Previzualizare foto – fotografie originală aici

Circului Park Tower
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Judetului, 1, zona Tei, Sector 2, București

Mai detaliat despre blocul

str. Judetului, 1, Sector 2, București (Circului Park Tower)
16 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Circului Park Tower pe hartă București

str. Judetului, 1, zona Tei, Sector 2, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Facilităţiinterfon, parc, generator de putere, adapost ALA, detectoare de fum, alarme de incendiu
🟧 Lift3 lifturi de 10 persoane marca Kone
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
🟧 Număr apartamente100
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcare149 locuri de parcare subterană și supraterană
🟧 Regim inalțime2S+P+15E
🟧 Securitatepază permanentă
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere, penthouse
🟧 Suprafața locuințe67,22–219,27 mp

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Complexul imobiliar „Circului Park Tower”, se află localizat în sectorul 2, pe strada Județului, nr. 1, din orașul București. Ansamblul locativ se învecinează cu Parcul Circului și cu Circul Metropolitan București, nu departe de apartamente funcționează centrul comercial „Mall Promenada”. Piața Romana este la dor 2 km, Piața Victoriei – Guvern la 2 km, sunt 5 km până la Piața Constituției, Aeroportul Internațional Henri Coanda – 14 km, iar Aeroportul Băneasa este la numai 6 km. Nu departe se află Euro Tower Office Building.

Structura casei și conceptul complexului

Complexul locativ „Circului Park Tower” se prezintă cu o clădire rezidențială construită cu două subsoluri, cu parter și cu 15 etaje locative de tip –turn. Clădirea este compusă din 2 scări.

La construcția complexului au fost utilizate materiale ecologice și durabile. Toți pereții sunt zidiți din cărămidă termoizolantă de tip Ytong, care dispune de caracteristici de eficiență energetică sporită și rezistență la foc. Exteriorul blocului este izolat termic cu vată bazaltică de 100 mm și pentru finisarea fațadei este folosită tencuiala decorativă de la Baumit aplicată pe o plasă de susținere. Blocul rezidențial se diferențiază printr-un perete de tip „cortină” efectuat din blocuri termopane. Toată tâmplăria montată la construcție inclusiv și cea de la peretele-cortină este efectuată din aluminiu de la ALUMIL, cu geam termopan triplustratificat. La parter și la primul etaj sunt proiectate spații de menire comercială, pentru SPA salon și spațiu pentru oficii. În hol-ul parterului se află organizată o recepție primitoare.

Sistemul de circulație interioară pe vertical in bloc dispune de 3 ascensoare fiabile de viteză mare, fabricate în Finlanda, care au posibilitatea de a transporta de la 8 până la 10 pasageri, lifturile sunt de marcă Kone. Complexul rezidențial oferă în total un număr de 149 de locuri de parcare, dintre care 37 de parcări sunt organizate supraterane în curtea interioară și restul la subsol. Intrarea în parcare subterană este proiectată – largă cu un drum dotat cu semnalizatoare de rulare. De asemenea în subsolul imobilului se află spații (boxe) de depozitare și spații speciale pentru parcarea bicicletelor.

Blocul rezidențial este echipat cu detectoare de fum și alarme în caz de incendiu. Pe coridoare, scări și la spațiile comune sunt montate instalații de iluminare de tip LED și cu senzorii de mișcare, pentru a minimiza cheltuielile la întreținerea imobilului. Complexul locativ dispune de un generator diesel propriu de curent electric și are prevăzut un adăpost ALA. Precum și ansamblul locativ are un nivel înalt de securitate și este păzit permanent.

Locuințe, dotări și finisaje

Un număr de 100 de unități locative cu penthouse-uri și apartamente cu 2-3 și 4 camere, care dispun de terase și/sau balcoane spațioase sunt găzduite ăn complexul imobiliar „Circului Park Tower”. Cumpărătorii apartamentelor au pusă la alegere o varietate mare de culori ale vopselei pentru finisarea pereților, culoarea ușilor și a gresiei.

În apartamente toate tavanele sunt nivelate și sunt vopsite cu vopsea lavabilă de culoare albă. Pereții din camerele de baie sunt placați cu faianță porțelanată Valentino, iar pardoselile sunt turnate cu sapă de egalizare cu mortar adeziv și sunt placate cu gresie porțelanată de interior Valentino. Pereții din holuri, camere și dormitoare sunt prelucrați cu tencuială și finisați cu glet. Grupurile sanitare sunt complet echipate cu obiecte sanitare (lavoar porțelan, cadă sau cabină de duș, vas wc) de marcă Ideal Standard și sunt prevăzute locuri pentru instalarea mașinii de spălat, este sifon de podea, este montat câte un ventilator și de asemenea este montat circuitul electric cu instalații electrice cu protecție diferențiată.

Pardoselile din bucătării sunt finisate cu gresie, pereții sunt vopsiți și este prevăzut loc special pentru conectarea mașinii de spălat vasele. Pardoselile din camere, dormitoare, birouri și sufragerii dispun de placaje cu parchet triplustratificat de grosime 14 mm sau sunt finisate cu lemn de esență mare de 10-14 mm. Ușile interioare sunt laminate și efectuate cu cadru din lemn de tip stejar sau venghe și au mâner din inox. Ușa de acces este confecționată pe cadru din metal cu acoperire din tablă MDF vopsită anticoroziv și cu trei puncte de blocare și plus dispune de vizor. Pe lângă toate este montată și soneria.

Absolut toate locuințele dispun de fir pentru telefonie, au internet și sunt instalate prize pentru TV. Terasele, la fel sunt finisate și au placaje cu gresie, dispun de câte o priză și balustrada exterioară instalată este din sticlă. În apartamente sunt instalate radiatoare de la firma Purmo și la bucătării este infrastructura pentru organizarea sistemului autonom de încălzire. Furnizorul oficial de apă este compania Apa Nova, fiecare apartament are montat contor pentru consumul de apă. Ferestrele locuințelor dispun de spații mari vitrate, toate au glafuri din aluminiu și deschidere simplă sau dublă, de asemenea acestea deschid vederi panoramice asupra Parcului Circului.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial imobiliar „Circului Park Tower” este compania „Rodelco Imob Construct” SRL. Iar proiectantul turnului este compania „Cubus Hellas”, care este caracterizată ca una din cele mai bune pentru astfel de construcții multietajate cu un nivel înalt de rezistență la cutremure. Alte detalii și mai multe informații despre apartamentele noi, disponibilitate și posibilități de plată sunt oferite pe site-ul web al complexului imobiliar „Circului Park Tower”.

Acest proiect mai este numit și Circului Park Tower Residence, Park Tower Residence.

Unde se află Circului Park Tower?

str. Judetului, 1, zona Tei, Sector 2, București.

Termen de finalizare Circului Park Tower?

Circului Park Tower – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Circului Park Tower în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Circului Park Tower din București?

Dezvoltătorul Circului Park Tower este – Rodelco imob construct.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC