Previzualizare foto – fotografie originală aici

Mont Blanc Residence
în Brașov

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Dezvoltător
Adresă
Predeal, str. Plaiesilor, 9, Brasov

Mai detaliat despre blocul

Predeal, str. Plaiesilor, 9 (Mont Blanc Residence)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Mont Blanc Residence pe hartă Brașov

Predeal, str. Plaiesilor, 9, Brasov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Liftnu
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente16
🟧 Număr clădiri1
🟧 Regim inalțimeD+P+2E+M
🟧 Securitate supraveghere video
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare deosebită

Complexul locativ „Mont Blanc Residence” este așezat în lanul naturii și în apropiere de pârtia de schi (la dor 900 de metri). Blocul rezidențial se află localizat în una dintre cele mai renumite stațiuni din România – în orașul Predeal pe strada Plăieșilor, nr. 9 și oferă locatarilor vecinătate prestigioasă cu Munții Bucegi și cu pădure, cu aer curat și priveliști uluitoare.

Amplasarea nu numai prestigioasă dar și extrem de confortabilă oferă rezidenților acces către orice punct cheie din stațiune atât cu transport personal cât și pe jos, de asemenea de la imobil este acces facil către drumul European DN1.

Pentru cumpărături în apropiere de casă funcționează market-ul Carrefour, pentru sport este o sală de fitness la doar 1800 metri, iar pentru copii în apropiere se află Liceul Teoretic „Mihai Săulescu” și pentru tineri este Academia de studii Economice.

Facilitățile și detaliile complexului locativ

Ansamblul locativ „Mont Blanc Residence” este dezvoltat cu un singur imobil, care este proiectat cu un design practic și modern, dar care ideal se încadrează în atmosfera pădurii și coloritul regiunii. Casa locativă este construită cu un Demisol plus un Parter/Mezanin plus două etaje locative și are o mansardă. Clădirea este finisat cu tencuială de culoare albă și decorată cu elemente din plastic de culoare venghe, acest fapt de utilizare a culorilor contraste profitabil evidențiază imobilul.

Structura constructivă a blocului locativ este bazată pecadre din beton armat și cu zidăria pereților clădită din cărămidă eficientă din punct de vedere energetic – Porotherm. Pentru un grad mai sporit de termo eficiență a clădirii, la izolarea exterioară este folosit polistirenul de 10 cm. De asemenea pentru păstrarea temperaturii în locuințe și pentru a minimiza costul facturilor la bloc sunt montate ferestre din profil PVC care au geam tripan. Pentru securitatea locatarilor – complet toată casa de apartamente dispune de un sistem de supraveghere video și este păzită și protejată de către profesioniștii unei firme specializate în acest domeniu.

Specificațiile apartamentelor

În blocul rezidențial „Mont Blanc Residence” sunt proiectate un număr total de 16 proprietăți printre care sunt apartamente cu 2 camere de tip „Standard”, „Economic” și de tip „Standard cu grădină personală - privată” și de apartamente cu 3 camere cu terase plăcute.

Apartamentele cu 2 camere au suprafața de la 48 mp până la 55 mp și în dependență de tip pot fi cu terase de 10 mp sau cu grădini personale de 15-25 mp.

Apartamentele cu 3 camere sunt prezentate cu suprafața totală de 85 mp și plus au o terasă generoasă de 20 mp.

Fiecare apartament beneficiază de câte o ușă blindată din metal, instalată la intrare.

Complet finisate sunt toate locuințele, acestea au un aspect atractiv deoarece este bine gândit fiecare metru și toate finisajele sunt alese cu un gust bun. Proprietățile sunt finisate într-un stil scandinav unde domină culorile calde în nuanțe deschise și linii clare. Pereții interiori sunt nivelați și placați cu tapet din fibră de sticlă, apoi sunt vopsiți cu vopsea de latex, aceasta cu timpul poate fi înnoită și poate fi aleasă altă culoare, cu succes astfel de finisaje pentru pereți pot înlocui așa finisaje la faianța.

Absolut toate locuințele au racordare la sistemul de alimentare cu apă și la sistemul de canalizare, în apartamente este curent electric și acestea sunt aprovizionate cu gaze naturale. De asemenea este contorizare separată pentru fiecare locuință la fiecare utilitate. Precum și complet blocul beneficiază de servicii de salubritate. În fiecare unitate locativă este tras cablu pentru TV și este telefonie fixă. Proiectul imobiliar „Mont Blanc Residence” este dezvoltat de compania S. C. „Skandic Aktiv Invest” S. R. L., această companie are o experiență în domeniul construcțiilor rezidențiale de peste 10 ani și este evidențiată pe piața imobiliară datorită construcțiilor sale eficiente energetic, calitativ finisate cu utilizarea a celor mai bune materiale de construcții și finisaje.Metodele de plată acceptate de către dezvoltator sunt următoarele: plata în tranșe cu un avans minim de 30 % din suma contractului, creditare prin programul Prima Casă, creditare ipotecară și plata cash din surse proprii.

Dacă v-ați interesat de un apartament nou în complexul locativ „Mont Blanc Residence”, vă rugăm să vizitați web pagina oficială a companiei de construcții și a dezvoltatorului complexului - S. C. „Skandic Aktiv Invest” S. R. L., unde găsiți mai multe detalii și informații complete despre locuințe, disponibilitate, amănunțit metodele de plată și contactele directe.

Acest proiect mai este numit și Scandic Mont Blanc.

Unde se află Mont Blanc Residence?

Predeal, str. Plaiesilor, 9, Brasov.

Termen de finalizare Mont Blanc Residence?

Mont Blanc Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Mont Blanc Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Mont Blanc Residence din Brașov?

Dezvoltător Mont Blanc Residence – Mont Blanc.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC