Previzualizare foto – fotografie originală aici

Quartier Gramont
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Constantin Bosianu, 25, zona Parcul Carol, Sector 4, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str Constantin Bosianu, 25 (Tronson 1)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 3
Indisponibil

Quartier Gramont pe hartă București

str. Constantin Bosianu, 25, zona Parcul Carol, Sector 4, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joacă
🟧 Încălzirecentrala proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou, tramvai
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri3
🟧 Regim inalțimeS+P+3E
🟧 Securitatepaza, supraveghere video
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe50–160 m²

Despre ansamblu rezidențial

Ce înseamnă ideal localizat în centrul capitalei?

Ansamblul rezidențial cu istorie și interes cultural „Quartier Gramond” se găsește localizat pe strada Constantin Bosianu, numărul 25, în zona Unirii din sectorul 4 al orașului București. Cei mai privilegiați vecini ai complexului locativ din această zonă sunt: Parcului Carol unde se petrec cele mai plăcute plimbări, Piața de Flori cu cele mai frumoase și luminoase compoziții, Palatul Parlamentului, Muzeul Național de Artă Contemporană și Magazinul Unirea. De asemenea în apropiere de casa rezidențială funcționează farmacii, este Spitalul „Metropolis Medical Center” și Metropolitan Hospital, sunt restaurante, cafenele, câteva cluburi sportive și funcționează Colegiul Național „Mihai Eminescu” și Școala Gimnazială Nr. 128.

În 15-18 minute se ajunge pe jos până la Piața Unirii, până unde sunt de parcurs în jur la 1400 de metri. Până la hipermarket-urile Carrefour și Kaufland este de parcurs o distanță de 2,5 km, la fel în doar 30 de minute se ajunge și până la magazinul JYSK, iar centrul comercial Liberty Center Mall se află la 1,2 km. Distanța de la complexul locativ până la Gara de Nord din București este de 3,9 km. Iar până la Aeroportul Internațional „Henry Coandă” sunt de parcurs 18,9 km și Aeroportul din Băneasa este situat la 15,9 km.

Care este povestea personală a complexului?

Proiectul rezidențial „Quartier Gramond” este proiectat pe un loc cu istorie bogată și interesantă, care începe încă în anul 1918 când pe acest loc a fost înființată filiala fabricii de parfumerie. Casa de apartamente este proiectată într-un stil, care perfect se încadrează în stilistica arhitecturală a zonei. Dezvoltatorul a proiectat o clădire de calitate superioară de tip „Locuință Verde”, care oferă confort sporit și viață sănătoasă plus costuri minime la facturi.

Clădirea locativă dispune de Subsol plus Parter plus Trei Etaje rezidențiale și este împărțită în trei tronsoane. Elementele constructive includ o fundație cu radier armat și izolat și casa este proiectată cu o structură tehnică din piloți din beton. Locuințele dispun de tâmplărie exterioară din profil PVC cu sistem efectiv de eficiență termică și fonică și cu geam termopan cu acoperire low-e. Fațada complexului din partea curții interioare este înverzită și are un aspect viu, care dezvoltă senzații de romantism și prospețime sufletească. Iar fosta fațadă a fabricii de parfumuri din partea carosabilă este păstrată în totalitate și este ideal restaurată, aceasta perfect se încadrează în stilul arhitectural modern al casei rezidențiale. Ascensorul instalat în clădire este de ultimă generație, iar casa scării este finisată cu materiale moderne. Complexul locativ dispune de o curte interioară cu o grădină verde plantată și unde sunt amenajate spații de agrement.

Teritoriul personal al ansamblului rezidențial este închis și poarta de la garaj este prevăzută cu telecomandă, precum și poarta de acces în incinta complexului la fel este pusă în acțiune prin telecomandă. La dispoziția rezidenților sunt oferite și locuri de parcare, acestea sunt proiectate – subterane. Pentru liniștea locatarilor, ansamblul rezidențial dispune de sistem de alarmă plus sistem cu videointerfon, plus pază și supraveghere video. Toate străzile de acces către complexul locativ „Quartier Gramond” sunt complet amenajate, iluminate și asfaltate.

Cum sunt aceste apartamente verzi și ce fel de finisaje au?

În ansamblul de locuințe „Quartier Gramond” sunt perfect proiectate apartamente decomandate cu planuri funcționale cu două, trei și patru camere, unele din acestea facilită de terase verzi. Restul unităților locative beneficiază de terase cochete și balcoane personale. Toate locuințele oferă posibilități de personalizare și replanificare nesemnificativă.

Apartamentele sunt bine finisate și dispun de ușă din metal instalată la intrare și de uși interioare instalate și confecționate din lemn. Parchetul laminat și gresia este folosit pentru pardoseli și vopseaua lavabilă și faianța pentru finisarea pereților din interior. Toate caloriferele sunt instalate în apartamente și fiecare dispune de câte o centrală termică proprie. Sistemul de aer condiționat este montat și fiecare unitate locativă are toate instalațiile electrice, sanitare și termice trase până la poziții. În locuințe sunt conectate utilitățile generale, este curent, gaze naturale, apă și canalizare.

De asemenea toate contoarele individuale și apometrele sunt instalate. Este tras cablaj pentru TV, televiziune și internet prin fibră optică. Dezvoltatorul ansamblului de locuințe „Quartier Gramond” este compania „Kingsmen Estate” și aceasta oferă posibilitatea de achitare a locuințelor noi și a locurilor de parcare prin creditare ipotecară sau plata cash.

Pe site-ul web al ansamblului de locuințe din centrul capitalei „Quartier Gramond” se găsesc afișate mult mai multe informații detaliate despre apartamente, despre Dezvoltator și sunt contactele directe pentru persoanele care doresc să achiziționeze o locuință nouă direct de la Dezvoltator.

Acest proiect mai este numit și Quartier Gramont București, Quartier Gramont Parcul Carol.

Unde se află Quartier Gramont?

str. Constantin Bosianu, 25, zona Parcul Carol, Sector 4, București.

Termen de finalizare Quartier Gramont?

Tronson 1, Tronson 2, Tronson 3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Quartier Gramont în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Quartier Gramont din București?

Dezvoltătorul Quartier Gramont este – Kingsmen Estate.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC