Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Traian Residence
în Cluj-Napoca

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Traian, 36 - 23

Traian Residence pe hartă Cluj-Napoca

Etape dezvoltare

bloc
construit
totul e vândut

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Structură rezistențăbeton
🟧 Încălzirein pardoseala
🟧 Număr clădiri1
🟧 Regim inalțime6E
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere
🟧 Suprafața apartamente47–64 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Traian Residence” se află amplasat pe strada Traian, nr. 36, în partea centrală a orașului Cluj – Napoca.

Descrierea zonei de amplasare

Complexul locativ este situat imediat pe malul Râului Someșul Mic, nu departe de Piața Avram Iancu și Piața Mihai Viteazul. De asemenea locuințele Rezidenței sunt construite în apropiere de muzee, biserici și memoriale.

Nu departe de blocurile de apartamente se află Centru Comercial Central și este Carrefour Market. Sunt bănci, farmacii, Clinici Medicale și este Spitalul de Pediatrie. Precum și funcționează diverse restaurante, cafenele, pub-uri, este fast food-ul McDonald’s și Cinematograful „Florin Piersic”.

Pentru copii în apropiere de apartamentele de pe strada Traian, nr. 36 funcționează multe instituții de învățământ: Colegiul Tehnic Ana Aslan, Colegiul „George Barițiu”, Școala „Horea”, Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu”, Facultatea de Litere și Universitatea Dimitrie Cantemir Facultatea de Drept.

Imobilele sunt construite foarte aproape de stațiile mijloacelor de transport în comun și au acces auto și acces pietonal direct din strada Traian.

Distanța de la Complexul locativ până în centru este de 2,3 km. În jur la un kilometru este de parcurs până la Gara Centrală. Aeroportul Internațional Avram Iancu se află situat la o distanță de 8,9 km.

Caracteristica și structura constructivă a complexului rezidențial Traian Residence

Ansamblul locativ este împărțit în cinci corpuri de imobile, fiecare din acestea sunt construite cu astfel de regimuri de înălțime: 2 etaje subsol + un etaj Parter + 3 etaje locative și etajul 4 retras; un subsol + un parter+ 4 etaje locative și al 5-lea etaj retras și corpuri cu un nivel la subsol + un parter+ 5 etaje locative și al 6-lea etaj retras.

Acest ansamblul rezidențial are o structură cu spații de funcțiune mixtă și dispune în afară de locuințe și de stații pentru birouri, are construite la parterul caselor spații de menire comercială și socială.

Mașinile rezidenților facilită de locurile de parcare, care sunt construite subterane în două nivele.

Descrierea apartamentelor

Proiectul Locativ „Traian Residence” oferă spre vânzare apartamente cu una sau cu două camere. Suprafața locuințelor cu o odaie începe de la 47 mp, iar suprafața celei mai mari locuințe cu două odăi este proiectată de 64 mp. Beneficiarii pot alege apartamente cu balcon sau cu terasă.

Toate unitățile locative se predau complet finisate și dotate cu obiecte sanitare, instalații electrice și termice. Blocurile locative sunt racordate la toate utilitățile și dispun de contoare individuale pentru consumul energiei electrice, pentru gaze naturale și apometre.

Cumpărătorilor li se oferă apartamente cu pereții și tavanele prelucrate, nivelate și acoperite cu glet, cu faianță, cu parchet și gresie pe podele, cu uși interioare și exterioare instalate, cu centrale termice dotate și conectate la radiatoare, cu instalații TV și internet.

Apartamentele sunt conectate la sistemul de interfon.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Traian Residence” este Compania de Construcții „Prodvinalco” SA, care este o firmă foarte respectată din Cluj, cu o activitate de 80 de ani în domeniul construcțiilor.

Mai multă informație despre apartamente și despre toate metodele de cumpărare direct de la Dezvoltator, găsiți pe site-ul web al ansamblul rezidențial „Traian Residence”.

Unde se afla Traian Residence?

str. Traian, 36 - 23.

Termen de finalizare Traian Residence?

bloc – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Traian Residence.

Cine este dezvoltatorul Traian Residence în Cluj-Napoca?

Dezvoltator Traian Residence – Prodvinalco.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC