Previzualizare foto – fotografie originală aici

Southy Residence
în Timișoara

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
Calea Buziasului, 120, zona Ciarda Roșie, Timișoara

Mai detaliat despre blocul

Calea Buziasului, 120, Timișoara (Southy)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 2
Indisponibil

Southy Residence pe hartă Timișoara

Calea Buziasului, 120, zona Ciarda Roșie, Timișoara

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiaer conditionat de 12 000 BTU inclus, spatiu de joaca pentru copii
🟧 Încălzirecentrală termică, încălzire in pardoseală
🟧 Mijloace de transporttramvai, autobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente48
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcare80 locuri de parcare terestra
🟧 Securitatevideo interfon
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe48–78 m²

Despre ansamblu rezidențial

Locație avantajoasă în zona Buziașului

În zona Ciarda Roșie, pe strada Calea Buziașului, la numărul 120 se află poziționat ansamblul de locuințe „Southy Residence”. În această zonă se găsește Parcul 3 August 1919, la o mică distanță de complexul locativ se află ștrandul „Sun Beach”, sunt magazine și bănci, Oficiul Poștal Nr. 15, este o bază sportivă și se află sala de fitness ”Smartfit Studio”. Pentru cumpărături nu departe de casa locativă funcționează supermarket-ul Mega Image (la 1,3 km), supermarket-ul Profi (la 1,6 km) și Supermarket-ul Lidl (la 1,9 km).

Grădinița „Piticii din Vest” se află la 550 de metri față de blocul locativ, sunt 1 100 de metri până la Școala Gimnazială Nr. 20, la 2,5 km se află Școala Gimnazială Nr. 30 și sunt doar 1,3 km până la Colegiul Tehnic „Electrotimiș”.

Și la doar 300 de metri de la complexul imobiliar se află stația de tramvai. Până în centrul orașului Timișoara sunt de parcurs 5,7 km și până la Piața Victoriei se ajunge de la complexul locativ „Southy Residence” în 12 minute cu mașina. Sunt 7,6 km până la Gara de Nord și 13,8 km până la Aeroportul Internațional din Timișoara „Traian Vuia”.

Caracteristica tehnică și detalii constructive

Complexul imobiliar „Southy Residence” constă dintr-un bloc imobiliar, construit pe un teren generos. Regimul de înălțime al clădirii rezidențiale este prevăzut cu un Parter plus 2 etaje de apartamente și o mansardă locativă, un astfel de regim mic de înălțime oferă rezidenților nu numai intimitate, liniște și confort, dar și un nivel sporit de rezistă seismică a blocului locativ. Imobilul este proiectat cu două scări de bloc și este construit calitativ din materiale de ultimă generație și cu utilizarea a celor mai noi sisteme și tehnologii în conformitate cu legislația în vigoare.

Ansamblul imobiliar „Southy Residence” este gândit să fie de un concept mixt cu spații de serviciu și spații comerciale prevăzute la parterul blocului și cu apartamente la etaj și mansardă, unde toate locuințele dispun de balcoane (de tip – deschis) estetic evidențiate prin culoarea albastră deschisă pe fonul alb al tencuielii de finisare a clădirii. Sub tencuiala de finiș a clădirii este fiabil aplicat un sistem de termoizolare a pereților, acesta este compus din plăci din polistiren expandat de densitate înaltă de 80 eps. Ferestrele instalate la blocul rezidențial dispun de 3 foi de sticlă termopan și au profil de calitate superioară, care asigură un gard înalt de fonoizolare.

Locatarii din ansamblul imobiliar „Southy Residence”, cere dispun de transport personal sunt complet asigurați cu locuri de parcare, în total sunt organizate 80 de parcări.

În spatele parcelei Dezvoltatorul a prevăzut pentru copii și un loc de joacă spațios și modern. De asemenea în curtea ansamblului de locuințe sunt amenajate zone verzi plantate cu gazon și cu plante decorative.

Fiecare apartament este asigurat cu câte un video interfon și se simte liniștit datorită sistemului de acces securizat și controlat.

Locuințe estetice cu finisaje calitative

Complexul imobiliar „Southy Residence” este prezentat pe piața imobiliarelor noi din orașul Timișoara cu un număr de 48 de apartamente cu una, două și trei odăi. La fiecare scară locativă se află poziționate câte 24 de proprietăți imobiliare.

Apartamentele cu o cameră și unitățile locative cu 2 camere sunt proiectate cu suprafața de la 48 mp până la 54 mp, iar suprafețele apartamentelor cu 3 camere sunt cuprinse între 65 mp și 78 mp. Asupra design-ului de interior a apartamentelor au muncit cei mai buni arhitecți și designeri, pentru a le oferi aspecte elegante și inedite. La alegerea cumpărătorilor sunt oferite apartamente cu bucătării proiectate deschise (legate de camera de zi) sau bucătării închise (separate prin perete de camera de zi).

Fiecare unitate locativă din complex este echipată cu toate instalațiile termice și dispune de un sistem termic autonom și individual cu centrală termică în condensații și de încălzire prin pardoseală. Iar pentru asigurarea locuințelor cu aer proaspăt și răcoros este instalat un sistem de aer condiționat cu 12000 BTU. Toate instalațiile electrice sunt montate și acestea sunt de producere germană. Ușile de interior , ce sunt alese pentru instalarea în apartamente sunt de calitate superioară, iar ușa instalată la intrare este din metal și are un nivel înalt de antiefracție. Ușile de la balcoane dispun de dimensiuni mari, au spații generos vitrate și la balcoane sunt instalate balustrade din sticlă securizată transparentă.

Ansamblul de locuințe este construit de către compania „RPC Group”, care este un Dezvoltator cu o experiență de peste 14 ani pe piața construcțiilor de imobiliare din București și Timișoara și care a realizat cu succes peste 1 254 de locuințe perfecte.

Pe website-ul oficial al companiei „RPC Group” sunt prezentate toate proiectele rezidențiale realizate și sunt afișate contactele secției de vânzări, detaliile tehnice și descrierea apartamentelor noi ale complexului rezidențial „Southy Residence”.

Acest proiect mai este numit și Southy Residence Timișoara.

Unde se află Southy Residence?

Calea Buziasului, 120, zona Ciarda Roșie, Timișoara.

Termen de finalizare Southy Residence?

Southy – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Southy Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Southy Residence din Timișoara?

Dezvoltătorul Southy Residence este – RPC Group.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC