Previzualizare foto – fotografie originală aici

Regatta Rezidential
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
șos. Gheorghe Ionescu Sisesti, 214, Sector 1, București

Mai detaliat despre blocuri

șos. Gheorghe Ionescu Sisesti, 214, București (Bloc 1)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
șos. Gheorghe Ionescu Sisesti, 214, București (Bloc 2)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Regatta Rezidential pe hartă București

șos. Gheorghe Ionescu Sisesti, 214, Sector 1, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat și cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirein pardoseala
🟧 Mijloace de transportmetrou, autobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente40
🟧 Regim inalțimeD+P+4E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Liniștit poziționat de natură înconjurat

Complexul locativ „Regatta Rezidențial”/„Sisești Residence 214” este poziționat într-o regiune verde și curată lângă Lacul Străulești și Lacul Grivița, pe Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești, la numărul 214, în zona Străulești/Băneasa, sectorul 1 din orașul București.

Pe o rază de până la 3 km de la complexul imobiliar se află câteva minimarket-uri și supermarket-urile LIDL și Mega Image, sunt farmacii și săli de fitness, iar la doar 2,5 km se află localizat centrul comercial „Colosseum Retail Park”, unde se află hipermarket-ul Carrefour, magazinele: JYSK, Leroy Merlin și Pepco, de asemenea sunt food corturi cu pizzerie și este Arena „Basme cu Cai”.

Nu departe de blocuri se află Baza Sportivă și stadionul „Pro Rapid”, este Piscina Playa 9 și bazinul acoperit „Kabanokispa”.

De la apartamentele din „Regatta Rezidențial” până la Școala Gimnazială nr. 181 sunt de parcurs aproximativ 2 - 2,2 km, sunt circa 2,9 – 3 km până la Școala Gimnazială Nr. 184, Grădinița și Școala internațională „Matei Internațional School” se află la 1,6 km, Grădinița Teko este localizată la 2,6 km, Grădinița „Schnuffelgarten” funcționează la 2,5 km față de complexul rezidențial, iar Grădinița și Creșa Germană „Rocket Kids” se află la 1,6 km.

Până la Stația de Metrou Străulești este o distanță de doar 1,7 km. Până la Piața Unirii din București se ajunge parcurgând 12,9 km. Gara de Nord București se află la 8,8 km. Până la Aeroportul „Henri Coandă”/Otopeni – 10,8 km și până la Aeroportul „Aurel Vlaicu”/Băneasa – 14,3 km.

Caracteristici și detaliile complexului

Proiectul de imobile „Regatta Rezidențial”/„Sisești Residence 214” se formează din două blocuri rezidențiale, cu un regim de înălțime proiectat cu Demisol plus Parter și plus 4 Etaje locative.

Structura tehnică a imobilelor este prevăzută cu o rezistență seismică sporită și blocurile sunt foarte durabile. La construcție sunt folosite materiale durabile, calitative și eficiente termic. Carcasa imobilelor constă din cadre, grinzi și planșee din beton armat. Toate închiderile au zidărie din cărămidă, care asigură locuințele nu numai cu un nivel termic favorabil, dar și sunt evidențiate și prin calitățile sale fonic sporite. La fel de un nivel înalt fonic și termic este aleasă tâmplăria exterioară, care este instalată la locuințe. Aspectul exterior al clădirilor de apartamente este unic și foarte atractiv, datorită liniilor asimetrice și formelor balcoanelor ce amintesc căsuțele albinelor. Pentru finisarea fațadelor a fost stabilit contrastul culorilor roșu și alb, care împreună formează o compoziție excepțională.

Teritoriul adiacent blocurilor rezidențiale este grijuliu plantat cu verdeață, sunt amenajate spații cu gazon și insule înverzite.

Despre apartamente

Ansamblul de imobile „Regatta Rezidențial”/„Sisești Residence 214” apare prezentat pe piața imobiliarelor noi din București cu un total de 40 de unități locative. Apartamentele decomandate sunt perfect proiectate și sunt prezentate cu scheme eficiente și logice, unde funcționalitatea și confortul sunt puse pe primul plan. Locuințele sunt luminoase și primitoare și au schițe cu două și trei camere.

  • Suprafața apartamentelor cu două camere este cuprinsă între 58,76 mp și 59,04 mp;
  • Spațioasele apartamente cu 3 odăi sunt proiectate cu mărimea de la 70,18 mp și până la 83,55 mp.

Locuințele se predau cumpărătorilor complet finisate și racordate la toate utilitățile generale și sunt asigurate cu curent electric, au apă, gaze naturale și branșament la sistemul de canalizare.

Ansamblul de locuințe „Regatta Rezidențial” este dezvoltat de către una dintre companiile de top din România din domeniul imobiliar - compania „REGATTA The Real Estate Company”, care a fost înființată în anul 1993, aceasta funcționează cu mare succes și vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta la achiziționarea locuințelor noi.

Din site-ul Dezvoltatorului aveți posibilitatea să vă programați la o vizionare a apartamentului Dumneavoastră mult dorit. Toate contactele directe către Dezvoltator sunt afișate pe pagina web, nu ezitați faptul să treceți direct și să aflați restul informațiilor despre apartamentele de la Băneasa din complexul locativ „Regatta Rezidențial”/„Sisești Residence 214”.

Acest proiect mai este numit și Sisesti Residence 214, Astelia Residence.

Unde se află Regatta Rezidential?

șos. Gheorghe Ionescu Sisesti, 214, Sector 1, București.

Termen de finalizare Regatta Rezidential?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Regatta Rezidential în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Regatta Rezidential din București?

Dezvoltătorul Regatta Rezidential este – Regatta.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC