Previzualizare foto – fotografie originală aici

ROOA Residence
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
șos. Bucuresti-Targoviste, 26, Sector 1, București

Mai detaliat despre blocul

șos. Bucuresti-Targoviste, 26, Sector 1, București (ROOA)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil

ROOA Residence pe hartă București

șos. Bucuresti-Targoviste, 26, Sector 1, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăcadre si placi de beton armat cu pereti exteriori si interiori din caramida Porotherm
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţidotari si finisaje calitate superioara, preturile includ si un loc de parcare subteran/suprateran in functie de tipul de apartament
🟧 Încălzirecentrala gaz proprie Viesmann de 24KV in condensatie, calorifere otel Romstal
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportstatie STB (304), metrou Straulesti
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente11
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcare16 locuri de parcare subterane si supraterane
🟧 Regim inalțimeS+P+4E+5R
🟧 Securitateinterfon
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajese livreaza finisate cu: gresie, faianta, parchet tip premium
🟧 Înălțime plafoane2.7 m
🟧 Număr camere1‑camere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe37 – 85 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre zona de amplasare

Complexul imobiliar „ROOA Residence” se află localizat pe Șoseaua București – Târgoviște, la numărul 26, în sectorul 1, într-o zonă în plină dezvoltare.

În vecinătatea locuințelor noi funcționează supermarketurile Mega Image Shop & Go și LIDL, sunt câteva magazine alimentare și universale. Sunt de parcurs 140 de metri până la Centrul De Fotbal Mogoșoaia și 300 de metri până la Grădinița și Creșa Germană „Rocket Kids”.

Nu departe de complexul de locuințe este stație STB și la 1300 de metri se află Stația de Metrou Străulești. Piața Victoriei din București se află la o distanță de 9,2 km, sunt de parcurs 8,2 km până la Gara de Nord și 10,1 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă”, iar până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” sunt de parcurs 5,6 km de la complexul locativ „ROOA Residence”.

Caracteristica generală a proiectului

Ansamblul locativ „ROOA Residence” dispune de un bloc de apartamente proiectat într-un stil arhitectural ultra modern și construit cu un Subsol plus Parter plus 4 Etaje locative și etajul 5 este retras construit.

Structura de rezistență a imobilului este realizată pe cadre și cu plăci din beton armat, iar toate închiderile exterioare, pereții interiori perimetrali și toate compartimentările interioare sunt realizate cu zidărie din cărămidă Porotherm. Blocul locativ dispune de un sistem termic fiabil placat pe exterior cu grosimea de 100 mm. Fațada imobilului este finisată cu vopsea structurată siliconic de culoarea albă și sunt cu plăci maro evidențiate balcoanele blocului, care sunt proiectate ca cutii voluminoase cu balustrade din zidărie (toate terasele sunt hidro și termo izolate, au placată folie PVC și gresie). Aspectul blocului locativ este ultra modern și foarte atractiv. Tâmplăria exterioară instalată la blocul de apartamente are profil PVC de culoarea gri – antracit la exterior și alb la interior (de marca Salamander) și dispune de geam tripan termoizolant, iar feroneria este de la ROTO. În clădirea locativă este instalat un ascensor de ultimă generație cu funcționare rapidă și silențioasă. Iar la parterul blocului rezidențial este prevăzut un spațiu comercial cu suprafața totală de 154 mp.

Locurile de parcare din complexul rezidențial cu un total de 16 unități sunt prevăzute atât subterane cât și supraterane și este inclus în prețul apartamentului câte un loc pentru fiecare locuință, în dependență de tipul apartamentului depinde și tipul locului de parcare.

Accesul în interior se controlează prin interfon.

Prezentarea locuințelor

Proiectul rezidențial „ROOA Residence” dispune de 11 unități locative perfect proiectate, cu scheme ideale prezentate cu 1, 2, 3 camere și cu o locuință de tip – Penthouse. Suprafața utilă a apartamentelor începe de la 37 mp și ajunge până la 85 mp, iar înălțimea liberă a tavanelor este de 270 cm.

Toate imobilele se predau la maxim finisate, unde materialele de finisare folosite și dotările apartamentelor sunt alese de calitate superioară. Pentru finisarea pardoselilor din apartamente sunt folosite placările cu gresie și parchet din lemn stratificat de clasă Premium. Tavanele și pereții sunt tencuiți și sunt vopsiți cu vopsea lavabilă albă (în 3 straturi), iar pereții din camerele de baie și parțial din bucătării sunt placați cu faianță. Băile apartamentelor beneficiază de cadă sau cabină de duș, lavoar și vas wc de la Ideal Standard. Ușile interioare (Bella Casa sau similar) sunt dotate și montate și la intrare în fiecare proprietate locativă este instalată ușă din metal. Sistemul electric instalat în apartamente este format din prize și întrerupătoare de la firma Legrand. Câte o centrală termică în condensații de marca Viessmann este instalată individual pentru fiecare apartament, aceasta funcționează pe gaze și are puterea de 24 KW și toate locuințele dispun de calorifere din oțel de la Romstal instalate. Apartamentele se livrează racordate la utilitățile generale, au apă, gaze naturale, curent electric și branșament la sistemul de canalizare și fiecare unitate locativă este separat contorizată.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați direct site-ul web al complexului locativ „ROOA Residence”.

Acest proiect mai este numit și ROOA Residence București.

Unde se află ROOA Residence?

șos. Bucuresti-Targoviste, 26, Sector 1, București.

Termen de finalizare ROOA Residence?

ROOA – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în ROOA Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul ROOA Residence din București?

Dezvoltătorul ROOA Residence este – Rooa Rezidential.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC