Previzualizare foto – fotografie originală aici

Robigo
în Timișoara

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Grigore Alexandrescu, 160, zona Calea Aradului, Timișoara

Mai detaliat despre bloc

str. Grigore Alexandrescu, 160, Timișoara
6 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Necunoscut

Robigo pe hartă Timișoara

str. Grigore Alexandrescu, 160, zona Calea Aradului, Timișoara

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţiinterfon, aer condiționat inclus
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente32
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană şi terestră inclusă
🟧 Regim inalțimeP+6E
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Număr camereGarsoniere, 2‑camere, 3‑camere, penthouse
🟧 Suprafața locuințe44.70 mp – 177.90 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasarea ansamblului locativ

Complexul rezidențial „Robigo” este amplasat în orașul Timișoara, zona Torontalului, pe strada Grigore Alexandrescu, nr. 160, de unde este acces către toate mijlocele de transport în comun, către centre comerciale și puncte de interes din oraș: Parcul Bucovina se află la o distanță care poate fi parcursă în 6 minute, până la Iulius Mall se ajunge în 7 minute, Piața Unirii se află la 10 minute.

Descrierea proiectului rezidențial

Complexul locativ „Robigo” este prezentat cu un bloc locativ construit cu un parter și cu 6 etaje de apartamente, care are o arhitectură inovativă și este realizat cu utilizarea la construite a tehnologiilor de ultimă generație. Imobilul dispune de clasă energetică – A. Balcoanele sunt de tip închis cu utilizarea sticlei laminate. Blocul locativ prevede la parter un spațiu comercial cu suprafața de 136 mp. Este organizat în complex un număr suficient de locuri de parcare pentru transportul personal al locatarilor și pentru vizitatori sau parcare temporară. În curtea complexului există amenajate numeroase spații verzi.

Prezentarea apartamentelor

Proiectul locativ „Robigo” oferă pe piața imobiliară a Timișoarei un număr total de 30 de unități locative printre care sunt apartamente cu una, două, trei și patru odăi, precum și sunt oferite și 2 penthouse-uri luxoase, care se amplasează la ultimul etaj din bloc, în plus penthouse-urile dispun de terase generoase. Suprafața locuințelor este cuprinsă între 40 mp și 100 mp. Apartamentele sunt luminoase și primitoare datorită spațiilor mari vitrate, care aprovizionează locuințele cu lumină naturală. Beneficiarii primesc apartamente finisate cu gresie, faianță, parchet, cu uși și centrale termice, cu instalații sanitare, electrice și cu conexiuni la TV, telefon și internet. Este racordare la apă, gaz, canalizare și electricitate plus este contorizare individuală.

Dezvoltatorul proiectului locativ „Robigo” este compania „Prono Profile”, iar Proiectantul complexului rezidențial „Robigo” este Compania „Siregon Group” S.R.L.

Pe pagina web a Companiei „Prono Profile” se află informații detaliate despre istoria dezvoltatorului, materiale amănunțite despre serviciile prezentate de acesta, detalii constructive și descrierea detaliată a locuințelor din ansamblul rezidențial „Robigo”. Sunteți invitați pe site-ul Dezvoltatorului pentru a afla toate informațiile referitoare la contacte, disponibilitate și metodele de plată acceptate.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Robigo?

str. Grigore Alexandrescu, 160, zona Calea Aradului, Timișoara.

Termen de finalizare Robigo?

str. Grigore Alexandrescu, 160, Timișoara – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Robigo.

Cine este dezvoltatorul Robigo în Timișoara?

Dezvoltator Robigo – Prono 1897, ETNS.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC