Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Millo Residence
în Voluntari

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Matei Millo, 120, Voluntari, Ilfov

Mai detaliat despre blocul

str. Matei Millo, 120 (Corp C1)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2018 tr. 4
Indisponibil

Millo Residence pe hartă Voluntari

str. Matei Millo, 120, Voluntari, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiaer condiționat inclus în preț, loc de joacă pentru copii, interfon
🟧 Încălzirecentrala termica Buderus
🟧 Liftascensor marca Schindler pentru 6 persoane
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente60
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+2E+3R
🟧 Securitatesupraveghere video
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din gips-carton

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe72.95–100.35 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare, zonă și vecinătăți

În vecinătatea Nord – Estică a municipiului București pe o stradă ce leagă două păduri - pe strada Matei Millo, la numărul 120, în orașul Voluntari din județul Ilfov apare solemn ansamblul rezidențial „Millo Residence”. Acesta se învecinează cu Pădurea Andronache, care se află la numai 500 de metri de la complex și la doar 200 de metri este desfășurată Pădurea Crețulescu.

Amplasarea ideală a complexului îmbină atât liniștea cât și intimitatea vieții fericite, deoarece fericirea iubește liniștea, și aici în ansamblul locativ „Millo Residence” acești factori s-au întâlnit. De la casa de apartamente până la Promenadă Mall și Băneasa Shopping City se ajunge în 10-15 minute. Pădurea Băneasa și Grădina Zoologică se află o distanță ce poate fi parcursă în 12 minute. Până la hipermarket-ul Carrefour Colentina și Mega Image – se ajunge în 5 minute. Iar până la autostrada Bucureşti - Ploieşti A3 în 3 minute. Și sunt 25 de minute până la Aeroportul Otopeni.

Caracterizat ca unul din cel mai frumos și estetic complex din Pipera/Voluntari

Ansamblul rezidențial „Millo Residence” este prezentat cu un bloc locativ, care dispune de un regim nu ridicat de înălțime și are un Parter plus două etaje de apartamente și plus etajul trei este construit retras. Casa locativă este construită fiabil pe cadre din beton și închideri din cărămidă plus clădirea este din exterior izolată cu un strat de polistiren. Pereții interiori dintre apartamente sunt din cărămidă și beton, dar pereții din interiorul apartamentelor sunt efectuați din plăci de gips-carton și vată minerală, pentru încăperile cu un nivel ridicat de umiditate sunt folosite plăcile speciale de gips-carton rezistente la umezeală. Fațada imobilului este finisată în culoare deschisă și blocul are proiectate balcoane și terase prevăzute deschise. Balcoanele și terasele sunt finisate cu balustrade și sticlă securizată.

Pentru tâmplăria exterioară ferestrele au fost alese germane cu profil PVC de la Salamander din seria Streamline de calitate superioară, cu geam tripan cu acoperire low-e și feronerie Roto NT. Ascensorul instalat la bloc este de la firma Schindler și are capacitatea de încăpere a 6 persoane. Printre punctele importante ale complexului trebuie de menționat curtea interioară, care este plantată cu spații verzi și în ogradă este un teren special amenajat pentru joaca copiilor. Parcarea complexului locativ „Millo Residence” este organizată doar cu locuri supraterane.

Apartamente decente

În blocul rezidențial „Millo Residence” sunt prezentate în total 60 de apartamente. Aceste locuințe sunt excelente și pot să satisfacă cele mai exigente cerințe ale celor mai alintați cumpărători. Toate apartamentele sunt modern stilate și cu un bun gust proiectate cu spații generoase și finisaje luxoase. Unitățile locative sunt prevăzute cu terase mari perfect proiectate pentru un nivel maxim de relaxare.

În prețul unui apartament este inclus locul de parcare (suprateran) și toate finisaje (la cheie): cu pardoseli din parchet laminat și gresie italiană, cu pereții vopsiți cu lavabil alb și cu faianță Marrazi sau Atlas Concorde. Adică proprietarul efectuând o singură cumpărătură a imobilului, are deja incluse toate echipamentele (obiectele sanitare; vas wc, cadă, cabină duș și lavoar, baterii Grohe /Roca), dotările (radiatoare termice din oțel), instalațiile termice (centrale termice în condensații Buderus),instalațiile electrice și sanitare, racordările la toate utilitățile și complet toate încăperile sunt finisate 100 % și locuințele necesită doar mobilă. Acestea au deja toate ușile montate, cele interioare italiene Flip Doors (PVC) și ușa de intrare metalică cu antiefracție la fel italiană.

Sistemul de aer condiționat este prevăzut atât pentru living-uri cât și pentru dormitoare. Ansamblul rezidențial „Millo Residence” este prezentat și dezvoltat de către compania imobiliară „Regatta”, care este o companie de top în domeniul dezvoltării imobiliarelor din România. Pa pagina web a Companiei Regatta sunt afișate alte detalii și mai multe amănunte legate de carateristicele tehnice ale complexului rezidențial „Millo Residence”, vă așteptăm cu mult drag să contactați site-ul Dezvoltatorului pentru a cumpăra un apartament nou.

Acest proiect mai este numit și Millo Residence Voluntari.

Unde se află Millo Residence?

str. Matei Millo, 120, Voluntari, Ilfov.

Termen de finalizare Millo Residence?

Corp C1 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Millo Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Millo Residence din Voluntari?

Dezvoltătorul Millo Residence este – Regatta.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC