Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex ApartE Residence
în Iași

Prețul / m2
de la ‍1 059 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Ion Vodă cel Viteaz, 1, zona Balciu, Iași

Schițe și prețuri în ApartE Residence

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 8 aprilie
2 camere60–68.03 m2de la ‍1 059 € +TVA / m2de la ‍64 200 € +TVA

ApartE Residence pe hartă Iași

str. Ion Vodă cel Viteaz, 1, zona Balciu, Iași

Etape dezvoltare

ApartE Residence
scara A, scara B
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
ApartE Residence
scara C
dat în exploatare

Modalități de achiziție a unui apartament în ApartE Residence

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Încălzirecentrală termică
Liftlift pentru fiecare scară
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri1
Parcaresupraterană
Regim inalțime4
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc apartamente
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

Finisare apartamentefinsate complet
Număr camere2‑camere
Suprafața apartamente60 – 68 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

La natură localizat cu orașul Iași învecinat

Complexul locativ „ApartE Residence” se află dezvoltat în partea de Sud-Vest a orașului Iași, într-o zonă liniștită și înverzită și blocul locativ este localizat pe strada Ion Vodă cel Viteaz, la numărul 1, în zona satului Balciu din comuna Miroslava, județul Iași. De la casa de apartamente sunt de parcurs doar 450 de metri până la supermarketul Profi și circa un kilometru până la magazinul „La doi Pași”, în proximitatea imobilelor se află cafenele și restaurante, este o cofetărie și sunt doar 500 de metri de mers pe jos până la sala de fitness „Motivation Gym”. Nu departe funcționează o stomatologie și este un centru distractiv pentru copii. În 15 minute pietonal se ajunge până la Școala Gimnazială „Colonel Constantin Langa”, care se află la 1,2 km față de complexul locativ. Iar în aproximativ 10 minute cu mașina se ajunge la centrul comercial „Palas Mall” și sunt de parcurs 6,6 km până în centrul orașului Iași, este o distanță de 6,3 km până la Gara Mare din Iași și 11,6 km până la Aeroportul Internațional din Iași. Locatarii dispun de acces facil către stațiile mijloacelor de transport în comun din apropiere.

Caracteristici tehnice și detalii de amenajare a complexului locativ

Ansamblul locativ „ApartE Residence” ocupă un teren cu suprafața totală de 5000 mp și reprezintă un bloc de locuințe construit cu 4 Etaje, ce este împărțit în trei scări locative, unde fiecare scară este echipată cu câte un ascensor hidraulic de ultimă generație de marca Kleemann, cu capacitatea de transportare a 4-5 persoane. Toate spațiile comune și casa scării sunt complet finisate cu materiale moderne și au aspecte primitoare. Casa de apartamente este responsabil construită din materiale calitative și durabile și are o structura constructivă formată din cadre din beton armat. Imobilul dispune de toate închiderile exterioare groase – de 29 cm, are toți pereții interiori despărțitori inclusiv și compartimentările realizate cu zidărie din cărămidă. Pe partea exterioară a pereților perimetrali este aplicat termo sistemul de 10 cm grosime și densitate de EPS80. Ferestrele instalate la locuințe sunt realizate din lemn triplu stratificat (de pin) și au trei foi de sticlă, plus tâmplăria dispune de feronerie AGM de producere italiană la fel ca și garniturile EPDM Olympia. Șarpanta acoperișului este formată din lemn stratificat, ignifugat. La subsolul blocului de apartamente sunt prevăzute boxe de depozitare cu suprafața de 6 mp. Accesul în incinta blocului locativ este controlat și imobilul are instalat sistem cu video interfon.

Securizat este și accesul în curtea complexului rezidențial, unde sunt amenajați circa 1600 mp de spații verzi, unde este organizat un spațiu special pentru joaca copiilor, sunt spații amenajate pentru relaxarea rezidenților și se află un foișor primitor. Toate locurile de parcare din incinta complexului sunt supraterane organizate pe un teren ideal pavat.

Tipuri de apartamente, finisaje și echipaje

În incinta complexului locativ „ApartE Residence” sunt concepute apartamente cu 1, 2, 3 și 4 camere, ce au suprafețele cuprinse între 34 mp și 80 mp. În apartamente sunt toate sapele turnate mecanizat și pereții sunt tencuiți cu materiale de la Adeplast. Există placări cu gresie și faianță de calitate superioară și pardoselile sunt finisate cu plăci de lemn stratificat. Apartamentele au instalate uși interioare din lemn stratificat de tei și acestea sunt vopsite sau băițuite în culoarea aleasă de către beneficiar și la intrare sunt instalate uși de acces din frasin și umplutură lemnoasă cu două garnituri. Sistemul sanitar este complet realizat și în camerele de baie sunt instalate toate obiectele sanitare. Locuințele dispun de centrale termice proprii și calorifere. Este racordare în deplin la utilități și fiecare unitate locativă are apă, curent electric, gaze și canalizare plus fiecare utilitate este separat contorizată.

Pentru alte detalii despre finisarea apartamentelor, schițele locuințelor, disponibilitate, metodele de plată acceptate și pentru contactele directe către Dezvoltator, vă oferim posibilitatea să treceți direct din site-ul nostru pe pagina web a complexului locativ „ApartE Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial ApartE Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în ApartE Residence în Iași?

Se oferă spre vânzare 2 camere.

Cât costă metru pătrat în ApartE Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1059 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în ApartE Residence în Iași?

Modalități de plata în ApartE Residence: Credit bancar, Credit ipotecar, Plata integrală, Noua Casă (Prima casă).

Termen de finalizare ApartE Residence?

ApartE Residence – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC