Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale Constanța

Maturo Residences Perlei
în Palazu Mare

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Perlei, 8, Palazu Mare, Constanța

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str.Perlei, 8, Constanta (imobil 2)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 1
Indisponibil

Maturo Residences Perlei pe hartă Palazu Mare

str. Perlei, 8, Palazu Mare, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrala termica
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportin comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri4
🟧 Parcaresubterana
🟧 Regim inalțime P+3E
🟧 Securitatebariera
🟧 Tip imobilbloc locuinte
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe50–126 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul imobiliar „Maturo Residence” se găsește localizat între lac și mare, într-o zonă liniștită a orașului Constanța – zona Campusului Universitar, pe strada Perlei, la numărul 8.

În apropiere de locuințe se află Grădinița „Amicii” Nr. 12 (500m), este Liceul Teoretic „George Călinescu” (800 m) și Liceul Teoretic „Decebal” (1100m). De la apartamentele noi până la Penny Market este o distanță de doar 300 de metri și 800 de metri până la supermarketul Profi, magazinele Dedeman și JYSK se află la 900 de metri, Selgros la 1600 metri și centrul comercial „Tom Shopping Mall” se află la 1,6 km. Sunt 1900 de metri de parcurs pietonal până la Parcul „Aqua Magic Mamaia”, sunt doar 1700 de metri până la Luna Parc și 1100 m până în Parcul Tăbăcăriei. În proximitatea complexului locativ sunt multe cafenele, restaurante, cofetării, taverne și funcționează saloane de înfrumusețare.

De la casa de apartamente „Maturo Residence” până în centrul orașului Constanța este de parcurs o distanță de 4,9 km, distanța până la Gară este de 5,7 km și Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” este de 20,5 km.

Descrierea generală a complexului locativ

Ansamblul imobiliar „Maturo Residence” este prezentat cu un bloc de locuințe modern realizat cu un regim de înălțime cu Demisol plus Parter și plus 3 Etaje locative.

Imobilul este realizat la cele mai riguroase standarde de calitate și este construit cu folosirea a celor mai durabile materiale și cu aplicarea ideilor inovative și tehnologiilor de ultimă generație. Structura de rezistență a imobilului este formată din cadre din beton armat cu toate închiderile exterioare și a pereților interiori formați din blocuri din beton celular autoclavizat BCA. La exterior grosimea pereților este 30 cm plus grosimea sistemului termic fiabil aplicat peste care este stratul de finisaj a blocului cu tencuială și piatră decorativă. La bloc este instalată tâmplărie exterioară calitativă din profil PVC de culoare gri-antracit, care este cu 6 camere termice și geam termopan. Spațiile comune interioare sunt finisate și la casa scării este placată marmură, este instalată balustradă din sticlă securizată, este un sistem de iluminat cu senzorii de mișcare, iar ascensorul instalat la bloc este de un grad înalt de confort și siguranță.

Parcarea subterană este amenajată la demisolul blocului rezidențial, unde este instalată barieră de acces. La intrare în incinta blocului locativ „Maturo Residence” este instalat sistem cu interfon.

Apartamente, scheme și finisaje

În ansamblul rezidențial „Maturo Residence” sunt prezentate locuințe cu o cameră de tip – Studio și apartamente cu 2 și 3 camere. Unitățile locative sunt proiectate cu scheme funcționale și au suprafața, care începe de la 50 mp și ajunge până la 126 mp.

Toate apartamentele se predau în folosință complet finisate în variantă – la cheie cu folosirea a doar finisajelor de lux. Pe pardoseli este placat parchet laminat și în băi și bucătării sunt placaje cu gresie. Pereții camerelor de baie și parțial ai bucătăriilor sunt finisați cu faianță, iar tavanele și restul pereților din locuințe sunt tencuiți și zugrăviți cu vopsea lavabilă. În toate camerele de baie sunt conduse instalațiile sanitare și sunt dotate și instalate toate obiectele sanitare. În apartamente sunt conduse toate instalațiile electrice și sunt puse la poziții prizele și întrerupătoarele. La intrare în fiecare apartament este instalată ușă din metal de la firma PINUM, la fel de la firma PINUM sunt instalate și toate ușile interioare. Locuințele se încălzesc autonom, au instalate calorifere și dotate câte o centrală termică în condensare cu funcționare pe gaz. În exploatare locuințele se predau cu racordare totală la utilitățile generale și cu contoare separate instalată pentru curent electric, pentru gaze și apometre.

Pentru alte informații utile despre imobile, pentru mai multe amănunte despre finisare, pentru informații despre metodele de plată acceptate și pentru contactele Dezvoltatorului, vă invită, să treceți pe pagina web a complexului locativ „Maturo Residence”.

Acest proiect mai este numit și Maturo Residences.

Unde se află Maturo Residences Perlei?

str. Perlei, 8, Palazu Mare, Constanța.

Termen de finalizare Maturo Residences Perlei?

imobil 2, imobil 1, imobil 3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Maturo Residences Perlei în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Maturo Residences Perlei din Palazu Mare?

Dezvoltătorul Maturo Residences Perlei este – Maturo Residences.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC