Previzualizare foto – fotografie originală aici

Moșnița Nouă Duplexuri
în Timișoara

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Lisabona, Moșnița Nouă

Mai detaliat despre blocuri

str Lisabona, Moșnița Nouă (Bloc 3/1)
2 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 3
Indisponibil
str Lisabona, Moșnița Nouă (Bloc 3/2)
2 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 3
Indisponibil

Moșnița Nouă Duplexuri pe hartă Timișoara

str. Lisabona, Moșnița Nouă

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat și cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de parcare inclus in pret
🟧 Încălzireincalzire in pardoseala
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Securitate videointerfon
🟧 Tip imobil4 vile duplex
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața locuințe345 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasat cu confort la liniște și siguranță

În comuna Moșnița Nouă din județul Timiș, pe strada Lisabona se află localizat ansamblul rezidențial cu case noi construite. Complexul rezidențial se amplasează foarte confortabil în apropiere de orașul Timișoara și are acces facil către mijloace de transport în comun, către puncte comerciale, organizații educaționale și instituții de învățământ. Iar Grădinița „Lumea Piticilor” se află în vecinătatea imediată a acestui complex locativ. De la casele ansamblului rezidențial de pe strada Lisabona până în centrul orașului Timișoara este de parcurs o distanță de 8,5 km și se ajunge în cel mult 17 minute cu mașina. Gara Nord din Timișoara este la 10,3 km, iar până la Aeroportul Internațional „Traian Vuia” sunt de parcurs 16,1 km prin strada Aeroportului și se ajunge în 27 minute.

Informații constructive și detalii de amenajare

Complexul imobiliar din strada Lisabona a comunei Moșnița Nouă se compune din case de tip „Duplex” construite la cele mai înalte standarde de siguranță. Locuințele drăduțe sunt construite cu balcoane simpatice și au terase romantice. Zidăria tuturor pereților caselor este realizată din cărămidă de tip Porotherm pe cadre din beton armat. Tâmplăria exterioară instalată la case dispune de geam termopan și este din profil PVC de marca SALAMANDER și asigură locuințele cu căldură iarna și liniște permanentă. Fiecare unitate locativă este împrejmuită cu gard și are un loc de parcare (suprateran), care este inclus în prețul fiecărei locuințe Fiecare proprietate locativă, individual beneficiază de câte un video interfon. Complexul rezidențial are prevăzut sistem de iluminat stradal.

Dotările proprietăților locative

Proiectul imobiliar de pe strada Lisabona din comuna Moșnița Nouă este prezentat cu case cu compartimentare decomandate, cu camere spațioase și cu planimetrii logic gândite. Fiecare proprietate rezidențială dispune de patru camere, de câte o bucătărie spațioasă și are trei blocuri sanitare, iar în unul din dormitoare este proiectat un spațiu de dressing plus o cămară. Suprafața construită a caselor este de 345 mp iar suprafața utilă este de 137 mp. Casele beneficiază de sistem de încălzire prin pardoseală și sunt dotate cu câte o centrală termică. Toate utilitățile necesare sunt racordate la unitățile rezidențiale și acestea dispun de gaze, apă de la rețea, sistem de canalizare și conexiune la sistemul de curent electric (bineînțeles că fiecare utilitate se contorizează separat). Dezvoltatorul caselor din comuna Moșnița Nouă de pe strada Lisabona este compania „New Home”, care activează din anul 2007 și are deja lansate pe piața imobiliară apartamente și case noi construite. Duplex-urile pot fi achiziționate prin următoarele modalități de plată: plata prin numerar, plata prin creditare ipotecară și plata prin intermediului programului guvernamental de creditare „Prima Casă”.

Vă invităm să vizitați web site-ul Dezvoltatorului complexului rezidențial de pe strada Lisabona din comuna Moșnița Nouă, unde sunt afișate contactele directe pentru rezervarea sau cumpărarea unei case noi și de unde puteți afla toate informațiile de care ați rămas interesați.

Acest proiect mai este numit și Moșnița Nouă.

Unde se află Moșnița Nouă Duplexuri?

str. Lisabona, Moșnița Nouă.

Termen de finalizare Moșnița Nouă Duplexuri?

Bloc 3/1, Bloc 3/2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Moșnița Nouă Duplexuri în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Moșnița Nouă Duplexuri din Timișoara?

Dezvoltătorul Moșnița Nouă Duplexuri este – New Home.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC