Previzualizare foto – fotografie originală aici

Odyssey Baneasa
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Pechea, 22, zona Băneasa, Sector 1, București

Mai detaliat despre blocul

str. Pechea, 22, București (Odyssey Baneasa)
6 etaje
Indisponibil
tr. 1 2019
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil

Odyssey Baneasa pe hartă București

str. Pechea, 22, zona Băneasa, Sector 1, București

Documente ale obiectului

Autorizație de construire

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică de apartament, încălzire prin pardoseală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente15
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțimeS+P+5E
🟧 Securitatesupraveghere video
🟧 Tip imobilbloc boutique
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela alb
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, duplex
🟧 Suprafața locuințe59–113 mp

Despre ansamblu rezidențial

Descrierea zonei de amplasare

Ansamblul rezidențial „Odyssey Băneasa” este dezvoltat în partea de Nord a capitalei și apare amplasat ca o oază de liniște și intimitate maximă pe strada Pechea, la numărul 22, în zona Băneasa din sectorul 1 al municipiului București. Blocul rezidențial este amplasat în apropiere de cartierul Aviației și oferă acces facil către toate punctele de interes din zona de Nord a Bucureștiului, de asemenea are acces la mijloacele de transport în comun. În apropiere de clădirea de apartamente se găsesc market-urile Lidl și Mega Image Shop & Go, sunt bănci și restaurante, se află Inspectoratul de Poliție și este Spitalul privat „Medicover”. În vecinătatea complexului este un club de tenis, o sala sportivă „CrossFit Nord BVS”, funcționează frizerie și sunt saloane de înfrumusețare.

Din punct de vedere al educației copiilor, aici nu departe de complex găsiți: Colegiul Tehnologic „Viaceslav Harnaj”, Colegiul Tehnic de Aeronautică „Henri Coandă”, Școala Superioară de Aviație Civilă, Școala Privată MEA, Școala Gimnazială Nr. 6, Școala Gimnazială Nr. 7, Școala Primară „Smart Kids”, Organizația preșcolară „Kids Club Băneasa”, Grădinița „Rose Mary 2” și Grădinița „LINDENBLUTE”. Distanța de la ansamblul rezidențial „Odyssey Băneasa” până la Piața Unirii este de 11,3 km. Sunt 8,2 km până la Gara de Nord și 10,1 km până la Aeroportul Internațional Henri Coandă, iar până la Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu sunt de parcurs numai 2,4 km.

Descrierea complexului de tip - butique

Ansamblul rezidențial „Odyssey Băneasa” este un complex de locuințe luxoase de tip – Butiquie, unde Dezvoltatorul, proiectanții și designerii au muncit cu suflet, pentru a vă prezenta acest proiect imobiliar unic. Regimul de înălțime al clădirii rezidențiale este prevăzut cu un Parter plus 6 etaje locative. La construcție este folosit betonul armat de calitate superioară precum și restul materialelor de construcție sunt alese de o durabilitate sporită și foarte calitative. Pentru finisarea fațadei a fost pus accentul pe culoarea albă în combinație minimă cu culoarea maro.

Tâmplăria exterioară este instalată la bloc și aceasta dispune de profil din aluminiu și are geamuri termopane. Pentru confortul locatarilor și pentru circulația interioară pe vertical în blocul rezidențial este instalat un ascensor de ultimă generație, de un grad înalt de siguranță, acesta funcționează foarte liniștit și are aspect interior plăcut. Pentru securitatea locatarilor și controlul vizitatorilor în complex este instalat sistem cu interfon și complet spațiile comune și zona de acces este sub video supraveghere.

Apartamente finisate la cele mai înalte standarde

În clădirea complexului locativ „Odyssey Băneasa” sunt proiectate numai 15 unități locative, acestea sunt cu planimetrii semidecomandate și foarte funcționale.

Locuințele sunt proiectate mega confortabile cu compartimentări moderne și planuri de două și trei camere, de asemenea la dispoziția cumpărătorilor sunt oferite și apartamente de tip – Duplex, care dispun de o scară interioară și sunt prezentate cu scheme cu patru camere. Duplex-urile sunt prevăzute pe etajele 5 și 6 ale blocului locativ.

  • Apartamentele cu 2 camere beneficiază de suprafața cuprinsă între 59,15 mp și 63,3 mp;
  • Proprietățile cu 3 camere sunt proiectate cu suprafețele, ce încep de la 105,3 mp;
  • Suprafața Duplex-urilor (de 4 camere) începe de la 97,2 mp și poate fi până la 113,3 mp.

Toate apartamentele beneficiază de terase de tip – deschise cu spațiul de până la 12 mp. Toate unitățile rezidențiale sunt extraordinar finisate și au pe pardoseli placat parchet și gresie, iar pereții sunt vopsiți cu lavabil, în băi și bucătării au placaje cu faianță. Centrala termică este proprie pentru fiecare apartament și sistemul de încălzire în toate locuințele este instalat prin pardoseală pentru a economisi loc și pentru a ridica nivelul de eficiență termică. De asemenea apartamentele sunt echipate cu sistem pentru aer condiționat, ce oferă mult confort în timpul cald.

Ușa de la intrare în fiecare apartament este montată de către Dezvoltator și aceasta este efectuată din metal. Tâmplăria interioară la fel este montată și ușile sunt celulare. Cumpărătorilor li se oferă apartamente complet racordate la utilitățile orășenești și beneficiază de curent electric, gaze naturale, apă menajeră și sunt conectate la sistemul de canalizare. Contoarele și apometrele sunt dotate și instalate la fiecare utilitate din apartament. În locuințe este CATV, telefon și internet.

Dezvoltatorul ansamblului de locuințe de lux ale complexului rezidențial „Odyssey Băneasa” este compania „Băneasa Investments” S. R. L.

Sunteți invitați și cu mult drag așteptați în ospeție la complexul locativ „Odyssey Băneasa” pentru a vedea apartamentele plăcute și luminoase, pentru a vă alege locuințe finisată pe placul Dumneavoastră și pentru a vă convinge despre toate facilitățile de amplasare, construcție și finisare a ansamblul de locuințe.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Odyssey Pechea.

Unde se află Odyssey Baneasa?

str. Pechea, 22, zona Băneasa, Sector 1, București.

Termen de finalizare Odyssey Baneasa?

Odyssey Baneasa – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Odyssey Baneasa în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Odyssey Baneasa din București?

Dezvoltătorul Odyssey Baneasa este – Odyssey Investments.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC