Previzualizare foto – fotografie originală aici

Magnolia Urban Residence
în București

Studiouri
de la ‍74 900 €
Prețul / m2
de la ‍1 171 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
șos. București - Târgoviște, 42, zona Straulesti, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza 1
șos.București - Târgoviște, 42, sector , zona Straulesti, București (Bloc C2)
7 etaje
În desfășurare
tr. 4 2021
Finalizat în 2022 tr. 4
În desfășurare
Faza 2
șos.București - Târgoviște, 42, sector , zona Straulesti, București (Bloc 2 ( 3 tronsoane))
7 etaje
În desfășurare
tr. 1 2021
Finalizat în 2023 tr. 2
În desfășurare

Schițe și prețuri în Magnolia Urban Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 25 ianuarie 2024
Studiouri
59.05–60.05 m2
de la ‍1 268 € +TVA / m2de la ‍74 900 € +TVA
2 camere
77.2–87.45 m2
de la ‍1 171 € +TVA / m2de la ‍94 900 € +TVA
3 camere
89.5–89.8 m2
de la ‍1 223 € +TVA / m2de la ‍109 500 € +TVA

Magnolia Urban Residence pe hartă București

șos. București - Târgoviște, 42, zona Straulesti, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiacces rapid catre Galeria Comerciala Kaufland, Lidl, Pepco, pasajul Mogosoaia sau viitorul spital municipal.
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportMijloace de transport in comun
🟧 Mobilatnu
🟧 Număr apartamente170
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresubterana și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+6E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduribeton armat şi din cărămidă Siceram – LEIER

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje moderne
🟧 Număr camerestudio-uri, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe59.05–96.2 m²

Despre ansamblu rezidențial

Adresă și împrejurimi

Ansamblul rezidențial „Magnolia Urban Residence” se află localizat în partea de Nord a capitalei, într-o zonă bine aerisită și înconjurată de multe spații verzi. Locuințele noi sunt dezvoltate pe Șoseaua București – Târgoviște, la numărul 42, în comuna Mogoșoaia din județul Ilfov, ce se află lângă sectorul 1 și zona Străulești/ Doi Cocoși a orașului București. În imediata apropiere a complexului rezidențial funcționează supermarketurile Kaufland și LIDL este magazinul Pepko, sunt bănci, bancomate și la 2 minute se află Clubul de Tenis „Nitech Sport”. De la apartamentele noi sunt doar 270 de metri până la Școala Gimnazială Nr. 13 și nu mai mult de 400 metri până la Grădinița și Creșa Germană „Rocket Kids”.

Nu departe de complexul locativ se află Pasajul Mogoșoaia, sunt stații STB și circulă mijloace de transport în comun, iar la 1,6 km se află stația de metrou Străulești. De la Magnolia Urban Residence sunt 13 km până la Piața Unirii din capitală și 9 km până la Gara de Nord din București și aceiași distanță trebuie de parcurs până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni, iar până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu”/Băneasa sunt circa 16 km.

Descrierea proiectului locativ

Proiectul rezidențial „Magnolia Urban Residence” este compus din 2 blocuri locative, proiectate cu aspecte egale și cu egale regimuri de înălțime cu câte un Subsol plus un Parter și 6 Etaje, fiecare, în total cu 5 tronsoane. Fundațiile imobilelor sunt de tip radier general realizate din beton armat de clasa „C” 30/37 și au grosimea de 70 cm peste întreg perimetrul construcției. Suprastructura construcțiilor constă din cadre din beton armat cu grinzi și planșee, iar pereții clădirilor sunt zidiți din cărămidă Siceram Leier. Blocurile locative sunt inedit proiectate și au aspecte ultramoderne, fiind finisate cu bun gust în culori plăcute și atractive, unde sunt favorabil evidențiate terasele primitoare, logiile romantice și balcoanele romantice. Pentru a asigura rezidenților un confort termic anul întreg închiderile exterioare sunt izolate termic cu polistiren expandat EPS80 cu grosimea de 10 cm și cu bandou din vată minerală bazaltică peste care sunt aplicate fibre de sticlă și tencuiala decorativă. Instalată la blocurile locative este tâmplărie cu profil PVC și cu trei foi de geam termopan, iar la casa scării funcționează lifturi performate de marca Kone. Accesul în incinta complexului este complet securizat și privat doar pentru rezidenții complexului.

În total proiectul rezidențial „Magnolia Urban Residence” este prevăzut cu 230 de locuri de parcare dintre care 65 de locuri sunt amenajate subterane și restul 165 locuri sunt organizate supraterane.

Prezentare apartamente

În total în blocurile ansamblului rezidențial „Magnolia Urban Residence” sunt proiectate 170 de unități locative. Locuințele sunt inteligent compartimentate, sunt foarte luminoase, sunt generos vitrate cu ferestre mari din tavan și până în pardosea. La dispoziția cumpărătorilor sunt oferite studio-uri cu suprafețele de la 59 mp, apartamente cu 2 camere cu suprafețele de la 70,45 mp până la 84,65 mp și locuințe cu 3 camere cu mărimea cuprinsă între 81,9 mp și 96,2 mp. Locuințele beneficiază de balcoane complet finisate la care sunt instalate balustrade dint sticle securizată transparentă. Interioarele apartamentelor sunt finisate cu finisaje de calitate, ce sunt atent alese. Toate instalațiile inginerești sunt complet realizate, centralele termice proprii sunt instalate și în exploatare locuințele se predau cu racordare la utilități.

De pe site-ul web al complexului rezidențial „Magnolia Urban Residence” puteți afla mai multe informații despre locuințele noi, mai multe detalii despre metodele de plată, informații despre discount-urile plăcute oferite din partea Dezvoltatorului și de unde vă puteți programa cu o vizionare la blocurile locative. Nu ratați șansa și imediat treceți de pe pagina noastră pe pagina web a complexului rezidențial „Magnolia Urban Residence”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Magnolia Urban Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Magnolia Residence, Magnolia Residence Bucuresti.

Unde se află Magnolia Urban Residence?

șos. București - Târgoviște, 42, zona Straulesti, București.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Magnolia Urban Residence din București?

Se oferă spre vânzare studiouri, 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Magnolia Urban Residence?

M² în acest complex costă de la ‍1 171 € +TVA.

Termen de finalizare Magnolia Urban Residence?

Bloc C2, Bloc 2 ( 3 tronsoane) – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC