle Residence din Cluj-Napoca?

Dezvoltătorul Belle Residence este – EBS Real Estate Investment.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC