Previzualizare foto – fotografie originală aici

Noka by ETNS
în Timișoara

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Bolero, Timisoara

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 17 blocuri în această etapă
Încă 17 blocuri
str. Bolero, Timisoara (Casa)
1 etaj
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2023 tr. 1
Indisponibil

Noka by ETNS pe hartă Timișoara

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiintr-o zona dinamica, aproape de toate punctele tale de interes: scoli si grădinițe, centru medical, estaurante, shopping, aeroport Timisoara
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente18
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilcase
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduribeton

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje premium

Despre ansamblu rezidențial

Despre amplasamentul excepțional

Ansamblul rezidențial „Noka by ETNS” se află localizat pe strada Gladiolei, în comuna Moșnița Nouă din județul Timiș, la o distanță de doar 8 km față de orașul Timișoara. Cartierul locativ se află dezvoltat vis-a-vis de Vallery Ballroom, unde este o zonă dinamică, în plină dezvoltare și de unde este acces facil către următoarele puncte de interes: supermarket-urile LIDL, Penny, Profi, nu departe se află magazinul JYSK, sunt săli de fitness, salon de înfrumusețare, oficiu poștal, funcționează bănci, sunt cafenele și restaurante. La 2,1 km – 2,2 km față de locuințele noi se află Grădinița și Școala Gimnazială din Moșnița Nouă. În apropierea locuințelor noi este stație de autobuz și de la complexul rezidențial „Noka by ETNS” până în Piața Unirii din Timișoara sunt de parcurs 9,9 km, până la Gara de Nord din Timișoara sunt 10,7 km, iar până la Aeroportul Internațional „Traian Vuia” este o distanță de 16,9 km.

Prezentarea complexului rezidențial și caracteristici tehnice

Proiectul locativ „Noka by ETNS” se compune din case de un regim mic de înălțime - cu un Parter și reprezintă o comunitate locativă modernă și primitoare, unde este organizat un ambient relaxant și plăcut. Aspectul caselor este foarte atractiv, unde fațadele sunt finisate cu bun gust cu aplicarea culorilor calde și liniilor armonioase. Imobilele sunt realizate cu o mare responsabilitate din materiale de construcții calitative și casele au o structură constructivă formată din cadre din beton armat cu zidărie portantă realizată din cărămidă de un grad înalt de izolare termică, plus peste pereții exteriori ai caselor este fiabil aplicat un sistem de izolare termică format din polistiren expandat cu grosimea plăcilor de 10 cm. Casele au proiectate acoperișuri de tip – terasă și au instalate ferestre cu profil PVC și geam termopan tripan.

Toate locurile de parcare sunt organizate supraterane în curtea personală. În cartierul rezidențial „Noka by ETNS” este amenajat un drum interior și întreg complexul locativ este îngrădit, iar accesul în incintă este securizat.

Descrierea locuințelor

Complexul rezidențial „Noka by ETNS” oferă în vânzare 18 locuințe de tip – Duplex cu poziționare la Parter. Suprafața totală a terenului fiecărei case este de 324 mp și imobilele facilită de grădini generoase, ce au suprafețele de 128 mp, unde este prevăzut spațiu cu gazon și cu sistem de irigație și unde poate fin amenajată o zonă pentru barbeque, spațiu de joacă, sport ș.a. Toate casele sunt inteligent compartimentate și în fiecare locuință este gândit un spațiu special pentru persoanele, care visează la un șemineu. Suprafața totală a fiecărei locuințe este de 113 mp și 81 mp - suprafața utilă, sunt 2 dormitoare, unul dintre care are walk în spațiu dressing, 2 camere de baie, living room și bucătărie, precum și în locuințe sunt prevăzute multiple spații de depozitare, plus câte o terasă de 14,98 mp. Unitățile locative se predau cumpărătorilor complet finisate, cu o mare atenție la detalii și au pereții interiori nivelați, prelucrați, tencuiți și vopsiți, iar în bucătării și blocurile sanitare pereții sunt placați cu faianță Tempini și pardoselile sunt placate cu gresie. Camerele de baie sunt echipate cu obiecte sanitare și au montate și conectate toate instalațiile sanitare. Pardoselile dormitoarelor și camerelor de zi sunt finisate cu parchet laminat calitativ. Sistemul de încălzire al caselor este autonom cu câte o centrală termică individuală de marca Immergas și cu instalații termice montate prin pardoseală, precum și locuințele dispun și de sistem de aer condiționat. Fiecare unitate locativă din complexul rezidențial este complet racordată la utilitățile generale și separat contorizată.

Nu ezitați să vă programați la o vizionare în cartierul locativ și să vă alegeți locuința de vis. Pentru vizionări, contacte și alte informații despre locuințele noi, vă invităm să treceți direct din pagina noastră pe site-ul web al complexului rezidențial „Noka by ETNS”.

Acest proiect mai este numit și Noka by ETNS Timisoara.

Unde se află Noka by ETNS?

str. Bolero, Timisoara.

Termen de finalizare Noka by ETNS?

Casa, Casa 2, Casa 3, Casa 4, Casa 5, Casa 6, Casa 7, Casa 8, Casa 9, Casa 10, Casa 11, Casa 12, Casa 13, Casa 14, Casa 15, Casa 16, Casa 17, Casa 18 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Noka by ETNS în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Noka by ETNS din Timișoara?

Dezvoltătorul Noka by ETNS este – ETNS.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC