Previzualizare foto – fotografie originală aici

Peak Residence
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
șos. Gheorghe Ionescu Sisești, 98, zona Sisesti, Sector 1, București

Mai detaliat despre blocul

șos. Gheorghe Ionescu Sisești, 98, Bucuresti (Peak Residence)
12 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil

Peak Residence pe hartă București

șos. Gheorghe Ionescu Sisești, 98, zona Sisesti, Sector 1, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, adăpost de protecție civilă
🟧 Încălzirecentrală termică, încalzire pardoseală
🟧 Lift2 ascensoare marca SCHINDLER
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcare116 locuri de parcare subterane și supraterane
🟧 Regim inalțime2S+P+11E
🟧 Securitatepază, supraveghere video
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe65–132 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasament

Complexul locativ „Peak Residence” se află localizat pe Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești, numărul 98, în sectorul 1 din orașul București. Lângă complexul de locuințe funcționează marketul Shop & Go Mega Image, sunt cafenele, restaurante, este o pizzerie și la 2,8 km se află supermarketul LIDL și Kaufland Odaii. La 2,6 km de la locuințele noi se află Școala Gimnazială Nr. 13, sunt 900 de metri până la Școala privată „Aletheea” și 1,2 km până la organizația preșcolară „Montessori Universe”.

În proximitatea blocului de apartamente circulă autobuze și de la complexul locativ „Peak Residence” sunt de parcurs 11 km până în centrul capitalei, este o distanță de 9 km până la Gara de Nord din București și sunt 10 km până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă”, iar până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa sunt 11 km.

Caracteristici tehnice și detalii de amenajare a complexului

Ansamblul de locuințe „Peak Residence” dispune de o clădire de apartamente, ce este construită cu 2 niveluri la Subsol, are un Parter și 11 Etaje locative. Blocul rezidențial are o fundație de tip radier general și structura de rezistență (suprastructura) este compusă din stâlpi, cadre, grinzi și planșee din beton armat cu pereți mulați perimetrali de 60 cm. Toate închiderile exterioare a casei, pereții interiori despărțitori și toate compartimentările interioare sunt realizate din blocuri din beton celular autoclavizat BCA Ytong. Imobilul dispune de o fațadă ventilată și pe partea exterioară pereții sunt izolați termic cu un strat din vată minerală peste care sunt placaje de tip Cembrit. Ferestrele instalate la locuințe sunt du profil PVC și au 7 termocamere Salamander BluEvolution 82. Pe partea exterioară profilul ferestrelor are culoarea gri antracit, iar pe interior profilul este de culoarea albă. Pardoselile spațiilor comune interioare, casa scării și coridoarele din bloc sunt finisate cu granit sau ceramică și în bloc sunt instalate 2 ascensoare de marca Schindler cu capacitatea de transportare a 8 persoane fiecare, acestea sunt silențioase, funcționează sigur și rapid cu viteza de 1m pe secundă. Complexul locativ are pază, dispune de sistem de video supraveghere și accesul în incintă se face prin sistem cu interfon. La cele două niveluri subterane din blocul locativ sunt oferite locuri de parcare pentru transportul rezidenților și în total există organizate 120 de locuri inclusiv și parcările supraterane din curte, ce sunt organizate pentru vizitatori.

La nivelul subsolului 2 din clădire se află prevăzută și zona Adăpostului de Protecție Civilă, ce este construit în conformitate cu cerințele europene în vigoare, de asemenea complexul dispune de un sistem de detecție și avertizare în caz de incendiu, are sistem de desfumare și dispune de stație de pompare a apei cu hidranți interiori.

Despre apartamente

În incinta complexului locativ „Peak Residence” există apartamente confortabile cu 2 și 3 camere, cu suprafețele cuprinse între 65 mp și 132 mp. Locuințele dispun de balcoane termo și hidro izolate, ce sunt finisate cu plăci ceramice și parțial sunt închise cu panouri din sticlă securizată și au balustrade cu elemente din aluminiu. Apartamentele sunt finisate cu materiale de calitate înaltă și au toate instalațiile inginerești realizate. Interioarele sunt placate cu ceramică porțelanată de producere italiană de la Grupul Armonie, pardoselile livingurilor și dormitoarelor sunt finisate cu parchet din lemn laminat cu transfer termic și toate ușile interioare sunt oferite de la firma PINUM, precum și ușa de la intrare în locuințe este la fel de la PINUM, este din metal și are clasa 3 de antiefracție. Camerele de baie sunt echipate cu obiecte sanitare Ideal Standard și au instalații sanitare Tece. Este dotată câte o centrală termică proprie Buderus, sistemul de încălzire instalat este prin pardoseală și există montate preinstalații pentru aer condiționat. Sistemul electric este realizat cu instalații (prize și întrerupătoare) de la firma Legrand sau similar.

Dragi vizitatori, sunteți invitați să treceți din site-ul nostru direct pe web pagina complexului locativ „Peak Residence” pentru restul detaliilor și pentru contactele Dezvoltatorului.

Acest proiect mai este numit și Peak Residence Sisesti.

Unde se află Peak Residence?

șos. Gheorghe Ionescu Sisești, 98, zona Sisesti, Sector 1, București.

Termen de finalizare Peak Residence?

Peak Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Peak Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Peak Residence din București?

Dezvoltătorul Peak Residence este – Peak Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC