Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Picasso Residence
în Timișoara

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. Picasso, 19, 21, 23, Dumbravita, Timiș

Schițe și prețuri în Picasso Residence

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
Townhouse-uri
de la 143 m2totul e vândut

Picasso Residence pe hartă Timișoara

str. Picasso, 19, 21, 23, Dumbravita, Timiș

Etape dezvoltare

construit
finalizat2 trimestrul 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Încălzirecentrală termică proprie
Liftnu
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente15
Parcaresubterană și supraterană
Regim inalțimeP+2E
Structură rezistențăbeton armat și cărămidă
Tip imobilbloc locuințe
Сurte închisăda

Despre apartamente

Număr camere2‑camere, 4‑camere
Suprafața apartamente52.87 mp – 190 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Descrierea zonei de amplasare

Ansamblul Rezidențial „Picaso Residence” este situat în partea de Nord a orașului Timișoara, unde este o zonă de amplasare dezvoltată din punct de vedere urbanistic și dispune de străzi asfaltate, iluminate, spații verzi amenajate și utilități complete.

Despre ansamblu

Complexul locativ „Picaso Residence” constituie un imobil de apartamente, care este construit cu un regim de înălțime de parter plus 2 etaje, unde la fiecare nivel sunt amplasate câte 5 apartamente. Și mai sunt amplasate în incinta complexului patru duplexuri de diferite tipologii. Structura constructivă a imobilelor constă din beton armat și zidărie din cărămidă cu grosimea de 25 cm. Pentru fiecare apartament sunt garantate câte două locuri de parcare, costul cărora este inclus în prețul apartamentului (suprafața totală a parcării este de 1383 mp). Este instalat interfon.

Descrierea apartamentelor

În blocul locativ sunt construite un număr total de 15 apartamente plus 8 locuințe din duplexuri. Locuințele dispun de geamuri mari, care oferă lumină naturală la maxim. Dimensiunea apartamentelor cu 2 camere este cuprinsă între 52,87 mp și 61,44 mp. Apartamentele se predau beneficiarilor complet finisate - în versiune „la cheie”, iar la dispoziția cumpărătorilor este oferită la alegere o gamă variată de modele și diverse culori pentru gresie, faianță, parchetul laminat și ușile interioare. Pentru duplex-urile cu 4 camere zidăria este efectuată din cărămidă și peretele comun dintre 2 locuințe dispune de grosimea de 25 de cm care are placat un strat special de fonoizolare din polistiren, iar pereții exteriori a imobilelor la fel dispun de un termo - sistem din polistiren. Acoperișul este realizat din țiglă ceramică. Ușa de la intrare de acces este ferită de la stradă. La intrare în locuințe este organizat un loc special pentru instalarea centralei termice și pentru a organiza o debara specială pentru depozitare, de asemenea spațiul sub scară este destul de generos și la fel poate fi utilizat pentru depozitare. Există posibilitatea de a opta la un tip de bucătărie deschisă sau închisă. Living-ul și sufrageria sunt amplasate aproape, iar ieșirea spre terasă este efectuată direct din camera de living. Camerele de baie sunt ventilate natural. Podelile de la parter dispun de sistem de încălzire prin pardosea. La etaj sunt amplasate două dormitoare mici, care se deservesc cu o cameră de baie cu cadă și se află dormitorul matrimonial care la fel dispune de o cameră de baie cu duș, și la etaj există un spațiu de depozitare care poate fi folosit ca derssing. Toate locuințele din duplex-uri dispun de acces în pod printr-o scară din beton, spațiul din pod se poate amenaja conform gusturilor și necesităților proprii și poate fi folosit în calitate de loc de joacă pentru copii sau spațiu de relaxare. În fața casei și la spate este o grădină amenajată verde. Suprafața locuințelor din duplex este de la 143 mp până la 190 mp.

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidențial „Picaso Residence” este Compania „Sodolescu Construcții și Imobiliare”, care are o experiență în domeniul dezvoltării pe piața imobiliară de peste 20 de ani.

Pentru mai multe informații și materiale detaliate, accesați pagina web a ansamblului rezidențial „Picaso Residence” .

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Picasso Residence?

str. Picasso, 19, 21, 23, Dumbravita, Timiș.

Termen de finalizare Picasso Residence?

Picasso Residence – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Picasso Residence.

Cine este dezvoltatorul Picasso Residence în Timișoara?

Dezvoltator Picasso Residence – NewGen Real Estate.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC