În prezent, acest complex nu poate fi vizualizat

Previzualizare foto – fotografie originală aici

Avrig Park Residence
în București

Preț
la cerere
Dezvoltător
Adresă
str. Avrig, 7, zona Obor, Sector 2, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza 1
str. Avrig, 7, București (Bloc A)
11 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 1
În desfășurare
Faza 2
str. Avrig, 7, București (Bloc B)
11 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizare în 2024 tr. 3
În desfășurare

Schițe și prețuri în Avrig Park Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 14 iunie 2023
1 camere
50.5–60.4 m2
preț la cerere
2 camere
78.6–86.2 m2
preț la cerere
3 camere
83.5–120.4 m2
preț la cerere
4 camere
151.8–210.3 m2
preț la cerere

Avrig Park Residence pe hartă București

str. Avrig, 7, zona Obor, Sector 2, București

Plata în rate la Avrig Park Residence

Rate la dezvoltator

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament în rate la dezvoltator.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea ratelor la dezvoltator - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Credit bancar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Ipoteca în Avrig Park Residence

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţisecuritatea și protecția la mișcări seismice, spatii verzi
🟧 Încălzireincalzire in pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportrutiere, STB, metrou – Staţia Obor
🟧 Mobilatnu
🟧 Număr apartamente357
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresubterana
🟧 Regim inalțimeS + P + 10E
🟧 Securitatecurte cu acces securizat, supraveghere video, paza 24/24
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduriiduri despărțitoare din cărămidă, izolate termic și fonic

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camerestudio, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Excelent localizat

Proiectul rezidențial „Avrig Park Residence” este dezvoltat într-o zonă semicentrală a capitalei, pe strada Avrig, la numărul 7, în zona Obor din orașul București. Unul dintre blocurile de locuințe se află amplasat pe strada Chiristigiilor și al doilea corp de imobil este poziționat pe străzile Avrig și Ion Heliade Rădulescu.

Complexul de locuințe se învecinează cu Primăria sectorului 2, cu Parcurile Obor și Păsărari și este așezat în zona comercială din Obor, astfel locatarii facilită de prezența multor puncte comerciale așa ca: hipermarketurile Kaufland și Carrefour, centrul comercial „Veranda Mall”, supermarketul Mega Image și piațete agroalimentare. În apropierea imobilelor se află următoarele unități de învățământ: Grădinița „Arc-en-Ciel”, Grădinița „Little Learners”, Școala Gimnazială Nr. 307, Liceul Tehnologic „Ion I. C. Brătianu”, Liceul Teoretic „Mihail Sadoveanu”, Colegiul Național „Iulia Hasdeu” și Școala Gimnazială „Maica Domnului”. Lângă complexul locativ sunt diverse saloane de înfrumusețare, funcționează bănci, farmacii, spitale și policlinici, sunt cafenele pizzerii și restaurante.

De la blocurile rezidențiale este o conexiune excelentă cu punctele cheie din capitală și complexul este învecinat cu stații de transport public cu linii de troleibuze, autobuze, tramvaie, maxi taxi și stația de Metrou Bucur Obor este la doar câteva minute de mers pe jos. De la complexul de locuințe „Avrig Park Residence” până la Piața Unirii din București este de parcurs o distanță de doar 3,4 km, până la Gara de Nord din capitală se parcurg 5,3 km, Aeroportul Internațional „Henri Coandă” se află localizat la 15,7 km și sunt 9,7 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu”.

Structura și amenajarea proiectului rezidențial

Ansamblul locativ „Avrig Park Residence” dispune de două clădiri de apartamente moderne și cu o arhitectură elegantă și atractivă. Ambele clădiri dispun de un regim egal de înălțime și sunt proiectate cu câte un Subsol plus Parter și plus 10 Etaje/Duplex. Imobilele sunt construite în conformitate cu cele mai înalte standarde de confort și dispun de un grad superior seismic cu durabilitate și rezistență la cutremure. Blocurile sunt realizate cu folosirea soluțiilor tehnice inovative și cu implementarea ideilor performate arhitecturale și dispun de o structură constructivă formată din beton armat cu cadre, stâlpi și diafragme. Toți pereții exteriori, perimetrali, despărțitori interiori sunt zidiți din cărămidă termo și fono eficientă. Blocurile rezidențiale sunt fiabil izolate termic pe partea exterioară și dispun de tâmplărie exterioară instalată de un grad înalt termic și fonic. Ambele imobile sunt echipate cu ascensoare moderne și sigure, care funcționează rapid și silențios. În subsolul clădirilor sunt proiectate boxe pentru depozitarea obiectelor de folosire rară.

În incinta complexului rezidențial sunt amenajate spații verzi și accesul în curtea complexului de locuințe „Avrig Park Residence” este securizat și întreg teritoriul este video supravegheat plus este păzit 24 din 24 de ore.

Locurile de parcare pentru transportul rezidenților sunt organizate subterane.

Apartamente

320 de unități locative sunt prevăzute în incinta blocurilor proiectului imobiliar „Avrig Park Residence” și în vânzare sunt oferite studio-uri și apartamente cu 2, 3, 4 camere și locuințe de tip – Duplex. Apartamentele sunt perfect compartimentate și sunt proiectate cu suprafețele de la 49,80 mp până la 210,30 mp.

În folosință locuințele sunt oferite complet finisate cu materiale de calitate superioară. Unde camerele de baie sunt complet echipate și au dotate toate obiectele sanitare racordate la instalațiile sanitare. Sistemele de încălzire sunt montate prin pardoseală și apartamentele au centrale termice proprii. Imobilele se predau în folosință cu racordare la toate utilitățile generale.

Pentru achiziționări și pentru mai multe informații utile despre locuințele noi, sunteți invitați la biroul de vânzări al Dezvoltatorului, contactele căruia sunt afișate pe pagina web a complexului de locuințe „Avrig Park Residence”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Avrig Park Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Avrig Residence.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Avrig Park Residence din București?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere, 4 camere.

Cât costă m² în Avrig Park Residence?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Cum să cumpăr un apartament în Avrig Park Residence în București?

Modalități de plata în Avrig Park Residence: Rate la dezvoltator, Noua Casă (Prima casă), Credit imobiliar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Avrig Park Residence?

  • Bloc B – Finalizare în 2024 tr. 3
  • Bloc A – finalizat
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC