Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Cremenita Residence
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Cremenița 39, zona Colentina, Sector 2, București

Cremenita Residence pe hartă București

str. Cremenița 39, zona Colentina, Sector 2, București

Etape dezvoltare

Bloc 1, Bloc 2
construit
totul e vândut
finalizat4 trimestrul 2017

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Încălzireindividuală
🟧 Număr apartamente58
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțimeP+4E
🟧 Securitatenu
🟧 Tip imobilbloc de apartamente

Despre apartamente

🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața apartamente22–38 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Cremenita Residence” se află amplasat în zona Doamna Ghica, pe strada Cremenița, nr. 39, sectorul 2, București.

Despre localitatea amplasării

Complexul locativ este așezat foarte comod - în apropiere de Lacul Colentina și vis-a-vis de Parcul Plumbuita. Nu departe de casele locative se află Piața Cremenița, este marketul Mega Image și sunt Centrele Comerciale Mega Mall, Obor și Kaufland. De asemenea în vecinătate funcționează bănci, farmacii, cafenele și cofetării, este fast food-ul MacDonald’s, se află Grădinițele de copii, nr. 137 și nr. 11. În apropiere de blocurile locative circulă transport în comun cu autobuze și tramvaie. Stația de Metrou Obor se află la doar 2,1 km, unde se ajunge în 20 – 25 de minute pe jos.

Distanța de la cartierul locativ până la Piața Victoriei se află la 5,6 km, iar până la Piața Unirii sunt 5,8 km. Gara de Nord se află la 6,6 km de la ansamblul locativ. Aeroportul Internațional Henri Coandă este situat la 17,6 km și până la Aeroportul Internațional Băneasa sunt de parcurs 7,6 km.

Informații generale despre Complexul Rezidențial

Ansamblul rezidențial „Cremenita Residence” este compus din șapte imobile, care sunt construite cu câte un parter plus 2 etaje locative și 2 mansarde. Fațada imobilelor este termoizolată cu un sistem de termoizolație de la Baumit. Pentru locatari sunt disponibile locuri de parcare supraterane.

Descrierea apartamentelor

Locuințele ansamblului rezidențial „Cremenita Residence” sunt construite cu două camere și sunt garsoniere. Apartamentele sunt propuse în vânzare în versiune „la cheie” cu finisaje calitative. Pardoselile din camere sunt placate cu parchet laminat (8 mm) de marcă germană Kaindl. Pereții din camere sunt prelucrați și tencuiți cu tencuială lavabilă Savana. Camerele de baie sunt finisate cu gresie și faianță, sunt dotate cu obiecte sanitare și cu mobilier din Italia. Este instalată tâmplărie de marcă Rehau cu geam termopan. Ușa este produsă în Turcia, este de marcă Vario Dor, este din MDF plin și este rezistentă la foc. Apartamentele au instalate centrale termice individuale de marcă Immergas și sunt instalate și conectate calorifere din oțel de marcă Copa Konveks. Utilitățile: apă, canalizare, gaze naturale și curent electric sunt racordate de la furnizorii zonali. Și sunt apometre și contoare individuale în fiecare apartament.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Cremenita Residence” este Compania „SIR Group”.

Modalități de achitare

Credit Prima Casă, credit ipotecar, plata integrală (cash).

Mai multe informații utile despre apartamente și caracteristica constructivă a imobilelor, schițe, poze, prețuri, disponibilitate și despre cum se cumpără ușor un apartamente direct de la Dezvoltator, aflați de pe site-ul web al ansamblului rezidențial „Cremenita Residence”.

Unde se afla Cremenita Residence?

str. Cremenița 39, zona Colentina, Sector 2, București.

Termen de finalizare Cremenita Residence?

Bloc 1, Bloc 2 – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Cremenita Residence.

Cine este dezvoltatorul Cremenita Residence în București?

Dezvoltator Cremenita Residence – SIR group.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC