Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Nordis Sinaia
în Ploiești

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
Calea Codrului, zona Centrala, Sinaia

Schițe și prețuri în Nordis Sinaia

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
2 camere
de la 43 m2totul e vândut
3 camere
de la 84 m2totul e vândut
4 camere
de la 128 m2totul e vândut
5 camere
de la 192 m2totul e vândut

Nordis Sinaia pe hartă Ploiești

Calea Codrului, zona Centrala, Sinaia

Etape dezvoltare

bloc 1
în stadiu de construcţie
totul e vândut
finalizare4 trimestrul 2023

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţisală sport, restaurant, sala de sport
Liftda
Număr clădiri1
Parcarelocuri de parcare subterane și supraterane
Regim inalțimeP+4E
Tip imobilbloc de apartamente
Сurte închisăda

Despre apartamente

Finisare apartamentecomplet finisate
Număr camere1‑camere
Suprafața apartamente32.50–58 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare excepțională în mijlocul naturii

Ansamblul rezidențial „Nordis Sinaia” - Sinai Hotel se află ideal amplasat, chiar în centrul stațiunii Sinaia și locuințele se află poziționate pe Calea Codrului, unde și este locul ideal pentru petrecerea vacanțelor de neuitat și pentru sporturi de iarnă. Locuințele noi sunt localizate la numai 500 de metri față de Gondolă și în apropiere de Cota 1400. De la complexul de locuințe este acces ușor și rapid către Palatul Peleș, până la care este o distanță de doar 1,4 km și sunt de parcurs 1,8 km până la Castelul Știrbey, iar Mănăstirea Sinaia se află la 1,9 km. Rezidenții acestui complex locativ facilită de apropierea restaurantelor și cafenelelor (Cabana Schiori, Taverna Sârbului, restaurantul Forest și Cabana Vânătorească). De la complexul locativ sunt 2,8 km până la stația Rompetrol și 2,6 km până la supermarketul Penny Market. Nu mai mult de 2 km pe jos sunt de parcurs de la complexul rezidențial „Nordis Sinaia” până în centrul orașului Sinaia și sunt 2,4 km până la Gara Feroviară din Sinaia.

Detalii de amenajare a complexului și conceptul proiectului

Complexul locativ „Nordis Sinaia” este prestigios prezentat în inima naturii cu o clădire rezidențială ultramodern proiectată și realizată cu o construcție sofisticată și foarte atractivă, ce are un regim mic de înălțime de Parter plus 4 Etaje și este responsabil construită în conformitate cu toate cerințele și normele în vigoare. Blocul de apartamente este echipat cu lifturi moderne și sigure, are un lobby rafinat finisat și toate spațiile comune din incinta clădirii sunt finisate cu bun gust, într-un stil de design modern și cu folosirea finisajelor de calitate Premium. În incinta complexului rezidențial „Nordis Sinaia” este amenajată o sală de fitness și se află unul dintre cele mai mari centre de relaxare și SPA din această zonă montană. Aici funcționează un restaurant cu vederi panoramice și pentru copilașii rezidenților și a oaspeților este organizat un loc de joacă și un parc de aventură. Pentru un confort înalt în complex sunt oferite servicii de curățenie și room service, 24 din 24 sunt oferite servicii de concierge. Accesul în incinta complexului este securizat, curtea ansamblului este închisă, teritoriul este păzit și video monitorizat. La dispoziția locatarilor și a oaspeților sunt oferite locuri de parcare subterane și supraterane, unde este oferit serviciu de „valet parking”.

Apartamente fascinante cu peisaje spectaculoase

Proiectul rezidențial „Nordis Sinaia” este conceput cu 164 de locuințe de hotel de tip Studio, ce sunt proiectate cu suprafețele cuprinse între 25 mp și 42 mp, precum și în complex există 63 de apartamente mai spațioase cu 2-3-4 și 5 camere, ce sunt excepțional compartimentate și suprafețele cărora încep de la 43 mp și ajung până la 208 mp. La alegerea investitorilor sunt oferite apartamente pentru a petrece vacanțe minunate, pentru a locui îndelungat sau pentru a trăi permanent sau este oferită posibilitatea de achiziționare a unei camere de hotel pentru a fi oferită în chirie și pentru a aduce un profit lunar garantat. Se vând unitățile locative complet finisate și acestea dispun de interioare finisate cu materiale de calitate Premium într-un stil de design modern. În apartamente sunt realizate toate instalațiile inginerești, sunt dotate obiecte sanitare de calitate înaltă cu modele moderne și sunt racordate toate utilitățile generale, care se contorizează individual.

Sunteți invitați să veniți în orice perioadă a anului și să vedeți ce vederi panoramice se deschid din ferestrele complexului către Valea Prahovei.

Pentru contactele managerilor Dezvoltatorului și adresa biroului de vânzări, pentru mai multe detalii de finisare a locuințelor, disponibilitatea apartamentelor și pentru informații despre cum aceste locuințe minunate pot fi achiziționate, vă rugăm să accesați pagina web a complexului rezidențial „Nordis Sinaia”, pe care puteți trece direct din site-ul nostru doar cu un singur click.

Alte surse despre acest Complex

De asemenea Complexul Locativ numesc Sinaia hotel.

Unde se afla Nordis Sinaia?

Calea Codrului, zona Centrala, Sinaia.

Termen de finalizare Nordis Sinaia?

Nordis Sinaia – finalizare în trimestrul 4, 2023.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Nordis Sinaia.

Cine este dezvoltatorul Nordis Sinaia în Ploiești?

Dezvoltator Nordis Sinaia – Nordis.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC