Previzualizare foto – fotografie originală aici

ApartE Residence
în Iași

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Ion Vodă cel Viteaz, 1, zona Balciu, Iași

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Ion Vodă cel Viteaz, 1, Iași (Scara A)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

ApartE Residence pe hartă Iași

str. Ion Vodă cel Viteaz, 1, zona Balciu, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joaca pentru copii
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftlift pentru fiecare scară
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțime4
🟧 Securitateinterfon
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinsate complet
🟧 Număr camere2‑camere
🟧 Suprafața locuințe60–68 m²

Despre ansamblu rezidențial

La natură localizat cu orașul Iași învecinat

Complexul locativ „ApartE Residence” se află dezvoltat în partea de Sud-Vest a orașului Iași, într-o zonă liniștită și înverzită și blocul locativ este localizat pe strada Ion Vodă cel Viteaz, la numărul 1, în zona satului Balciu din comuna Miroslava, județul Iași. De la casa de apartamente sunt de parcurs doar 450 de metri până la supermarketul Profi și circa un kilometru până la magazinul „La doi Pași”, în proximitatea imobilelor se află cafenele și restaurante, este o cofetărie și sunt doar 500 de metri de mers pe jos până la sala de fitness „Motivation Gym”. Nu departe funcționează o stomatologie și este un centru distractiv pentru copii. În 15 minute pietonal se ajunge până la Școala Gimnazială „Colonel Constantin Langa”, care se află la 1,2 km față de complexul locativ. Iar în aproximativ 10 minute cu mașina se ajunge la centrul comercial „Palas Mall” și sunt de parcurs 6,6 km până în centrul orașului Iași, este o distanță de 6,3 km până la Gara Mare din Iași și 11,6 km până la Aeroportul Internațional din Iași. Locatarii dispun de acces facil către stațiile mijloacelor de transport în comun din apropiere.

Caracteristici tehnice și detalii de amenajare a complexului locativ

Ansamblul locativ „ApartE Residence” ocupă un teren cu suprafața totală de 5000 mp și reprezintă un bloc de locuințe construit cu 4 Etaje, ce este împărțit în trei scări locative, unde fiecare scară este echipată cu câte un ascensor hidraulic de ultimă generație de marca Kleemann, cu capacitatea de transportare a 4-5 persoane. Toate spațiile comune și casa scării sunt complet finisate cu materiale moderne și au aspecte primitoare. Casa de apartamente este responsabil construită din materiale calitative și durabile și are o structura constructivă formată din cadre din beton armat. Imobilul dispune de toate închiderile exterioare groase – de 29 cm, are toți pereții interiori despărțitori inclusiv și compartimentările realizate cu zidărie din cărămidă. Pe partea exterioară a pereților perimetrali este aplicat termo sistemul de 10 cm grosime și densitate de EPS80. Ferestrele instalate la locuințe sunt realizate din lemn triplu stratificat (de pin) și au trei foi de sticlă, plus tâmplăria dispune de feronerie AGM de producere italiană la fel ca și garniturile EPDM Olympia. Șarpanta acoperișului este formată din lemn stratificat, ignifugat. La subsolul blocului de apartamente sunt prevăzute boxe de depozitare cu suprafața de 6 mp. Accesul în incinta blocului locativ este controlat și imobilul are instalat sistem cu video interfon.

Securizat este și accesul în curtea complexului rezidențial, unde sunt amenajați circa 1600 mp de spații verzi, unde este organizat un spațiu special pentru joaca copiilor, sunt spații amenajate pentru relaxarea rezidenților și se află un foișor primitor. Toate locurile de parcare din incinta complexului sunt supraterane organizate pe un teren ideal pavat.

Tipuri de apartamente, finisaje și echipaje

În incinta complexului locativ „ApartE Residence” sunt concepute apartamente cu 1, 2, 3 și 4 camere, ce au suprafețele cuprinse între 34 mp și 80 mp. În apartamente sunt toate sapele turnate mecanizat și pereții sunt tencuiți cu materiale de la Adeplast. Există placări cu gresie și faianță de calitate superioară și pardoselile sunt finisate cu plăci de lemn stratificat. Apartamentele au instalate uși interioare din lemn stratificat de tei și acestea sunt vopsite sau băițuite în culoarea aleasă de către beneficiar și la intrare sunt instalate uși de acces din frasin și umplutură lemnoasă cu două garnituri. Sistemul sanitar este complet realizat și în camerele de baie sunt instalate toate obiectele sanitare. Locuințele dispun de centrale termice proprii și calorifere. Este racordare în deplin la utilități și fiecare unitate locativă are apă, curent electric, gaze și canalizare plus fiecare utilitate este separat contorizată.

Pentru alte detalii despre finisarea apartamentelor, schițele locuințelor, disponibilitate, metodele de plată acceptate și pentru contactele directe către Dezvoltator, vă oferim posibilitatea să treceți direct din site-ul nostru pe pagina web a complexului locativ „ApartE Residence”.

Acest proiect mai este numit și ApartE Residence Iasi.

Unde se află ApartE Residence?

str. Ion Vodă cel Viteaz, 1, zona Balciu, Iași.

Termen de finalizare ApartE Residence?

Scara A, Scara B, Scara C – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în ApartE Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul ApartE Residence din Iași?

Dezvoltătorul ApartE Residence este – Apart E.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC