Previzualizare foto – fotografie originală aici

Sivco Residence
în Iași

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
șos. Voinești, 58A, zona Miroslava, Iași

Mai detaliat despre blocuri

șos. Voinești, 58A, Iași (Bloc 1)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
șos. Voinești, 58A, Iași (Bloc 2)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Sivco Residence pe hartă Iași

șos. Voinești, 58A, zona Miroslava, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţilocuri de joaca
🟧 Încălzirecentrala termica individuala marca Imergas
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente69
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+4E
🟧 Securitatevideointerfon
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe53–83 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre zona de amplasare

Ansamblul imobiliar „Sivco Residence” se găsește localizat în comuna Miroslava, pe Șoseaua Voinești, la numărul 58A, județul Iași, la o mică distanță față de orașul Iași.

Imobilele se află poziționate pe strada principală și au în proximitate supermarket-ul Profi. De la blocurile rezidențiale la 2,2 km se află Școala Gimnazială Colonel Constantin Langa și Colegiul Tehnologic Agricol „M. Kogălniceanu”, și sunt 2,1 km până la Grădinița din strada Valea Adâncă din Miroslava.

Stația de autobuz se află imediat lângă complexul de locuințe și până în centrul orașului Iași sunt de parcurs circa 7,1 km, în doar 3 minute cu mașina se ajunge până la Belvedere și sunt în jur la 5 km de la complexul locativ „Sivco Residence” până la centrul comercial „Palas Moll”, Gara din Iași se află la o distanță de 6,9 km și Aeroportul Internațional este poziționat la 11,6 km.

Prezentarea proiectului locativ

Imobilele complexului locativ „Sivco Residence” sunt dezvoltate pe un teren cu suprafața de 4666 mp și dispune de două blocuri de apartamente. Clădirile sunt proiectate cu aspecte egale și cu regimuri egale de înălțime medie de: Parter plus 4 Etaje locative.

Blocurile au o structură din beton armat cu realizarea închiderilor exterioare din cărămidă eficientă termic și fonic. La fel din astfel de cărămidă sunt realizați toți pereții perimetrali ai apartamentelor, inclusiv și compartimentările interioare. Ambele blocuri locative dispun de câte un sistem termic fiabil instalat și au montată tâmplărie exterioară cu profil din PVC de la Veka cu 6 camere termice și geam termopan cu 3 foi de sticlă de tip „four season”. Clădirile sunt proiectate cu aspecte atractive de către arhitecți profesioniști și fațadele blocurilor locative sunt finisate cu tencuială decorativă în câteva nuanțe calde cu culori, maro, bej și gri.

În curtea complexului locativ sunt organizate diverse locuri de joacă pentru copii și există circa 1000 mp amenajați cu spații verzi. Rezidenții complexului locativ au posibilitatea de a petrece timpul liber împreună cu familia la foișorul din curtea interioară.

Toate locurile de parcare sunt organizate supraterane și există prevăzute în total 70 de locuri de parcare. Accesul către complexul de locuințe „Sivco Residence” se face prin străzi asfaltate și iluminate.

Informații despre finisajele și utilitățile apartamentelor

Proiectul rezidențial „Sivco Residence” dispune de 69 unități locative primitoare cu compartimentări decomandate și scheme funcționale cu 2 și 3 camere. Apartamentele cu două camere sunt proiectate cu suprafața de la 53,8 mp și până la 72,85 mp, iar spațiul locuințelor cu trei camere este cuprins între 76,1 mp și 83,6 mp. Toate apartamentele sunt aerisite și beneficiază de balcoane deschise de mărimi generoase.

La cheie finisate se predau toate proprietățile locative și la intrare în fiecare apartament este instalată ușă din metal, iar toate ușile interioare instalate sunt alese de marca Porta Doors. Plăcile de gresie și faianță, ce sunt aplicate în locuințe sunt alese de calitate Premium și sunt importate din Italia și Spania. Pardoselile dormitoarelor și living-urilor sunt placate cu parchet și toate tavanele și pereții sunt prelucrați, tencuiți și vopsiți cu vopsea lavabilă de culoare albă. Toate camerele de baie se predau în folosință complet echipate și utilate și dispun de vas wc suspendat plus bideu. Instalațiile sanitare sunt puse la poziții. Sistemul electric este instalat cu toate instalațiile electrice modulare. Instalațiile termice sunt formate din țevi PE-X și sistemul termic este prevăzut cu câte o centrală termică de marca Immergas (în condensații) individuală pentru fiecare apartament. În dependență de preferințele beneficiarilor fiecare apartamente poate fi personalizat cu alegerea modelelor finisajelor.

Blocurile rezidențiale se predau în folosire complet racordate la utilități și dispun de sistem de alimentare cu apă, curent electric, gaz și canalizare. Fiecare apartament se contorizează separat pentru fiecare utilitate. Locatarii beneficiază de internet și CATV. Accesul în interiorul apartamentelor este controlat prin videointerfon. Din apartamentele complexului locativ „Sivco Residence” se deschide o panoramă perfectă asupra orașului.

Pentru a contacta unul dintre consultanții Dezvoltatorului și pentru a afla mai multe informații despre apartamentele noi și despre toate metodele acceptate de achitare, vă rugăm să treceți direct pe pagina web a complexului locativ „Sivco Residence” de pe site-ul nostru.

Acest proiect mai este numit și Sivco Residence Voinești, Sivco Residence apartamente noi Iasi.

Unde se află Sivco Residence?

șos. Voinești, 58A, zona Miroslava, Iași.

Termen de finalizare Sivco Residence?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Sivco Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Sivco Residence din Iași?

Dezvoltătorul Sivco Residence este – Sivco Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC