Previzualizare foto – fotografie originală aici

Shanti Lake 2
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Gheorghe Ionescu Sisesti, 259, zona Vatra Nouă, Sector 1, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
str. Gheorghe Ionescu Sisesti, 259, București (Bloc 1)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
Faza construcție
str. Gheorghe Ionescu Sisesti, 259, București (Bloc 2)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Shanti Lake 2 pe hartă București

str. Gheorghe Ionescu Sisesti, 259, zona Vatra Nouă, Sector 1, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Facilităţilac
🟧 Încălzireincalzire in pardoseala, centrala termică proprie
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+2E+ 3R bloc 2
🟧 Securitatebarieră
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Suprafața locuințe2‑camere, 3‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Minunat amplasat și cu lac învecinat

Ansamblul rezidențial „Shanti Lake 2” este dezvoltat în armonie cu natura și se află pe malul de Nord al Lacului Grivița. Blocurile locative sunt construite pe strada Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești, la numărul 259, în zona Vatra Nouă/Băneasa, sectorul 1 din municipiul București. Imobilele sunt localizate în apropierea Pădurii Băneasa și din plin sunt asigurate cu aer curat și liniște. La doar 650 de metri de la complex funcționează supermarketul Mega Image Shop&Go, nu departe sunt sucursale bancare, saloane de înfrumusețare, pizzerii, cafenele și restaurante. Până la Școala „Aletheea” sunt de parcurs 650 de metri și 1,1 km până la Academia de Arte Horia Brenciu, până la Grădinița Dărmănești este o distanță de 1,3 km și 1,4 km până la organizația preșcolară Montessori Universe. De la locuințele noi este acces rapid către stațiile RATB și Metrorex și sunt de parcurs 12,2 km până la Piața Unirii din București și 8,9 km până la Gara de Nord din capitală. Este o distanță de 10,1 km până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” și sunt 11,4 km până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu”.

Caracteristica complexului locativ

Ansamblul rezidențial „Shanti Lake 2” se compune din 2 blocuri de apartamente de un regim de înălțime mic, cu Parter plus 2 Etaje și al 3-lea Etaj este construit Retras. Primul bloc de apartamente este finisat și este dat în exploatare. Al doilea imobil are o construcție robustă bazată pe cadre din beton armat și pereții interiori din blocul locativ au grosimea de 11,5 cm și la fel ca și pereții exteriori perimetrali ai imobilului sunt construiți din cărămidă Porotherm, ce au grosimea de 25 cm. Fațadele imobilului sunt fiabil izolate termic cu un strat de 10 cm grosime din polistiren expandat cu densitatea EPS 80, iar ultimul strat de finisare este aplicat pe pase de fibre cu tencuieli decorative acrilice Caparol de culoare bej în combinație cu gri și portocaliu. Clădirea de apartamente are instalată tâmplărie exterioară cu profil PVC Salamander cu 5 camere termice și cu geam termopan tripan de tip „4 season” și cu acoperire low-e. Spațiile comune interioare sunt finisate cu granit și scările interioare au mână curentă din inox.

Curtea ansamblului locativ este închisă, unde accesul se face prin barieră și supraterane lângă blocurile locative sunt organizate toate locurile de parcare din incinta complexului rezidențial „Shanti Lake 2” și acestea se achiziționează separat de apartamentul ales.

Finisarea și echiparea apartamentelor

În al doilea bloc din complexul rezidențial „Shanti Lake 2” sunt concepute 22 de apartamente cu 2, 3 și 4 camere decomandate, ce au suprafețele cuprinse în 46 mp și 120 mp. Apartamentele beneficiază de balcoane și terase generoase echipate cu balustrade din inox și din sticlă securizată. Se vând locuințele finisate cu materiale de calitate înaltă și pereții interiori sunt tencuiți mecanizat cu tencuieli Apla și sunt finisați cu glet de culoare albă și cu zugrăveli lavabile albe Caparol. Plăcile de parchet au grosimea de 12 mm și sunt de producere germană. Camerele de baie și bucătăriile sunt finisate cu plăci de gresie și faianță Gardena Orchidea. În apartamente sunt instalate toate ușile interioare HDF și la intrare este ușă de acces din metal blindată, de import din Italia. Câte o centrală termică de marca Buderus este prevăzută pentru fiecare unitate locativă și sistemul de încălzire este autonom cu instalații montate prin pardoseli de firma Oventrop Germania. Instalațiile electrice și sanitare sunt realizate și toate utilitățile sunt racordate și individual contorizate.

Pentru mai multe informații utile despre construcția și finisarea locuințelor noi, pentru detalii de finanțare și metodele de plată acceptate, vă rugăm să accesați site-ul web al complexului rezidențial „Shanti Lake 2”, unde vă oferim acces direct de pe pagina noastră (doar cu un click). Nu ezitați să contactați direct Dezvoltatorul proiectului locativ.

Acest proiect mai este numit și Shanti Lake, Shanti Lake Residence.

Unde se află Shanti Lake 2?

str. Gheorghe Ionescu Sisesti, 259, zona Vatra Nouă, Sector 1, București.

Termen de finalizare Shanti Lake 2?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Shanti Lake 2 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Shanti Lake 2 din București?

Dezvoltătorul Shanti Lake 2 este – Shanti Lake.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC