Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Peak Residence
în București

Prețul / m2
de la ‍1 196 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
șos. Gheorghe Ionescu Sisești, 98, zona Sisesti, sector 1, București

Schițe și prețuri în Peak Residence

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 30 august 2022
2 camere52.36–82 m2de la ‍1 213 € +TVA / m2de la ‍81 500 € +TVA
3 camere94.57–105.38 m2de la ‍1 196 € +TVA / m2de la ‍125 000 € +TVA

Peak Residence pe hartă București

șos. Gheorghe Ionescu Sisești, 98, zona Sisesti, sector 1, București

Etape dezvoltare

Peak Residence
construit
sunt locuințe la vânzare
finalizat4 trimestrul 2020

Modalități de achiziție a unui apartament în Peak Residence

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Facilităţiinterfon, adăpost de protecție civilă
🟧 Încălzirecentrală termică, încalzire pardoseală
🟧 Lift2 ascensoare marca SCHINDLER
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcare116 locuri de parcare subterane și supraterane
🟧 Regim inalțime2S+P+11E
🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA
🟧 Сurte închisăpază, supraveghere video

Despre apartamente

🟧 Finisare apartamentefinisate complet
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața apartamente65–132 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasament

Complexul locativ „Peak Residence” se află localizat pe Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești, numărul 98, în sectorul 1 din orașul București. Lângă complexul de locuințe funcționează marketul Shop & Go Mega Image, sunt cafenele, restaurante, este o pizzerie și la 2,8 km se află supermarketul LIDL și Kaufland Odaii. La 2,6 km de la locuințele noi se află Școala Gimnazială Nr. 13, sunt 900 de metri până la Școala privată „Aletheea” și 1,2 km până la organizația preșcolară „Montessori Universe”.

În proximitatea blocului de apartamente circulă autobuze și de la complexul locativ „Peak Residence” sunt de parcurs 11 km până în centrul capitalei, este o distanță de 9 km până la Gara de Nord din București și sunt 10 km până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă”, iar până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa sunt 11 km.

Caracteristici tehnice și detalii de amenajare a complexului

Ansamblul de locuințe „Peak Residence” dispune de o clădire de apartamente, ce este construită cu 2 niveluri la Subsol, are un Parter și 11 Etaje locative. Blocul rezidențial are o fundație de tip radier general și structura de rezistență (suprastructura) este compusă din stâlpi, cadre, grinzi și planșee din beton armat cu pereți mulați perimetrali de 60 cm. Toate închiderile exterioare a casei, pereții interiori despărțitori și toate compartimentările interioare sunt realizate din blocuri din beton celular autoclavizat BCA Ytong. Imobilul dispune de o fațadă ventilată și pe partea exterioară pereții sunt izolați termic cu un strat din vată minerală peste care sunt placaje de tip Cembrit. Ferestrele instalate la locuințe sunt du profil PVC și au 7 termocamere Salamander BluEvolution 82. Pe partea exterioară profilul ferestrelor are culoarea gri antracit, iar pe interior profilul este de culoarea albă. Pardoselile spațiilor comune interioare, casa scării și coridoarele din bloc sunt finisate cu granit sau ceramică și în bloc sunt instalate 2 ascensoare de marca Schindler cu capacitatea de transportare a 8 persoane fiecare, acestea sunt silențioase, funcționează sigur și rapid cu viteza de 1m pe secundă. Complexul locativ are pază, dispune de sistem de video supraveghere și accesul în incintă se face prin sistem cu interfon. La cele două niveluri subterane din blocul locativ sunt oferite locuri de parcare pentru transportul rezidenților și în total există organizate 120 de locuri inclusiv și parcările supraterane din curte, ce sunt organizate pentru vizitatori.

La nivelul subsolului 2 din clădire se află prevăzută și zona Adăpostului de Protecție Civilă, ce este construit în conformitate cu cerințele europene în vigoare, de asemenea complexul dispune de un sistem de detecție și avertizare în caz de incendiu, are sistem de desfumare și dispune de stație de pompare a apei cu hidranți interiori.

Despre apartamente

În incinta complexului locativ „Peak Residence” există apartamente confortabile cu 2 și 3 camere, cu suprafețele cuprinse între 65 mp și 132 mp. Locuințele dispun de balcoane termo și hidro izolate, ce sunt finisate cu plăci ceramice și parțial sunt închise cu panouri din sticlă securizată și au balustrade cu elemente din aluminiu. Apartamentele sunt finisate cu materiale de calitate înaltă și au toate instalațiile inginerești realizate. Interioarele sunt placate cu ceramică porțelanată de producere italiană de la Grupul Armonie, pardoselile livingurilor și dormitoarelor sunt finisate cu parchet din lemn laminat cu transfer termic și toate ușile interioare sunt oferite de la firma PINUM, precum și ușa de la intrare în locuințe este la fel de la PINUM, este din metal și are clasa 3 de antiefracție. Camerele de baie sunt echipate cu obiecte sanitare Ideal Standard și au instalații sanitare Tece. Este dotată câte o centrală termică proprie Buderus, sistemul de încălzire instalat este prin pardoseală și există montate preinstalații pentru aer condiționat. Sistemul electric este realizat cu instalații (prize și întrerupătoare) de la firma Legrand sau similar.

Dragi vizitatori, sunteți invitați să treceți din site-ul nostru direct pe web pagina complexului locativ „Peak Residence” pentru restul detaliilor și pentru contactele Dezvoltatorului.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email

Pune o întrebare despre complexul rezidențial Peak Residence

Întrebarea ta.
Conectați-vă pentru completarea datelor de contact
Mesaj
Obțineți prin e-mail noutăți despre acest complex rezidențial
Făcând click pe "Trimite", ești de acord cu prelucrarea datelor personale
Numele dvs.
Email
Numărul de telefon
Îți place Complexul Rezidențial Peak Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Peak Residence în București?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Peak Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1196 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Peak Residence în București?

Modalități de plata în Peak Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Peak Residence?

Peak Residence – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC