Previzualizare foto – fotografie originală aici

Kubik
în Timișoara

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Academician Remus Răduleț, 21, zona Calea Aradului, Timisoara

Mai detaliat despre blocuri

Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Academician Remus Răduleț, 21,Timisoara (Bloc 1)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Kubik pe hartă Timișoara

str. Academician Remus Răduleț, 21, zona Calea Aradului, Timisoara

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiamplasament într-o zonă de cu acces rapid la principalele centre comerciale
🟧 Încălzire încălzire în pardoseală, aer conditionat inclus
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente72
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcareloc de parcare supraterana inclus in pret
🟧 Regim inalțimeP+2E
🟧 Securitatevideointerfon
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Zidurizidărie cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje la alegere
🟧 Număr camere2‑camere
🟧 Suprafața locuințe44–52 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre amplasare și vecini

Ansamblul rezidențial „Kubik” se află localizat pe strada Academician Remus Răduleț, la numărul 21, în zona calea Aradului, din orașul Timișoara.

În vecinătatea complexului de locuințe se află Baza Sportivă și de Agrement „Textila”. La 650 de metri se află marketul Profi City, la 800 de metri este Penny Market, lângă case sunt restaurante și cafenele, în apropiere este stomatologie, farmacie și la un kilometru se află Spitalul „Premiere”. Sunt 1,1 - 1,3 km până la supermarketul Lidl, hipermarketul Auchan și centrele comerciale: Kapa Shopping Center și Euro Center, iar până la „Iulius Town” și magazinul Dedeman se parcurge în jur la 1,5 – 1,6 km pietonal. De asemenea la distanțe ușor accesibile pietonal se află Parcul Bucovina, este Cinema City și se află Sala de Sport Smartfit Studio 1.

La o distanță mică de la blocurile locative, ce poate fi parcursă în cel mult 5 minute pietonal se află stații cu mijloace de transport în comun cu rute de autobuz și de la imobilele noi este acces rapid către punctele cheie din Timișoara, iar până în centrul orașului se ajunge în 8 minte cu mașina și sunt de parcurs 3,5 km. Până la Gara de Nord se ajunge prin 4,4 km și Aeroportul Internațional „Traian Vuia” se află la 12,3 km

Prezentarea complexului locativ modern de tip Boutique

Ansamblul rezidențial „Kubik” este format din 6 clădiri de un regim mic de înălțime cu Parter plus 2 Etaje și cu aspecte mega moderne, excelent finisate cu fațade sofisticate de un stil arhitectural ultra contemporan, cu folosirea culorilor de speranță, curățenie și liniște: alb, verde și gri-mat. Toate blocurile rezidențiale dispun de o structură de rezistență formată din cadre din beton armat și imobilele facilită de un grad înalt de rezistență termică și sunt realizate din materiale durabile și dispun de un sistem caitativ de izolare termică. Locuințele au instalată tâmplărie exterioară cu profil PVC din Germania de culoare gri-antracit, de calitate superioară și ferestrele sunt prevăzute cu predispoziții pentru rulouri.

Între blocurile rezidențiale sunt plantate spații verzi, ce asigură locatarii cu liniște și intimitate.

Locurile de parcare din complex sunt organizate supraterane și fiecare cumpărător a unui apartament beneficiază de câte un loc de parcare gratuit oferit.

Accesul în incinta locuințelor este controlat prin videointerfoane.

Detalii de finisare a apartamentelor

Proiectul de imobiliare moderne „Kubik” dispune de 72 apartamente cu spații generoase și cu scheme moderne de 2 camere, cu suprafețele, ce variază între 44 mp și 52 mp. Unitățile locative facilită de terase spațioase și există prevăzute cu un număr limitat și apartamente cu grădini private.

Toate apartamentele sunt prezentate spre vânzare absolut finisate, să fie în versiune „la cheie” predate cu posibilitatea de alegere a finisajelor dintr-o gamă variată de modele și dotări. Pe pardoselile living-urilor și a dormitoarelor este placat parchet. Camerele de baie sunt complet finisate cu gresie și faianță de producere italiană, au instalate toate obiectele sanitare, ce sunt racordate la instalațiile sanitare. Toate ușile instalate în apartamente, atât cele interioare cât și cele exterioare sunt alese de cea mai înaltă calitate. Instalațiile termice sunt conduse prin pardoseală și astfel sistemul termic al locuințelor este foarte eficient și acesta este autonom pentru fiecare locuință și apartamentele sunt dotate cu centrale termice individuale. Iar pentru formarea sistemului termic confortabil în timpul cald, fiecare apartament beneficiază de aparate de aer condiționat instalate.Toate echipamentele și instalațiile electrice din apartamente sunt alese de ultimă generație și de siguranță absolută. Pentru controlul consumului de gaz, curent și apă în fiecare apartament sunt instalate contoare și apometre separate și imobilele dispun de racordare la sistemele de asigurare cu gaze naturale, cu electricitate, canalizare și amenajare cu apă curentă.

Pentru rezervări și detalii despre metodele de plată și pentru toate facilitățile și alte informații utile ale apartamentelor, vă rugăm să treceți pe web site-ul ansamblului rezidențial „Kubik”.

Acest proiect mai este numit și Kubik complex.

Unde se află Kubik?

str. Academician Remus Răduleț, 21, zona Calea Aradului, Timisoara.

Termen de finalizare Kubik?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Kubik în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Kubik din Timișoara?

Dezvoltătorul Kubik este – Solis Home, ETNS.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC