Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Avrig Park Residence
în București

Prețul / m2
de la ‍1 203 €
Dezvoltator
Adresa
str. Avrig, 7, zona Obor, sector 2, București

Schițe și prețuri în Avrig Park Residence

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 31 mai
Studiouri49.1–60.4 m2de la ‍1 445 € / m2de la ‍68 340 €
2 camere70.4–86.2 m2de la ‍1 299 € / m2de la ‍108 100 €
3 camere73.2–120.4 m2de la ‍1 316 € / m2de la ‍113 500 €
4 camere135.6–210.3 m2de la ‍1 203 € / m2de la ‍211 000 €

Avrig Park Residence pe hartă București

str. Avrig, 7, zona Obor, sector 2, București

Etape dezvoltare

Bloc A
construit
sunt locuințe la vânzare
finalizat1 trimestrul 2022
Bloc B
în proiect

Modalități de achiziție a unui apartament în Avrig Park Residence

Rate la dezvoltator

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament în rate la dezvoltator.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea ratelor la dezvoltator - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţisecuritatea și protecția la mișcări seismice, spatii verzi
Încălzireincalzire in pardoseala
Liftda
Mijloace de transportrutiere, STB, metrou – Staţia Obor
Număr apartamente320
Număr clădiri2
Parcaresubterana
Regim inalțimeS + P + 10E
Tip imobilbloc de apartamente
Ziduriiduri despărțitoare din cărămidă, izolate termic și fonic
Сurte închisăcurte cu acces securizat, supraveghere video, paza 24/24

Despre apartamente

Finisare apartamentecomplet finisate
Număr camerestudio, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere

Informații despre Ansamblul rezidențial

Excelent localizat

Proiectul rezidențial „Avrig Park Residence” este dezvoltat într-o zonă semicentrală a capitalei, pe strada Avrig, la numărul 7, în zona Obor din orașul București. Unul dintre blocurile de locuințe se află amplasat pe strada Chiristigiilor și al doilea corp de imobil este poziționat pe străzile Avrig și Ion Heliade Rădulescu.

Complexul de locuințe se învecinează cu Primăria sectorului 2, cu Parcurile Obor și Păsărari și este așezat în zona comercială din Obor, astfel locatarii facilită de prezența multor puncte comerciale așa ca: hipermarketurile Kaufland și Carrefour, centrul comercial „Veranda Mall”, supermarketul Mega Image și piațete agroalimentare. În apropierea imobilelor se află următoarele unități de învățământ: Grădinița „Arc-en-Ciel”, Grădinița „Little Learners”, Școala Gimnazială Nr. 307, Liceul Tehnologic „Ion I. C. Brătianu”, Liceul Teoretic „Mihail Sadoveanu”, Colegiul Național „Iulia Hasdeu” și Școala Gimnazială „Maica Domnului”. Lângă complexul locativ sunt diverse saloane de înfrumusețare, funcționează bănci, farmacii, spitale și policlinici, sunt cafenele pizzerii și restaurante.

De la blocurile rezidențiale este o conexiune excelentă cu punctele cheie din capitală și complexul este învecinat cu stații de transport public cu linii de troleibuze, autobuze, tramvaie, maxi taxi și stația de Metrou Bucur Obor este la doar câteva minute de mers pe jos. De la complexul de locuințe „Avrig Park Residence” până la Piața Unirii din București este de parcurs o distanță de doar 3,4 km, până la Gara de Nord din capitală se parcurg 5,3 km, Aeroportul Internațional „Henri Coandă” se află localizat la 15,7 km și sunt 9,7 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu”.

Structura și amenajarea proiectului rezidențial

Ansamblul locativ „Avrig Park Residence” dispune de două clădiri de apartamente moderne și cu o arhitectură elegantă și atractivă. Ambele clădiri dispun de un regim egal de înălțime și sunt proiectate cu câte un Subsol plus Parter și plus 10 Etaje/Duplex. Imobilele sunt construite în conformitate cu cele mai înalte standarde de confort și dispun de un grad superior seismic cu durabilitate și rezistență la cutremure. Blocurile sunt realizate cu folosirea soluțiilor tehnice inovative și cu implementarea ideilor performate arhitecturale și dispun de o structură constructivă formată din beton armat cu cadre, stâlpi și diafragme. Toți pereții exteriori, perimetrali, despărțitori interiori sunt zidiți din cărămidă termo și fono eficientă. Blocurile rezidențiale sunt fiabil izolate termic pe partea exterioară și dispun de tâmplărie exterioară instalată de un grad înalt termic și fonic. Ambele imobile sunt echipate cu ascensoare moderne și sigure, care funcționează rapid și silențios. În subsolul clădirilor sunt proiectate boxe pentru depozitarea obiectelor de folosire rară.

În incinta complexului rezidențial sunt amenajate spații verzi și accesul în curtea complexului de locuințe „Avrig Park Residence” este securizat și întreg teritoriul este video supravegheat plus este păzit 24 din 24 de ore.

Locurile de parcare pentru transportul rezidenților sunt organizate subterane.

Apartamente

320 de unități locative sunt prevăzute în incinta blocurilor proiectului imobiliar „Avrig Park Residence” și în vânzare sunt oferite studio-uri și apartamente cu 2, 3, 4 camere și locuințe de tip – Duplex. Apartamentele sunt perfect compartimentate și sunt proiectate cu suprafețele de la 49,80 mp până la 210,30 mp.

În folosință locuințele sunt oferite complet finisate cu materiale de calitate superioară. Unde camerele de baie sunt complet echipate și au dotate toate obiectele sanitare racordate la instalațiile sanitare. Sistemele de încălzire sunt montate prin pardoseală și apartamentele au centrale termice proprii. Imobilele se predau în folosință cu racordare la toate utilitățile generale.

Pentru achiziționări și pentru mai multe informații utile despre locuințele noi, sunteți invitați la biroul de vânzări al Dezvoltatorului, contactele căruia sunt afișate pe pagina web a complexului de locuințe „Avrig Park Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Avrig Park Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Avrig Park Residence în București?

Se oferă spre vânzare studiouri, 2 camere, 3 camere, 4 camere.

Cât costă metru pătrat în Avrig Park Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1203 €.

Cum as putea achizitiona un apartament în Avrig Park Residence în București?

Modalități de plata în Avrig Park Residence: Rate la dezvoltator, Noua Casă (Prima casă), Credit imobiliar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Avrig Park Residence?

  • Faza 1 – construit
  • Faza 2 – în proiect
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC